Şimdi Ara

TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında! (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
29
Favori
36.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başarıya ulaşırsa TS nin yeni girişimi, son kullanıcıya oldukça yararlı olacaktır. Taraflı incelemeler veya sadece olumlu yorumları yayınlayan alışveriş sitelerine nazaran, teknoloji müşterisine(hem editörleri hem de ziyaretçileri) objektif içerik sağlayacaktır.
    ama unutmadan fikir her ne kadar yenilikçi olsa da yeni site tararımının alıntı olması pek hoş olmamış, ama bu nihayetinde kaporta kısmı. iskelet sağlam olduktan sonra, giysiyi değiştirmek çocuk oyuncağı...
  • Sitelerine yeni anket koymuşlar, forum olsun mu olmasın mı diye. Bu mesajımı gören arkadaşlar evet seçeneklerine tıklarsa, belki orada da DH alternatifi bir forum oluşabilir, neden olmasın...
  • Merhabalar,
    Öncelikle şunu belirtmem gerek: Yeni sistem sadece ücretli kullanıcılar için değil herkes için. Yani kaliteli içerik herkes için ulaşılabilir olacak.

    Teknoseyir'i doğduğu ilk günden beri takip ediyorum. İçeriğin tarafsızlığından ve samimiyetinden herkes bahsetmiş zaten, yalnız teknoseyir kalitesini arttıran bir etken daha var o da izleyicileri. Yorum yazmak çok kolay olmasına rağmen (üyelik sistemi bile yoktu) içindeki seviyeli yorumları sayesinde bu site kalitesini arttırdı. Bunun sebebi biraz da serbestlikten sanırım, karşıdaki kişiye hakaret içermediği sürece her yorumu sansürsüz yayınlıyorlar olumlu ya da olumsuz.

    Kimileri bu yeni gelecek sistemin çok dayanmayacağını söylüyorlar, haklı olabilirler şu an herkes bir gazla üyelik alırlar fakat daha sonra ücretli üye sayısı düşecektir, burada iş teknoseyir ekibine düşüyor. Bu yüzden de çok ciddi bir işin altına girdiler, Allah kolaylık versin hepsine.

    Buradaki yorumların hemen hepsini okudum. Yorumların bir çoğu olumlu olmakla birlikte bir kısmı da olumsuz haliyle. Amatör diyenler için bir cevabım var: Evet amatörler. Hem de gerçekten amatörler. Bir donanım haber gibi koca ofisleri ya da her işle ilgilenen ayrı elemanları yok. Ekipleri çok küçük, her şeyi kendileri yapıyorlar. Ama bu onların o kadar yılda edindikleri deneyim+bilginin bir çok teknoloji haber sitesinden daha fazla olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    Teknoseyir ekibi ürünleri incelerken gerçekten inceliyorlar. Gerçek bir kullanıcının günlük kullanımda nelerle karşılaşacağından bahsediyorlar. Bir telefon incelenene kadar en az 1 hafta boyunca o telefonu kendi telefonları gibi kullanıyorlar mesela. Sonra 2 ay daha kullanıp kullanıcı deneyimi videosu yayınlayabiliyorlar üstüne de. İnternet servis sağlayıcılarının yaptıklarını sonuna kadar eleştirebiliyorlar, bunun üstüne açık açık tehdit bile alabiliyorlar (bkz.Phorm), buna rağmen yine de korkmadan eleştirmeye devam ediyorlar. Kaç tane sitede gördünüz 2000 tl üstü telefonların fiyatını hak edip etmediğini, adil kullanım kotasının gerçekten adil olup olmadığını, internet kotalarının ne kadar mantıklı olduğunu vs. Bu örnekler çoğaltılabilir. Sitenin hedef kitlesi reklam firmaları değil, kullanıcıların kendisi. Bu yüzden işleri daha zor tabi ki.

    Sektörün zorluklarıyla karşılaşıldığında bizlere bahsetmesini duygu sömürüsü olarak görebilirsiniz. Fakat teknoseyir ekibi kullanıcılara o kadar yakınlar ki aslında. Sadece bu samimiyeti referans alıp bizlerle dertleşiyorlar, hepsi bu. Uzun süre takip etmeyen bilemez.

    Bilmedikleri her konu için uzman getirdiler, kimileri başarılı oldu kimileri başarısız. Bu tabi konukların bir şey bilmediğinden değil, çekim heyecanından kaynaklanıyor daha çok.

    Üstelik ekledikleri diğer kategoriler (özellikle otoseyir, basçek ve rc bölümü) o kadar başarılı oldu ki, videoları toplayıp ayrı bir site bile açılabilir konuma geldi.

    Başka teknoloji haber siteleriyle kıyaslanmasına anlam veremiyorum. Donanım haber de neyin ne olduğunu biliyor teknoseyir de. Sadece yöntemleri farklı, isteyen istediği tarafı takip edebilir. Bir tarafı kötülemek anlamsız. Taraflı olduğunu iddia ediyorsanız takip etmezsiniz olur biter. Ayrıca sayın Mesut Çevik'in forum hakkındaki düşüncelerine hiç katılmıyorum. Donanım haber sitesi forum sayesinde var oldu, forum sayesinde ayakta kalabilir ancak.

