Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesinden Mühendislik Fakültesine yatay geçiş mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdım ve net bi sonuca ulaşamadım arkadaşlar. Denemiş olan veya kesin cevap bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabız Civciv K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam denediniz mi veya deneyen arkadaşlarınız vb var mı
  • Mümkün ama o kadar kolay değil, geçsen dahi ingilizce bilmiyorsan 1 sene daha hazirlik okuyacaksin.

Yani 1 sene teknoloji fakult.
    1 sene hazirlik ve 4 sene egitimden sonra.
    6 yila patlayacak mezuna kalmak daha mantikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratajkowski.

Mümkün ama o kadar kolay değil, geçsen dahi ingilizce bilmiyorsan 1 sene daha hazirlik okuyacaksin.

Yani 1 sene teknoloji fakult.
    1 sene hazirlik ve 4 sene egitimden sonra.
    6 yila patlayacak mezuna kalmak daha mantikli.

Haklısın fakat teknoloji fakultesindeyken ortak havuz derslerini verirse derslerden muaf sayılma durumu var diye biliyorum

• Puan türü aynı ise ortalamayla geçiş yapabilirsin. İngilizce hazirlik okuduysan muafiyet sinaviyla geçedebilirsin. Ayrica 1 yil daha baştan okuman da gerrkemez. Genelde havuz dersleri gittigin okulda saydirabilirsin(ama denkligine bakman lazim gidecegin okulla). Denkleşmeyen dersleride alttan alarak devam edersin 2.siniftan.

• Hocam İngilizce zorunlu olmayan mühendislik fakültesine geçiş yaptığımızda ingilizcce hazırlık okumamıza gerek kalmıyordur heralde yoksa hepsinde okunuyor mu teşekkür ederim bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fesittirma F kullanıcısına yanıt
    Ingilizcenin olmadigi muh. fakültesi bilmiyorum hocam. En kötü %30 ing uyguluyorlar.

Ama senin dediğin gibi bir durum varsa neden geçemeyesin ki, ingilizce bir işine yaramayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç olarak ingilizce haricinde ve ders saydırmak haricinde bir sorun yok öyle değil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.