Şimdi Ara

Teknosa Teşhir Ürünü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
33.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÜRÜN

    Selamlar bu ürünün teşhir olarak satılanı kalmış aynı fiyata teknosada.

    Teşhir ürününü almak bir sorun çıkartır mı?

    Yoksa bu bilgisayarın centrino ve ati ekran kartlı versiyonu daha iyi mi performans verir.
    Kullanan veyahut bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

    Şimdiden Teşekkür.



  • Cevap verebilecek bir kişi yok mu en azından?
  • teşhir ürünlerini normalde normal fiyatın altına satmaları lazım eger ole bisi yapıolarsa al yoksa neden orda kac gun acık kalan urunu alsınki
  • fiyat çok farketmiyorsa hiç bulaşma teşhir ürününe arkadaşında dediği gibi günlerce açık kalmış, herkes ellemiş, kurcalamış, içine toz girmiştir.
  • teşhir ürünlerinde kanuni olarak %15 indirimli olarak satılması gerekiyormuş gibi bir şeyler okumuştum..araştır istersen..
  • teşhir ürünümü bilmiyorum ama birde tamir görmüş bilgisayarları uygun fiyata satıyorlar yanlız bunlar 6 ay tamir garantili eğer tamir olmayacak gibi ise elinizde patlıyor geri almıyorlar
  • Hcm eğer bu fiyata veriyorlarsa teşhir ürününü hiç yanaşma derim...Teşhir ürünü demek büyük risk demektir her açıdan...Hem garanti açısından hem kozmetik açıdan hemde ruh sağlığı açısından...eğer teşhir ürünüyse fiyatıda teşhir etmeleri gerekir...
  • Teşhir ürünlerde indirim mecburidir tüketici haklarında eskiden Vatan bilgisayarda çalışıyordum oradan biliyorum...
  • satın alan adamlar sorunlu ürünleri geri getirdikten sonra sorunu hallettirip tekrar satma çabasıdır büyük ihtimale

    teknosadan 200 ytlye toshiba g500 cep telefonu almıştım, meğer satıldıktan sonra 1 hafta içinde arıza çıkartıp iade edilmiş, teknosa tarafından tamir ettirilmiş ve piyasa fiyatından daha ucuza satılmış bir ürünmüş... geri gönderdim

    demek istediğim dikkatli ol sonra canın yanmasın
  • Teşhir mal isterse 300 lira ucuz olsun yinede almam. Sonuçta teşhir ürünü hergün yüzlerce kişinin eli deyiyor. O elleyenlerin ekranı parmaklamadıkları tuşlar üzerinde güç gösterisi yapmadıklarını bilemessiniz. Yukardaki arkadaşların dediği gibi o cihazların tamir görüp oraya koyulma ihtimalleride var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Nisan 2009; 12:59:31 >
  • Ben teşhır urunu aldım.Teknosadan gel ıncele dedıler ıcıne sınerse al dedıler.Gıttım baktım.Vıtrınde durmus.Hıc acılmamıstı.Cunku bataryası ve ısletım sıstemı kurulu degıldı.Ilk ben takıp kurdum.Sadece 2 tusunda cızık vardı, onun dısında hıc bır sey yoktu.Bunu kabullenıp aldım.Cunku Turkıyedekı sanırım son 744g50mn Acer modelıydı.Sımdılık bısey yok.Bakalım zaman ne gosterecek...
  • Konu biraz eski ama okuyucuları bilgilendirmek amacıyla yazmak istedim.

    Teknosa da 3 farklı ürün tipi var:
    - kutulu satış ürünleri
    - ürün tanıtımı amacıyla kutusundan çıkarılmış teşhir ürünleri
    - müşteri iadesi sonucu piyasa fiyatının altına satılan outlet diye tabir edilen ürünler.

    teknosa dan şimdiye dek 2 tane teşhir ürünü, 2 tane de müşteri iadesi outlet ürün aldım.

    aldığım teşhir ürünleri vitrinde duran nokia e50 cep telefonu ve philips ses kayıt cihazıydı. bu iki cihazın garantisi normal 2 yıl fakat alırken faturaya TEŞHİR ÜRÜNÜ ALDIM, diye Ad-soyad ve imza istiyorlar. Bu ürünlerde sorun yaşamadım.