    Reklam konusunda da, teknoseyir ekibi sitelerini fazla reklama boğmak istemiyor. Onlar da bilir her sayfaya tıklandığında ayrı bir reklam sayfası çıksın, tam sayfa reklam videoları oynatılsın, her tarafa flash reklamlar koyup tarayıcıyı kastırsın da kastırsın. Tekrar ediyorum, site kullanıcı odaklı bir yolu seçti. Ad-block kullanıyorum, ama sevdiğim sitelerde reklam engelini kaldırıyorum. Teknoseyir beni bu konuda hiç rahatsız etmedi. Eğer rahatsız olacağım bir reklam koyacak olurlarsa yine bloklarım. Ama yapmayacaklarını biliyorum.

    Yeni yaptıkları sistem ücretli-ücretsiz herkesin bir üyelik alıp yorumlarını beğendikleri kişileri takip edip o kişiler yeni yorum yazdıklarında onlara bildirim gelmesini sağlayacak, belli bir ürünü takip edip o ürün hakkında yorum veya inceleme geldiğinde haberdar olmanızı sağlayacak, kullanıcıların kendi incelemelerini yazmalarına olanak sağlayacak. Bunlar sayesinde Teknoseyir'in güçlü olduğu takipçi faktörü ön plana çıkmış olacak.

    Ben de öğrenciyim fakat ayakta kalmaları için elimden geleni yapacağım. Bana çok şey kattılar, bunun karşılığını kesinlikle hak ediyorlar. Bu siteyi ayakta tutmanız en çok size yarayacak emin olun.

    Neyse, en azından bana bu kadar şey katan bir ekibe olan vefa borcumun bir kısmını bu şekilde ödemiş olurum umarım. Teşekkürler Teknoseyir.

    Bu arada kimse ekibe yeni katılan Hamdi Kellecioğlu'ndan bahsetmemiş. Thgtr (Tom's Hardware Guide Tr) Türkçe site yayın sorumlusu olur kendisi. Hoşgeldiniz diyelim buradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 9 Mayıs 2014; 14:35:59 >
  • Burada millet birbirinden gazı alıp alıp dh ye saldırmaya başlamış. Teknoseyirin incelemeleri güzel olabilir ama çok durgun. 30 dk video varsa 20 dk sı konuşma 10 dk sı susma. Donanımhaber den çok gerideler bu konuda kesinlikle. Bu gaza gelip buraya attıranlarda bir kaç ay sonra geri dönerler diye düşünüyorum. Zaman gösterecek.
  • Söylediğin saçmalık TS zaten iki arada bi derede zar zor yapıyordu incelemeleri firma ürün göndermeyince kendileri getirmek zorunda kalıyorlar (firma hakkında kötüleyici şeyler konuşulduğundan dolayı ürün göndermiyor ki bu büyük saçmalık) yapacak bişey yok bu insanlar zaten ürünleri yorumlamaları ile ünlü söyledikleri şeylerle ünlü eğer çok istiyorsan gidersin her ürüne çok iyi çok iyi diyip Vatan bilgisayar'a benzeyen firmalardan destek alarak inceleme yapan kanalları izlersin sözüm meclisten içeri DH 'nin bende büyük yeri vardı ta ki her ürüne çok iyi deyip de 1 tane kötü yanından bahsedene kadar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2


    quote:

    Orijinalden alıntı: MyonhesCom

    Söylediğin saçmalık TS zaten iki arada bi derede zar zor yapıyordu incelemeleri firma ürün göndermeyince kendileri getirmek zorunda kalıyorlar (firma hakkında kötüleyici şeyler konuşulduğundan dolayı ürün göndermiyor ki bu büyük saçmalık) yapacak bişey yok bu insanlar zaten ürünleri yorumlamaları ile ünlü söyledikleri şeylerle ünlü eğer çok istiyorsan gidersin her ürüne çok iyi çok iyi diyip Vatan bilgisayar'a benzeyen firmalardan destek alarak inceleme yapan kanalları izlersin sözüm meclisten içeri DH 'nin bende büyük yeri vardı ta ki her ürüne çok iyi deyip de 1 tane kötü yanından bahsedene kadar .


