Şimdi Ara

TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
29
Favori
36.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fukox


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rhpsody

    quote:

    Orijinalden alıntı: asaltek

    şahsen iki yayını da çok yakından ve severek, ilgiyle takip eden biri olarak, TS+ olayının bu kadar ilgi görmesine, konuşulmasına, tartışılmasına çok seviniyorum.

    dh ve ts gibi yayınları takip eden bu özel insanlar, kabul edelim ki illeri medeniyetlerden birçok yönden geri kalmış ülkemizin, bu aralar en fazla ihtiyaç duyduğu insan profilini oluşturmakta. Belki kendileri bile farkında olmasalar dahi, her birimiz aslında seçkin bireyleriz, bu böyle. Fakat şu da bir gerçek ki, bu ülkede sayımız çok az ve kıymetimiz de hiç bir şekilde bilinmemekte, boş işlerle uğraştığımız zannedilmekte, yalnızız ! yani bizleri anlayan birileri varsa eğer, işte onlar buradalar, farklı düşüncelerde olsalar dahi...

    Bu ülkede zaten iki tanecik adam gibi teknoloji platformumuz var ve her ikisinin de ter akıttıklarına şahit olmaktayız. Şahsen TS+ oluşumunu, günümüzden iki sene önce bile olmasını istiyenlerdenim ve şu an sonuna kadar da destekliyorum. Hiç bir zaman reklam bloklayıcı bir yazılım kullanmayan ve ps3 aldığımdan beri de kopya oyun almamış biri olarak, en başta bir teknoloji sever olarak, bu gibi sitelerde ayrıcalığa kavuşmak, reklamsız, seviyeli bir ortamda bulunabilmek ve ufak katkılar sağlayabilmek adına, seve seve abone olmayı isterim.

    Aynı şey dh için de geçerli benim için. Gerçek şu ki, TS+ oluşumu ülkemizde ilk defa uygulanacak ve şimdilik ne olacağı meçhul, umuyorum ki güzel sonuçlar çıkacak. Hemen sonrasında ben donanimhaber ekibinden de bu tip bir çalışma bekliyorum.

    çok güzelsiniz teknoloji sevdalıları




    Kapanacağını sanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla ben dahil çoğu kişi yardım etmeye hazır. Bu tür oluşumlar kapanmamalı.

    Eğer 50-100 kişi olursa devam edemez. En az 1000 kişi falan lazım.

    ilk ay ücretsiz olacakmış, teknoloji sevdalılarına neler sunulacak, hep birlikte şahit olacaz.

    Gelen tepkilere bakınca şahsen başlangıçta büyük bir patlama olacağını tahmin ediyorum, dh para musluklarının başındakiler dahil, konuyla alakalı bir çok site, dikkatle takip edip gözlemleyecektir bunu. Ancak şu var ki, TS arkalarına aldıkları şu anki geçici rüzgarın sakinleşmesi pek de uzun sürmeyecektir, işte asıl mesele ondan sonra başlıyor.

    Bu para akışının sürdürülebilirliği TS ekibinin çözmesi gereken en önemli sorun aslında. Halen ücretsiz hizmet alanları memnun etmek bile oldukça zorken, para veren takipçilerin beklentileri oldukça yüksek olacaktır, işleri gerçekten zor. Başlangıçta aldıkları gaz ile, üyeleri memnun edecek harcamalara gireşecekler doğal olarak. Ama sonraki aylarda üyelerden gelen aidatların devamı gelmezse ya da para girişinde ani ciddi bir düşüş yaşanırsa, gider dinamikleri değişmiş bir TS, bu durumun altından kalkamayabilir, sonuçta bu bir firma.

    İlk sene çok tehlikeli gibi görünüyor, hadi hayırlısı bakalım. Umarım TS+ bu süreci güzelce atlatır ve 2015 te tüm bunları DH+ için tartışıyor oluruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anoren

    Her hafta mobilite ve 2 si 1 videolarını izleyen birisi olarak Donanımhaber'i sırf forum sitesi olarak nitelendiren arkadaşlara katılmadığımı belirtmek istiyorum. Benim için DH'nin yeri ayrı, TS'in yeri ayrı. Mesut, Erdi, Talha, Ender, Ersin'in yeri ayrı, Levent Pekcan, Murat Gamsız, Özkan, Can ve Emre'nin yeri ayrı. İki taraftan da vazgeçmek istemem. İnşallah TS'in bu projesi başarılı olur ve kendilerini kurtarırlar.

    tamamen katılıyorum.
  • inşallah açık kalır ts gibi bir firma kapanmamalı hakketende tarafsızlar dh nin arada tarafsız olmaya biliyor ama bunlar öyle değil
  • aşırı samimiler kurumsal bla bla yapmıyorlar.Başarılılar
  • TeknoSeyir'in ücretli bir versiyonu da olsa abone olur muydunuz?