    outlet aldığım ürünler nokia 7360 ve samsung mp3 player dı. bu cihazların garantisi ise 6 AY. satın aldığınız tarihten itibaren ilk 3 gün içerisinde cihazda her hangi bir problem yaşarsanız iade etme şansınız var.
    müşteri iadesi nokia 7360 da şuana dek sorun yaşamadım

    ama ne yazıkki mp3 player a nasıl bir virüs girmişse cihazı açmayı başaramadım. geri vermek için mağazaya gittiğimde ürün iadesi sonucu ÖDENEN BEDELİN KARŞILIĞI ÇEK VERDİKLERİNİ söylediler ve buna itiraz ettim. Mağaza müdürüne Tüketici Haklarından parayı geri alacağımı ve Ticaret ve Sanayi Bakanlığına şikayet ettiğimde Teknosa nın en az 5 milyar eski TL ceza alacağını söyledim. İkna oldu ve kredi kartıma ödediğim tutarı iade etti.

    ASUS marka teşhir ürünü bir laptopu arkadaşım YARI FİYATINA satın aldı. etiket fiyatı 2600 liraydı, 1300 liraya taksitle aldı. aksesuarları tam, tek eksi yönü vitrin içinde olmadığından gelen giden müşteriler ürünü incelemiş ekranda parmak izleri ve kapağın üst yüzünde çizikler vardı. başka da bir eksiği problemi yoktu. şu an hala kullanıyor.

    takip etmek lazım
  • fusem arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. outletde satılan ürünlerde genel olarak hiç bir problem olmuyor sadece sw yüklendi yazan bir çok ürün piyasa fiyatının çok altında satılıyor ki sw yükledinin anlamı sistem restoredan sistemi yeniden kurduklarıdır. müşteri iadesi ve teşhir ürünleri satılıyor genelde ve eğer müşteri iadesiyse garanti ilk müşterinin aldığı zamandan başlıyor o da olsun olsun maximum 3 ay. ayrıca garantisi bitmiş ürünler için ki rafda var mı onu da bilmiyorum 2 senelik ürün hiç görmedim. o durumda 6 ay teknosa kendi garantisini veriyor. şu ana kadar 2 tane laptop aldık ikisinde de tek bir sorun yok. 3 gün içinde iade olayı da güzelmiş fusem sayesinde öğrendim harddisk gibi ürünlerde güvenemiyordum.
  • @sethamon, alırken yine de teyit et, sorun çıkarsa iade olayı var mı diye
    hatta imkanın varsa cihazı alırken mağazada dene.
  • @fusem saolasın dostum. harddiskte tam kontrol için oldukça fazla zaman gerekecek ama 3 gün derlerse hiç bir sıkıntı yok. evde 1 günde hallederim testlerini. arkadaş oradan toshiba laptop almıştı 6 aydır kullanıyor tek bir sıkıntısı olmadı. bir de parlak kaplamalı laptop olduğu için oluşan el izlerini de çizik olarak belirttikleri için 650tl kazancımız olmuştu. mikrofiber bezle silince yepyeni görüntüsüne kavuştu
  • rica ederim.
    şimdiden hayırlı olsun :)
  • teşhir ürünlerinde fiyat/performans iyi bir şey olunca, müşterilere bırakmıyor zaten çalışanlar :D
    akrabaları, arkadaşları, kendileri ...
  • duruma göre değişir aslında teşhir ürünlerin alımı..önyargılı olmamak lazım.
  • bencede fazla bir fark yoksa fiyat bakımından alma onca gün açık kaldı gelen geçen elledi tozlandı falan..
  • bende dün teknosadan creative marka webcam aldım teknosanın web sitesinde 9.9tl idi. mağazaya gittim bi tane kalmış ,kasada fiyatını tekrar kontrol ettik teşhir ürünü olduğu için 2.5 tl ye düşmüş bende aldım.
    iade ve değişim yok arıza durumunda garanti kapsamında servise verilebilir...şimdilik sorun yok çalışıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.