    Mesut cevik gayet de kotu yonlerini soyluyor ara ara inceden dokundurarak.tabi anlayana.
    Almayin demesini bekleyemezsiniz zaten.almayin dese dh de boyle dilenci olurdu teknoseyir gibi.
    Dh kesfetmeden desire c almistim 550 liraya .buradan satip gmd aldim mesut cevik incelemesi sayesinde.gayet de memnundum ayni paraya 2 3 kat donanim sahibi oldum.sonra durumum duzeldi ve citayi artirdim.elite alacaktim ama inceleme sirasinda bircok mesaj verdi mesutcevik ve vazgectim. G2yi kesfettim incelemeyi izledim hayran kaldim .yine dh sayesinde gmdyi satip g2 aldim.yani kisacasi hepimizde beyin var sonucta .illa bunu al bunu alma demelerine gerek yok.ince mesajlarda her sey belli zaten.tesekkurler mesut cevik

    Mesut Çevik dedim mi ben ? tek editor o mu ? işte 2 günlük kullanıcılar bu kadar bilgili tartışmayacağım sizinki fanlıktan başka bişey değil sizin işiniz kargaşa çıkartmak bizim ise kendini çok iyi seviyeye getirmeye çalışan bir ekibin yardımcısı olmak yediremiyorsanız gidin önce kendinizi düzeltin 2 senedir aynı tasarım o kadar parayı napıyorsunuz bi tasarımcı bulamadınız mı ? #ts bu işleri yardım almadan yapıyor sahte reklamlar paylaşmadan .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2


    quote:

    Orijinalden alıntı: MyonhesCom

    Söylediğin saçmalık TS zaten iki arada bi derede zar zor yapıyordu incelemeleri firma ürün göndermeyince kendileri getirmek zorunda kalıyorlar (firma hakkında kötüleyici şeyler konuşulduğundan dolayı ürün göndermiyor ki bu büyük saçmalık) yapacak bişey yok bu insanlar zaten ürünleri yorumlamaları ile ünlü söyledikleri şeylerle ünlü eğer çok istiyorsan gidersin her ürüne çok iyi çok iyi diyip Vatan bilgisayar'a benzeyen firmalardan destek alarak inceleme yapan kanalları izlersin sözüm meclisten içeri DH 'nin bende büyük yeri vardı ta ki her ürüne çok iyi deyip de 1 tane kötü yanından bahsedene kadar .


    Mesut cevik gayet de kotu yonlerini soyluyor ara ara inceden dokundurarak.tabi anlayana.
    Almayin demesini bekleyemezsiniz zaten.almayin dese dh de boyle dilenci olurdu teknoseyir gibi.
    Dh kesfetmeden desire c almistim 550 liraya .buradan satip gmd aldim mesut cevik incelemesi sayesinde.gayet de memnundum ayni paraya 2 3 kat donanim sahibi oldum.sonra durumum duzeldi ve citayi artirdim.elite alacaktim ama inceleme sirasinda bircok mesaj verdi mesutcevik ve vazgectim. G2yi kesfettim incelemeyi izledim hayran kaldim .yine dh sayesinde gmdyi satip g2 aldim.yani kisacasi hepimizde beyin var sonucta .illa bunu al bunu alma demelerine gerek yok.ince mesajlarda her sey belli zaten.tesekkurler mesut cevik

    Arkadaş Mesut Çevik'in GM firmasının şakşakçısı olduğunu bilmiyor sanırım. Bu firmanın telefonlarının reklamını yapan kişi ta kendisi. Bana bulun Mesut Çevik'in bu çin malı telefonlar için bir kere Gionee üretiyor dediğini. Muzaffer Gölcü (GM Ceo) biz saha testlerini yapıyoruz şimdi, Snapdragon 801 ilk bizde olacak, kitkat vereceğiz hepsine vs. bir çok sözü var. Mesut Çevik de tüm bu sözlere kafasını sallayıp kendi de aslında olmayacağını bilmesine rağmen onaylıyor bunları. Saha testi yapıyoruz, arge araştırıyoruz. HİKAYEydi. Snapdragon 801 HİKAYEYdi. 1099TL HİKAYEydi. Kitkat hangisine geldi? HİKAYE. Adamlar Elite'i bile kitkat renklerine boyayıp 4.2.1 ile verdiler. Müşteriyi bu mal yerine koyan firmanın hala şakşakçısı olmaya devam ediyor bu şahıs. Siz gelmişsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkest earth


    quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2


    quote:

    Orijinalden alıntı: MyonhesCom

    Söylediğin saçmalık TS zaten iki arada bi derede zar zor yapıyordu incelemeleri firma ürün göndermeyince kendileri getirmek zorunda kalıyorlar (firma hakkında kötüleyici şeyler konuşulduğundan dolayı ürün göndermiyor ki bu büyük saçmalık) yapacak bişey yok bu insanlar zaten ürünleri yorumlamaları ile ünlü söyledikleri şeylerle ünlü eğer çok istiyorsan gidersin her ürüne çok iyi çok iyi diyip Vatan bilgisayar'a benzeyen firmalardan destek alarak inceleme yapan kanalları izlersin sözüm meclisten içeri DH 'nin bende büyük yeri vardı ta ki her ürüne çok iyi deyip de 1 tane kötü yanından bahsedene kadar .