    Hayır buradaki bilgileri başka yerlerden ücretsiz edinebilirim (23%, 2.038 Oy)
    Evet sitenin devamı için olurdum (21%, 1.807 Oy)
    Hayır bütçem yetmez (18%, 1.544 Oy)
    Hayır internette olan bir şey ücretli olmamalı (18%, 1.524 Oy)
    Ek özellik ya da içerik sunulacaksa olurum (12%, 1.029 Oy)
    Evet bir şekilde katkım olsun isterim (8%, 738 Oy)

    8.681 kişi oy kullandı
    http://www.teknoseyir.com/ anasayfadaki anketin sonuçları bu şekilde. 23+18+18= %59 para vermem diyor şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anoren

    Her hafta mobilite ve 2 si 1 videolarını izleyen birisi olarak Donanımhaber'i sırf forum sitesi olarak nitelendiren arkadaşlara katılmadığımı belirtmek istiyorum. Benim için DH'nin yeri ayrı, TS'in yeri ayrı. Mesut, Erdi, Talha, Ender, Ersin'in yeri ayrı, Levent Pekcan, Murat Gamsız, Özkan, Can ve Emre'nin yeri ayrı. İki taraftan da vazgeçmek istemem. İnşallah TS'in bu projesi başarılı olur ve kendilerini kurtarırlar.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAPANMASIN
  • Umarım kapanmaz severek takip ettiğim bir site.
  • TeknoSeyiri severim ve takipçisiyim ama bu konuda ts yi yükseltip dh yi yerden yere vurmuşsunuz o kadar da abartmamak gerek.
  • olamaz
  • ücrete göre plus olurum onların üzerine inceleme sitesi yok
  • Merhaba,

    Tüm sayfaları okudum yaklaşık üç yıldır dhden video inceleme takip ederdim.Teknoseyirle geçen yıl tanıştım artık ordan takip ediyorum incelemeleri.Deminde öğle yemeğimi pebble incelemelerini izleyerek geçirdim günlük rutinim haline geldi.Donanımhaberde 2si1 izlerdim talha ve arkadaşı(askere gitti) benim için mesut çevikten daha önemliler.Erdinin yeri ayrı ben tarzını seviyorum.Mesutun seveni var sevmeyeni var nedenleri uzunca sıralanmış bazılarına katılıyorum.(mesela linux konusunda atıp tutması beni rahatsız eder.)

    Şu şundan daha üstü daha köklü yarışı bence adil değil Amiga incelemesini takibi Levent abiden izleyeceğim zaten teknoseyirin çekirdek kitleside bunun üzerine kuruldu.Burada çok amatör laflarını geçiştirenler bence biraz insaflı olmalılar.İddialı bir konuda bilene danışılıyor.Bu sektörde bu hayli normal.Bitcoin konusu işlendi bitcoin üzerine uğraşan birisi konuk edildi ve bu konuklar teknoseyir kitlesinden oluşuyor herkes gönüllü ürün gönderiyor.Tıpkı burada(önceki günlerdeki gibi) nasıl forum dh ruhu varsa oradada benzer bir hava oluştu.Videolarda "biz işin defaultını söylüyoruz bunun kurdu bunları aşar" lafları tekrar tekrar söylenir.Kısaca TeknoSeyire destek verilmesi taraftarıyım çünkü bütçesizlikten yapmak istediklerini gerçekleştiremiyorlar.Yeni tozlu raflara daha fazla ürün gerekiyor karşılanamıyor.Fuarlara gidecek uçak parası bulunamıyor.TeknoSeyirin gerekli desteği gördüğünde "topluluk" olmak isteyenlere daha iyi bir çatı olacağını düşünüyorum.

    Son olarak tüm kullanıcıların davranışı farklıdır.Benim için önemli olan sadece ürün almak değil teknolojiyi dostça tartışan, konuşan insanların muhabbetini izlemek.Bunu son zamanlarda en iyi sağlayan TeknoSeyir.
    (bkz 2000 tlyi aşan telefonlar fiyatını ne kadar hak ediyor)
    (bkz çorba yapma makinası)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 6 Mayıs 2014; 15:07:28 >




  • Levent abi bizi bırakmasın , plus üyelik çıksın alırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOFD


    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam da Donanım Haber'in inceleme yapan editör kadrosunun maaşları Donanım Haber'in ana sayfasının gelirleri ile ödeniyor.

    Video sunucu masraflarımızı ve benzeri şeyleri ana sayfa üzerinden karşılayabiliyoruz. Video önüne aldığımız video reklamlar da önemli destekçilerimizden biridir.

    Ana sayfamız yetiyor yani :) Forumu kapatsak elbet zararımız olur ama ana sayfayı kapatacak kadar olmaz :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Forum kapatilsa dh nin omru yazi cikarmaz biraz iddaali olmus bu laf...

    eski bir üyeliğim vardı malum firmayı eleştirdiğim için mesajlarım silinip durdu. bende hesabımı kapattırdım. dayanamayıp tekrar açmıştım ama Mesut un bu lafından sonra artık sittin sene girmem foruma, dh ye.

