Şimdi Ara

Teknoloji Kurdu Olan Arkadaşların Tavsiyelerini Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba akıllı telefon arıyorum ama uzak kaldım en son 5 sene once aldığım için piyasaya 3-4 kriterim var yardımcı olursanız teşekkür ederim

*Üst limit 1825Tl
    *Ürün kesinlikle 0 olmalı
    *Mümkünse 5.5" den büyük olmasın(duruma göre esneme olabilir)
    *Mümkünse Servis imkanı Türkiye içi olsun

Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sony Xperia Z5 Premium 2100 civarinda bu ürün,4k ekran var 15-20 dakika video çekiminden sonra ısınmadan kapanıyor vs denmiş.Birde ekran 1080x1920 kullanıyormus android 6.1 sürümüne kadar 4kyı desteklemediğinden.Video+Resim vs yerlerde 4k ekran kullanıyor.

Galaxy note 4 edge : 1670 civarlarında bu üründe. 2k ekran var bir tarafı eğik .ÖnKamerası 3.7 ,İşletim sistemi kitkat(bu arada bunu şuanki en güncel versiyona güncelleme imkanı yok mu?okuduğum yerlerde bunu dezavantaj olarak yazmışlar bilmediğimden soruyorum),Birde sanal gerçeklik gözlükleriyle boyut itibari ile sorun çıkarma ihtimali var mı acaba?Hızlı başlat kısmı ekran görüntüsü alırken orada kalıyor ve rahatsız ediyor yazılmış bu olay doğru mu acaba?

Galaxy s6 edge:2000 dolaylarında. Tip vs olarak gerçekten çok hoşuma gitti dün teknosadan da inceledim ama büyük dezavantajı arttırılabilir hafızası
    olmaması. 32 gb ne zamana kadar yeterli olacak?bu gerçekten kafa kurcalıyor.

Lg G4 özellik olarak güzel olsada gerçekten tasarımı çok itici geldi tuşların arkada olması bir de ele alınca sıradan bir his verdi 1650 tl olan bir ürün görüntüsü yok şekli itibariyle sanki,zevk renk meselesi tabiki.Ben zevksiz biride olabilirim.

• Madem paranız yetiyo ben olsam z5 premium alırdım saydıklarınızın içinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.