    Mesut cevik gayet de kotu yonlerini soyluyor ara ara inceden dokundurarak.tabi anlayana.
    Almayin demesini bekleyemezsiniz zaten.almayin dese dh de boyle dilenci olurdu teknoseyir gibi.
    Dh kesfetmeden desire c almistim 550 liraya .buradan satip gmd aldim mesut cevik incelemesi sayesinde.gayet de memnundum ayni paraya 2 3 kat donanim sahibi oldum.sonra durumum duzeldi ve citayi artirdim.elite alacaktim ama inceleme sirasinda bircok mesaj verdi mesutcevik ve vazgectim. G2yi kesfettim incelemeyi izledim hayran kaldim .yine dh sayesinde gmdyi satip g2 aldim.yani kisacasi hepimizde beyin var sonucta .illa bunu al bunu alma demelerine gerek yok.ince mesajlarda her sey belli zaten.tesekkurler mesut cevik

    Arkadaş Mesut Çevik'in GM firmasının şakşakçısı olduğunu bilmiyor sanırım. Bu firmanın telefonlarının reklamını yapan kişi ta kendisi. Bana bulun Mesut Çevik'in bu çin malı telefonlar için bir kere Gionee üretiyor dediğini. Muzaffer Gölcü (GM Ceo) biz saha testlerini yapıyoruz şimdi, Snapdragon 801 ilk bizde olacak, kitkat vereceğiz hepsine vs. bir çok sözü var. Mesut Çevik de tüm bu sözlere kafasını sallayıp kendi de aslında olmayacağını bilmesine rağmen onaylıyor bunları. Saha testi yapıyoruz, arge araştırıyoruz. HİKAYEydi. Snapdragon 801 HİKAYEYdi. 1099TL HİKAYEydi. Kitkat hangisine geldi? HİKAYE. Adamlar Elite'i bile kitkat renklerine boyayıp 4.2.1 ile verdiler. Müşteriyi bu mal yerine koyan firmanın hala şakşakçısı olmaya devam ediyor bu şahıs. Siz gelmişsiniz...

    Iste bunlar hep inceleme videosunu yorumlayamama.ben de elite almadim g2 aldim.aklini kullanan mesut cevivin ne demek istedigini anlar zaten.
    "Beyler ben bu telefona burda sovemem simdi . ama almayin" havasi var o incelemelerde. Ama tabi milletimiz bunu al bunu alma densin istiyor az aklini kullanan zaten o incelemede mesut beyin telefonu onermedigi sonucunu cikarir.


    Kimseye laf atmadim bu yazimda.sadece daha dikkatli izleyiniz.ben o videolar sayesinde caydim

    Arkadaşım ne demek o bahsettiğin şey ya? Adam gizli kapaklı alma mı yapıyor sanıyorsun sen kendi kafanda? Adam aldı telefonu haftalarca oynadı. Gitti arabasında falan ön kamera testi yaptı. Ben ilk defa izliyorum mesut çevik'i belki. Bariz belli dediğin şeyler ne sayar mısın sen bana? 2.5k batarya koymuşlar ona bile biraz az diyemedi. 2 saat altı ekran süresi verecek telefon adam alınca. Bu ne lan diyecek onu alan adam. Mesut Çevik ise günü kurtarıyor falan dedi. Kime göre neye göre kurtarıyor günü? Kendine göre. Kendi ağır kullanımı olduğunu söylüyor ama ne demek ağır kullanım, o da kendine göre bir değer tabii. Ben ağır kullanıyorum. Note 3'te 4-5 ekran açık süresi veriyor bana, bir günü anca götürüyor beni. Hala az bile geldiği oluyor.

    Sen tüm videoları tekrar tekrar izle istersen. Bana bir listesini çıkar nasıl diyormuş almayın bu telefonu, haftada bir gün muzaffer gölcü'yü davet ettiği programlarda da var mı bu belirtiler?
  • bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmiştir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadığı sürece öğrenci olmama rağmen vereceğim parasını teknoseyir'e üye olacağım. En azından işini dürüst yapan adamlar kazansın. Bu rezil site değil.
  • Donanım Haber tıpkı diğer teknolojik inceleme yapan siteler gibi tarafsız ve cesur değildir. TeknoSeyir'i bilmem ama Donanım Haber'in ürün inceleme ve tanıtım videolarını izlemem, izlememeye gayret ederim; çünkü objektif değildir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    Burada millet birbirinden gazı alıp alıp dh ye saldırmaya başlamış. Teknoseyirin incelemeleri güzel olabilir ama çok durgun. 30 dk video varsa 20 dk sı konuşma 10 dk sı susma. Donanımhaber den çok gerideler bu konuda kesinlikle. Bu gaza gelip buraya attıranlarda bir kaç ay sonra geri dönerler diye düşünüyorum. Zaman gösterecek.