    Anasayfanız yetiyormuş muş...

    bu nasıl bir pişkinlik. Forum olmasa dh bir hiç! bu kadar hitinizi anasayfaya mı borçlusunuz?

    Bu lafınız foruma giren takılan insanları enayi yerine koymak değil midir?




  • Donanımhaberden çok severim teknoseyiri burda parayla inceleme yapıyorlar belli ediyorlar elite toz kondurmadılar aynı şekilde discovery'ye bu hiç hoş değil kötüyse kötü iyiyse iyi kullanıcıyı yanıltan bir site oldu donanımhaber.
  • TS'yle tanışmadan önce DH'den izlerdim ürün inceleme videolarını fln.TS'yle tanisinca DH videolari cok berbat gelmeye başladı.Cunku DH tarafsızlıgi ve verdiği reklamlari gectim cok teknik özellikleriyle bakıyordu.Sanki her amdroid telefon videosunda ayni şeyleri anlatıyor.Iste klasik android telefon demedigi kalıyor.Ya da windows phone telefonlar inceliyor.10 tane windows phone telde incelese hep ayni seyleri söyler 10 videoda.Ama TS oyle mi abi adamlari bos zamanimda acip izlerim.Elektrik Süpürgesi ve çorba yapma makinesini bile izledim.TS yi tanistiktan sonra tozlu raflardan izlemedigim bişey kalmadi.Zaten Levent abi bi bilgi deryasi o 24 saat konuşsa dinleyebilir insan.Podcast dinlemeden once o ne be görüntüsuz gumdem mi olur dedim abi dinledikten sonra abonesi oldum bana videolardan daha değerli gelmeye basladi.Yani abi adamlar isini tam yapıyor.TS+ ciksin ilk alacaklardanim.Ins istedikleri gibi gider herşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam da Donanım Haber'in inceleme yapan editör kadrosunun maaşları Donanım Haber'in ana sayfasının gelirleri ile ödeniyor.

    Video sunucu masraflarımızı ve benzeri şeyleri ana sayfa üzerinden karşılayabiliyoruz. Video önüne aldığımız video reklamlar da önemli destekçilerimizden biridir.

    Ana sayfamız yetiyor yani :) Forumu kapatsak elbet zararımız olur ama ana sayfayı kapatacak kadar olmaz :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    Bence forum kapatılırsa Ana sayfadan daha çok zararınız olur isterseniz deneyelim kapatın 2 hafta forum olmayınca kimse giriyor mu DH Ana Sayfaya

    Sizinde bir üniversitede verdiğiniz demeçde dediğiniz gibi bu kadar iyi olmanızın sebebi Ana Sayfa değil sağlam arşivi olan kaliteli insanları bulunan forumunuzdu gerçi artık bu kalitede düşmeye başladı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

    quote:

    Orijinalden alıntı: yhackup

    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam da Donanım Haber'in inceleme yapan editör kadrosunun maaşları Donanım Haber'in ana sayfasının gelirleri ile ödeniyor.

    Video sunucu masraflarımızı ve benzeri şeyleri ana sayfa üzerinden karşılayabiliyoruz. Video önüne aldığımız video reklamlar da önemli destekçilerimizden biridir.

    Ana sayfamız yetiyor yani :) Forumu kapatsak elbet zararımız olur ama ana sayfayı kapatacak kadar olmaz :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    Bence forum kapatılırsa Ana sayfadan daha çok zararınız olur isterseniz deneyelim kapatın 2 hafta forum olmayınca kimse giriyor mu DH Ana Sayfaya

    Sizinde bir üniversitede verdiğiniz demeçde dediğiniz gibi bu kadar iyi olmanızın sebebi Ana Sayfa değil sağlam arşivi olan kaliteli insanları bulunan forumunuzdu gerçi artık bu kalitede düşmeye başladı..

    5 6 senedir donanımhabere girerim anasayfaya hayatımda 2 kere falan bakmışımdır


    Katılıyorum




  • bence hiçbir donanum vb türü haber yapan firma ücretli olmamalı simdi tekno seyir yarın donanım haber öbür gün baska bir site böyle olursa bilgi öğrencek site kalmıycak yapamıyorlarsa kapasınlar siteyi kardeşim zorlamı yapın dıyor millet bence tamamen saçma reklam alın ne bileyim tanıtımı yaptığın ürün firmasından para alın ürünün tanıtımını yapabiliriz isterseniz şu kadar fiyata ne bilem yani bu biraz saçma geldi millet baska sitelerden öğrene bilir bu verdığınız haberler ekstra ne katacaklarki yabancı siteler zaten ingilizcesi olan biri yanabcı sitelerden daha güncel bir bilgi öğrenebilir hediye işide teşvik edici bence böyle birşey yapana kadar ya kapatın yada reklam alın
  • Üzücü
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.