Şimdi Ara

teknosa-sorunlu ipod nano 6. nesil ne yapmalıyım-yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık bir sene önce ipod nano 6. nesil hediy geldi teknosa internet mağazası faturalı sıfır kutulu.üründe batarya problemi baş gösterdi 3 saat bile gitmiyordu.girişim servise gönderdim onlarda bana dönüş yapıp ürünün türkiye garantili olduğunu ama bilkom çıkışlı olmadığını söylediler yani paralel ithalat.ürünü alıp teknosaya götürdüm onlarda garanti için merkez depoya gönderdiler.merkez depo ürünü alıp ithal ettikleri misbah elektronik diye bir yere gönderdiler.orası reddedip geri teknosaya göndermiş sonra girişim servise yollamışlar orasıda reddeip geri yollamış en son 20 iş günü doldu ve ürüne para iadesi kararı çıktı.fatura benim üstüme olmadığı için hediye çeki verelim dediler.ama fatura bedeli 149 tl görünüyor yani bana 149 tllik çek verecekler bende bunu kabul etmeyeceğimi birebir değişim istediğimi söyledim.ama türkiyede hiçbir mağazada kutulu ürün yok sadece bir kaç mağazada teşhir var onlarda nerden baksanız bir senedir teşhirdir ve fiyatı 419 tl.şimdi ne yapmalıyım görünen ya 149 tl çek alıcam yada teşhir ürün verecekler.bunun başka bir yolu olamaz mı misliyle değişim hakkım var mı?yardımcı olursanız sevinirm herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 5 Mayıs 2012; 3:21:08 >

• İlk çıktığı zamanlar ben 360 liraya almıştım yurtdışından gelenini. Size 149 liraya alınıp hediye oalrak gönderildiyse zaten o fiyata bir sorun olduğu belliymiş. Yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

İlk çıktığı zamanlar ben 360 liraya almıştım yurtdışından gelenini. Size 149 liraya alınıp hediye oalrak gönderildiyse zaten o fiyata bir sorun olduğu belliymiş. Yazık olmuş

ama satanda teknosa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.