    Tekno Seyir'de ürünlerle ilgili incelemeden çok ürünlerle ilgili sohbet var, aradaki fark bundan dolayı oluyor. Tozlu Raflar, Oto Seyir gibi kategorilerin videolarında bu daha da ortaya çıkıyor. Donanım Haber'de ise inceleme adındaki videolar inceleme videosu oluyor genelde. Tekno Seyir'in videolarında yayından önce gerekli düzenlenmeler yapılmıyor maalesef, spiker elindeki ürünün sol üst köşesinde bulunan bir şeyi gösterirken ne onunla ilgili bir görüntü geliyor ne de kamera oraya yöneliyor. Sanıyorum ki bunun sebebi de imkansızlarından, yoğun çalıştıkları için buna vakit bulamıyorlar.
    Konu neden Donanım Haber mi Tekno Seyir mi noktasına geldi anlam veremiyorum, her ikisi de aynı anda takip edilebilecek siteler, zaten her ikisi de birebir aynı site değiller, Tekno Seyir videolardan oluşan bir site, Donanım Haber ise genel bir teknoloji haber sitesi, içeriği çok çok daha geniş.
    Tekno Seyir 2.0 ise bana çok sade geldi ve sevmediğim sosyal medya havasında. Şuan bulunan siteleri çoğu kişi için amatörce dursa da bana çok rahat ve kullanışlı geliyor.
    Ayrıca Tekno Seyir 2.0'ın erken bakış videosunda ücretli üyelik alan kişilerin arayüzlerin ne olacağı hakkında bir şey söylenmedi, acaba her şeyi ile aynı yalnızca ücretli üyelerin takip edebileceği "Tekno Seyir+" kanalı mı olacak? Aklıma en mantıklı bu durum geldi.
    Öbür taraftan bana kalırsa bir sitede editörün editör kimliğini taşıdığı sırada "Bu ürünü alın.", "Bu ürünü almayın." gibi yorumları bana yanlış geliyor, orada bulunan kişinin amacı ürünün kullanım detaylarını aktarmak, kendi tecrübelerini paylaşmak. Yalnızca ürünü çok beğendiyse "Bu ürünü öneririm." diyebilmesi bana kalırsa doğru olandır.
  • dh ye google da bir sorunum olup aradığımda giriyorum onun dışında hep konu dışına girip yazıyorum zaten. TS eğer sistemi oturtup bir de sade arayüzlü forum koyarsa tadından yenmez belki buraya (konudışı hariç) bakmam bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spongio

    bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmiştir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadığı sürece öğrenci olmama rağmen vereceğim parasını teknoseyir'e üye olacağım. En azından işini dürüst yapan adamlar kazansın. Bu rezil site değil.

    Yazmiyim dedim ama bu kadar saçma bir yorum olamaz. Burası bir teknoloji sitesi/forumu fark ettiysen eğer. Teknolojik yazılımsal bütün haberler burada. Turkcell'in yaptığı bir yazılımsal yenilik reklam veya değil burda haberi olması gerekir zaten. Üstüne bir de video inceleme çekmişler. 1 kişinin işine yarasa bile gereklidir. Lütfen girme bu siteye bir daha. Gereksiz bir kişi daha eksilmiş olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alıntı: spongio

    bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmiştir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadığı sürece öğrenci olmama rağmen vereceğim parasını teknoseyir'e üye olacağım. En azından işini dürüst yapan adamlar kazansın. Bu rezil site değil.

    Yazmiyim dedim ama bu kadar saçma bir yorum olamaz. Burası bir teknoloji sitesi/forumu fark ettiysen eğer. Teknolojik yazılımsal bütün haberler burada. Turkcell'in yaptığı bir yazılımsal yenilik reklam veya değil burda haberi olması gerekir zaten. Üstüne bir de video inceleme çekmişler. 1 kişinin işine yarasa bile gereklidir. Lütfen girme bu siteye bir daha. Gereksiz bir kişi daha eksilmiş olur.

    yav he he.
    emin ol ben donanimhaberin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O incelemenin de ne olduğu ortada. Burda sana laf anlatmayacağım git izle 10 sn'de 5 kere kolay arayüzlü denilen videonun inceleme mi reklam mı olduğunu anlarsın.
    Burda olayın gerekli olup olmaması değil tarafsız olup olmaması tartışılıyor. 1 kişinin bile işine yararsaymış peh peh peh. işe yaramaz çöp telefonu onlarca kişi satın alacak belki adamlar bunun için aylarca para biriktirmiş olacak, sen de gelip bir kişinin işine yaramasından bahsedeceksin.
    işin özü sen rahat ol 2006 yılından beri üyeyim ondan öncede en az 2-3 sene bu forumu takip ettim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten herşey ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 9 Mayıs 2014; 20:19:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkest earth

    quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2

    quote:

    Orijinalden alıntı: darkest earth


    quote:

    Orijinalden alıntı: grkankot2


    quote:

    Orijinalden alıntı: MyonhesCom

    Söylediğin saçmalık TS zaten iki arada bi derede zar zor yapıyordu incelemeleri firma ürün göndermeyince kendileri getirmek zorunda kalıyorlar (firma hakkında kötüleyici şeyler konuşulduğundan dolayı ürün göndermiyor ki bu büyük saçmalık) yapacak bişey yok bu insanlar zaten ürünleri yorumlamaları ile ünlü söyledikleri şeylerle ünlü eğer çok istiyorsan gidersin her ürüne çok iyi çok iyi diyip Vatan bilgisayar'a benzeyen firmalardan destek alarak inceleme yapan kanalları izlersin sözüm meclisten içeri DH 'nin bende büyük yeri vardı ta ki her ürüne çok iyi deyip de 1 tane kötü yanından bahsedene kadar .


    Mesut cevik gayet de kotu yonlerini soyluyor ara ara inceden dokundurarak.tabi anlayana.
    Almayin demesini bekleyemezsiniz zaten.almayin dese dh de boyle dilenci olurdu teknoseyir gibi.
    Dh kesfetmeden desire c almistim 550 liraya .buradan satip gmd aldim mesut cevik incelemesi sayesinde.gayet de memnundum ayni paraya 2 3 kat donanim sahibi oldum.sonra durumum duzeldi ve citayi artirdim.elite alacaktim ama inceleme sirasinda bircok mesaj verdi mesutcevik ve vazgectim. G2yi kesfettim incelemeyi izledim hayran kaldim .yine dh sayesinde gmdyi satip g2 aldim.yani kisacasi hepimizde beyin var sonucta .illa bunu al bunu alma demelerine gerek yok.ince mesajlarda her sey belli zaten.tesekkurler mesut cevik

    Arkadaş Mesut Çevik'in GM firmasının şakşakçısı olduğunu bilmiyor sanırım. Bu firmanın telefonlarının reklamını yapan kişi ta kendisi. Bana bulun Mesut Çevik'in bu çin malı telefonlar için bir kere Gionee üretiyor dediğini. Muzaffer Gölcü (GM Ceo) biz saha testlerini yapıyoruz şimdi, Snapdragon 801 ilk bizde olacak, kitkat vereceğiz hepsine vs. bir çok sözü var. Mesut Çevik de tüm bu sözlere kafasını sallayıp kendi de aslında olmayacağını bilmesine rağmen onaylıyor bunları. Saha testi yapıyoruz, arge araştırıyoruz. HİKAYEydi. Snapdragon 801 HİKAYEYdi. 1099TL HİKAYEydi. Kitkat hangisine geldi? HİKAYE. Adamlar Elite'i bile kitkat renklerine boyayıp 4.2.1 ile verdiler. Müşteriyi bu mal yerine koyan firmanın hala şakşakçısı olmaya devam ediyor bu şahıs. Siz gelmişsiniz...

    Iste bunlar hep inceleme videosunu yorumlayamama.ben de elite almadim g2 aldim.aklini kullanan mesut cevivin ne demek istedigini anlar zaten.
    "Beyler ben bu telefona burda sovemem simdi . ama almayin" havasi var o incelemelerde. Ama tabi milletimiz bunu al bunu alma densin istiyor az aklini kullanan zaten o incelemede mesut beyin telefonu onermedigi sonucunu cikarir.


    Kimseye laf atmadim bu yazimda.sadece daha dikkatli izleyiniz.ben o videolar sayesinde caydim

    Arkadaşım ne demek o bahsettiğin şey ya? Adam gizli kapaklı alma mı yapıyor sanıyorsun sen kendi kafanda? Adam aldı telefonu haftalarca oynadı. Gitti arabasında falan ön kamera testi yaptı. Ben ilk defa izliyorum mesut çevik'i belki. Bariz belli dediğin şeyler ne sayar mısın sen bana? 2.5k batarya koymuşlar ona bile biraz az diyemedi. 2 saat altı ekran süresi verecek telefon adam alınca. Bu ne lan diyecek onu alan adam. Mesut Çevik ise günü kurtarıyor falan dedi. Kime göre neye göre kurtarıyor günü? Kendine göre. Kendi ağır kullanımı olduğunu söylüyor ama ne demek ağır kullanım, o da kendine göre bir değer tabii. Ben ağır kullanıyorum. Note 3'te 4-5 ekran açık süresi veriyor bana, bir günü anca götürüyor beni. Hala az bile geldiği oluyor.

    Sen tüm videoları tekrar tekrar izle istersen. Bana bir listesini çıkar nasıl diyormuş almayın bu telefonu, haftada bir gün muzaffer gölcü'yü davet ettiği programlarda da var mı bu belirtiler?

    Elite incelemelerini ardindan da g2 incelemesini izle dostum.bir de g2nin suanki fiyatini dusun. Adamin illa al veya alma demesini beklemeyin.her sey belli zaten istedigi kadar ovsun .ben kendim takip ettim her videoyu 2 3 defa izledim.ust duzey telefon bilgim sifir olmasina ragmen kendim sonuca varabildim ve g2 aldim elite yerine.baska ne diyeyim? Ve sadece dh incelemeleri ile bu kaniya vardim he bir de 5 dakika elime aldim g2yi o kadar.

    ek olarak gmd kullanıp memnun olmama ragmen o ıncelemelerden sonra elite'den caydım.

    GMD şık bi telefon ve fiyatına da uygun zaten. Ben de kullandım zamanında. Neyse siz çok iyi yapmışsınız elite almayarak. Tamamen çöp bir telefon o fiyatla, o tasarımla ve o firmayla.

    İyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spongio

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alıntı: spongio

    bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmiştir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadığı sürece öğrenci olmama rağmen vereceğim parasını teknoseyir'e üye olacağım. En azından işini dürüst yapan adamlar kazansın. Bu rezil site değil.

    Yazmiyim dedim ama bu kadar saçma bir yorum olamaz. Burası bir teknoloji sitesi/forumu fark ettiysen eğer. Teknolojik yazılımsal bütün haberler burada. Turkcell'in yaptığı bir yazılımsal yenilik reklam veya değil burda haberi olması gerekir zaten. Üstüne bir de video inceleme çekmişler. 1 kişinin işine yarasa bile gereklidir. Lütfen girme bu siteye bir daha. Gereksiz bir kişi daha eksilmiş olur.

    yav he he.
    emin ol ben donanimhaberin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O incelemenin de ne olduğu ortada. Burda sana laf anlatmayacağım git izle 10 sn'de 5 kere kolay arayüzlü denilen videonun inceleme mi reklam mı olduğunu anlarsın.
    Burda olayın gerekli olup olmaması değil tarafsız olup olmaması tartışılıyor. 1 kişinin bile işine yararsaymış peh peh peh. işe yaramaz çöp telefonu onlarca kişi satın alacak belki adamlar bunun için aylarca para biriktirmiş olacak, sen de gelip bir kişinin işine yaramasından bahsedeceksin.
    işin özü sen rahat ol 2006 yılından beri üyeyim ondan öncede en az 2-3 sene bu forumu takip ettim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten herşey ortada

    Ben videoyu izledim. OO süper herkes alsın gibi bir şey denmemiş. Kolay kullanım sağlıyor, yaşlı insanlar için uygun denmiş ki çok doğru. Bunun neresi reklam ? Donanımhaber o incelemeyi yapmasaydı senin böyle bir şeyin var olduğundan haberin bile olmayacaktı. Sorun sadece yerli olmasında galiba. iPhone dan galerinin arayüzü değiştiği için inceleme yapılsaydı hoşuna giderdi eminim. Boş konuşuyorsun. Adamların işi bu anladın mı "Teknoloji" teknolojik olan her şey bu sitede. Sende bir buluş yaptıysan, bir şey geliştirdiysen mesaj at ona da inceleme çeksinler.
  • quote:

    Orijinalden alinti: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alinti: spongio

    quote:

    Orijinalden alinti: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alinti: spongio

    bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmistir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadigi sürece ögrenci olmama ragmen verecegim parasini teknoseyir'e üye olacagim. En azindan isini dürüst yapan adamlar kazansin. Bu rezil site degil.

    Yazmiyim dedim ama bu kadar saçma bir yorum olamaz. Burasi bir teknoloji sitesi/forumu fark ettiysen eger. Teknolojik yazilimsal bütün haberler burada. Turkcell'in yaptigi bir yazilimsal yenilik reklam veya degil burda haberi olmasi gerekir zaten. Üstüne bir de video inceleme çekmisler. 1 kisinin isine yarasa bile gereklidir. Lütfen girme bu siteye bir daha. Gereksiz bir kisi daha eksilmis olur.

    yav he he.
    emin ol ben donanimhaberin ne oldugunu çok iyi biliyorum. O incelemenin de ne oldugu ortada. Burda sana laf anlatmayacagim git izle 10 sn'de 5 kere kolay arayüzlü denilen videonun inceleme mi reklam mi oldugunu anlarsin.
    Burda olayin gerekli olup olmamasi degil tarafsiz olup olmamasi tartisiliyor. 1 kisinin bile isine yararsaymis peh peh peh. ise yaramaz çöp telefonu onlarca kisi satin alacak belki adamlar bunun için aylarca para biriktirmis olacak, sen de gelip bir kisinin isine yaramasindan bahsedeceksin.
    isin özü sen rahat ol 2006 yilindan beri üyeyim ondan öncede en az 2-3 sene bu forumu takip ettim neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum. Zaten hersey ortada

    Ben videoyu izledim. OO süper herkes alsin gibi bir sey denmemis. Kolay kullanim sagliyor, yasli insanlar için uygun denmis ki çok dogru. Bunun neresi reklam ? Donanimhaber o incelemeyi yapmasaydi senin böyle bir seyin var oldugundan haberin bile olmayacakti. Sorun sadece yerli olmasinda galiba. iPhone dan galerinin arayüzü degistigi için inceleme yapilsaydi hosuna giderdi eminim. Bos konusuyorsun. Adamlarin isi bu anladin mi "Teknoloji" teknolojik olan her sey bu sitede. Sende bir bulus yaptiysan, bir sey gelistirdiysen mesaj at ona da inceleme çeksinler.

    Al sana reklam oldugunun ispati.
    http://www.teknoblog.com/turkcell-t40-kolay-kullanim-inceleme-74675/
    http://www.techno-labs.com/inceleme-turkcell-t40-kolay-kullanim-arayuzu/

    Donanimhaberin, 8 gazetenin birden ayni manseti attigi yandas medyadan farki yok. Senin de bu gazeteleri okuyan arastirmayan sorgulamayan fanatiklerden farkin yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongio -- 9 Mayıs 2014; 21:05:18 >
  • Fiyat 5-10 tl arası olacakmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

    quote:

    Orijinalden alıntı: spongio

    quote:

    Orijinalden alinti: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alinti: spongio

    quote:

    Orijinalden alinti: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alinti: spongio

    bugünki inceleme ile benim için donanimhaber bitmistir.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Turkcell-T40-Kolay-Kullanim-Arayuzu-Video-inceleme.htm

    Ücreti çok fazla olmadigi sürece ögrenci olmama ragmen verecegim parasini teknoseyir'e üye olacagim. En azindan isini dürüst yapan adamlar kazansin. Bu rezil site degil.

    Yazmiyim dedim ama bu kadar saçma bir yorum olamaz. Burasi bir teknoloji sitesi/forumu fark ettiysen eger. Teknolojik yazilimsal bütün haberler burada. Turkcell'in yaptigi bir yazilimsal yenilik reklam veya degil burda haberi olmasi gerekir zaten. Üstüne bir de video inceleme çekmisler. 1 kisinin isine yarasa bile gereklidir. Lütfen girme bu siteye bir daha. Gereksiz bir kisi daha eksilmis olur.

    yav he he.
    emin ol ben donanimhaberin ne oldugunu çok iyi biliyorum. O incelemenin de ne oldugu ortada. Burda sana laf anlatmayacagim git izle 10 sn'de 5 kere kolay arayüzlü denilen videonun inceleme mi reklam mi oldugunu anlarsin.
    Burda olayin gerekli olup olmamasi degil tarafsiz olup olmamasi tartisiliyor. 1 kisinin bile isine yararsaymis peh peh peh. ise yaramaz çöp telefonu onlarca kisi satin alacak belki adamlar bunun için aylarca para biriktirmis olacak, sen de gelip bir kisinin isine yaramasindan bahsedeceksin.
    isin özü sen rahat ol 2006 yilindan beri üyeyim ondan öncede en az 2-3 sene bu forumu takip ettim neyin ne oldugunu çok iyi biliyorum. Zaten hersey ortada

    Ben videoyu izledim. OO süper herkes alsin gibi bir sey denmemis. Kolay kullanim sagliyor, yasli insanlar için uygun denmis ki çok dogru. Bunun neresi reklam ? Donanimhaber o incelemeyi yapmasaydi senin böyle bir seyin var oldugundan haberin bile olmayacakti. Sorun sadece yerli olmasinda galiba. iPhone dan galerinin arayüzü degistigi için inceleme yapilsaydi hosuna giderdi eminim. Bos konusuyorsun. Adamlarin isi bu anladin mi "Teknoloji" teknolojik olan her sey bu sitede. Sende bir bulus yaptiysan, bir sey gelistirdiysen mesaj at ona da inceleme çeksinler.

    Al sana reklam oldugunun ispati.
    http://www.teknoblog.com/turkcell-t40-kolay-kullanim-inceleme-74675/
    http://www.techno-labs.com/inceleme-turkcell-t40-kolay-kullanim-arayuzu/

    Donanimhaberin, 8 gazetenin birden ayni manseti attigi yandas medyadan farki yok. Senin de bu gazeteleri okuyan arastirmayan sorgulamayan fanatiklerden farkin yok.

    ya beyler donanımhaberi konudışındaki csb 'ler harici kullanan var mı ki?
    okuyun csb leri sıkılınca basın gidin bu mesutu falan kim dinler ya

    Herkes 10 yaşındaki bilinçaltını tatmin etmek için buraya girmiyor. Bu forumun esas amacı da bu değil.

    Her konudan adam toparlayabilmek için farklı kategoriler açmak mecburiyetindeler. Bu forum yakın zamanda siyaset bölümünü dahi gördü. Konu dışının forumun üzerine geçmesine izin vermelerinin tek sebebi bu. Forumun büyük hit yükünü çeken bölüm konu dışı. Çünkü her yaştan, her telden, alakalı alakasız herkes buraya öyle ya da böyle uğruyor. Bu sebeple kuralları bu kadar fazla esnetiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkcaNon

    Olum bu sitelere bu kadar baglaniyo musunuz la harbiden . Bi urun hakkinda inceleme istiyosan gogle a yaz bissuru var . Adamlar sizin sayenizde oturarak para goturuyor.. Dh dahil

    +Birkaçbin533
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.