Şimdi Ara

Tekirdağ/Çorlu Tren Kazası | 29 Ölü, 124 Yaralı (Cinayeti!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
1
Favori
9.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-Liyakatsız yandaşa peşkeş çekilmesi
    2-Yayın yasağının hemen gelmesi
    3-Akboyların ve medya organlarının hemen avrupadada oluyor diye savunmaya geçmeleri


    Bu kaza ve sonrasındaki olaylar 3. dünya ülkesi olduğumuzu hatırlattı resmen...
  • ASIL SUÇLU TREN, TRENİN O SAATTE NE İŞİ VARMIŞ ORDA !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Yahu ben burada ona giydirsinler buna çıkartsınlar muhabbeti yapmıyorum. Amacım siyaset yapmakta değil. Benim söylemeye çalıştığım şey ortada bir kaza var. Sebebi belli değil. İhmal var mı, yok mu ? Varsa sorumluları kim ? Sorumlular hakkında soruşturma açıldı mı ?

    Daha bunları bilmeden foşşik devlet nidaları atmak "krizi fırsata çevirmeye çalışmak"tan başka bir şey değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben demiyorum ki ihmal yok vs.

    Alıntıları Göster
    Hiç paylaşılan fotoğrafları gördün mü? Orayı yenilemek için açılan ihalenin iptal edildiğini gördün mü? Buradaki insanlar o fotoğraflarda bariz olan ihmalleri konuşuyorlar. Kafanı biraz çalıştır küçücük çocuk musun illa doğrunun sana ağzına mama gibi kaşıkla verilmesini bekliyorsun? Soma'da da aynı şey oldu fıtrat deyip bu kazalar 1890'larda İngiltere'de olmuştu dedi geçti gitti. O kazadan 2 ay önce muhalefet partisi Soma'da bir araştırma önergesi verdi iş güvenliği için, Ak partili milletvekilleri de bunu reddetti. Soruşturma vs. değil gözün var görüyorsun düşünme kapasiten var düşünüyorsun kardeşim bu kadar basit. Hastanenin önündeydim 2 saat kadar önce o kadar insan hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Bu insanlara bunu yaşatmaya hakkı yok kimsenin, yağmurdan tren kazası olmaz.




  • Fıtrattır o fıtrat, ihmal olsa duramazsın (DURAMADI)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Alıntıladığın mesajın neden yazıldığını sorgula, sonra benim insanlığımı sorgularsın. Tanımadığın bir insanın insanlığı hakkında yorum yapabilme hakkını nereden alıyorsun hemşehrim?
  • Dicle'nin kenarında bir koyun kaybolsa sorumlusu biziz diyen tayyip erdoğan'dı bilmem hatırlar mısın.

    peki bu durumda insanlar kime suç bulacak? chp'ye mi dış güçlere mi? olayı fetö'ye bağlayın olsun bitsin.

    Allah senin zihniyetinin belasını versin.insanlar tabi ki mevcut hükümete laf sokacak.bu yatırımları yandaşa değil de liyakat sahibi insanlara denetimi sıkı bir şekilde yaptırsalardı bu sonuç olmazdı.işiniz gücünüz hükümeti yıkayıp yağlamak.diyelim ki hükümetin bir suçu yok.varsın insanlar gene sitem etsin ne olacak sanki.insanlar sitem ediyor diye hükümet mi düşecek.insanlar hükümete değil de dış mihraklara sitem etsin istediğiniz bu değil mi? beyinsiz bir toplum istiyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 9 Temmuz 2018; 8:4:34 >
  • Yayın yasağının gelmesinin sebebi bence kazanın nedenini örp pas etmek yerine ölü sayısını örp pas etmek. Bölgede bulunan arkadaşlarımın söylediği +100 ölü olduğuydu zaten gördüğüm resimlerde kanım dondu. Trenin altında kalan insanlar kopan kollar bacaklar..
  • Derlerdi ya doktor bir kisinin canindan muhendis 100 lerce hatta daha fazla kisinin canindan sorumludur diye.Orneginide gormus olduk.

    Bu raylarin o sekilde dosenmesini saglayan,tasarlayan muhendisi , onay verenleri vs. bir bir tutuklamak lazim.

    Azimsanacak bir olay degil , umarim iyi haberleri duyariz...

    Allah rahmet eylesin vefat edenlere.
  • Tren kazasının yaşandığı Halkalı–Uzunköprü hattı, uzun süre devam eden bakım çalışmalarının ardından 1 Mayıs'ta yapılan törenle seferlere başlamış, durun tahmin edeyim, bir yandaşa verildi değil mi bakım işi,



    ayrıca emekli bir TCDD mühendisinin açıklamasına göre eskiden TCDD personeli yolları sürekli kontrol eder, makinistler bilgilendirilmiş, onlar da sıkıntılı yerlerden usulünce geçerler, böylece muhtemel kazalar önlenirmiş... bunlar bu işi taşerona bırakmışlar, kontrol edilip edilmediği bile belli değilmiş;



    Haydi itiraf edin bu da aslında kaza değil, sizin cinayetlerinizden birisi, ondan yayın yasağı değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz harfiyatcıydık. Çok yakın arkadaşım ise makinist. Bu haberi duyduğumuzda kafedeydik. Şok olduk.



    Böyle bir demir yolu şekli olamaz. Kesinlikle ve kesinlikle ihmal var. Ne makinist ne tren ne de ray sorunlu. Alt yapıdan dolayı kaynaklanan bir ihmal var. Üstlenici müthaait trakya insanına 2 çuval çimentoyu çok görmüş.



    Yazık, çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edepliadam

    yav kardeşim burda sizin tek amacıniz hükumete sallamak. asıl niyetini bilsem tamam da besbelli yine hazır durumdasiniz. önce Bi bekle olayın ayrıntıları çıksın sonra sırada bu olur. direk sazan gibi atlamaniz art niyetli olduğunuzu gösterir.

    Alıntıları Göster
    Boş Trollük yapmasan? Anladık para alıyorsun ama ayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 9 Temmuz 2018; 4:34:10 >
  • Ihale gerçekten bütçe bulunamadığından iptal mi edilmiş ? Ne kadarlık bir ihaleymis ki bu kaç tane makam arabası ediyor ? Yada kac tane saat parası ?



    Vatandaşın tepesinde öylesine bir vergi yükü var bari odediklerinin karşılığını alsınlar evlerine sag salim gitsinler . Hayatı konular da bari liyakat sahibi kişiler uzmanı oldukları işi yapsalar . Bunları bu göreve getirenler yada verenlerden çok , hiç bilgi birikimi olmadan bu işi alıp maaşını alıp kafasını rahatca yastığa nasıl koyduklarını merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edepliadam

    Bu mesaj silindi.
    engelli herhalde üstüne varmayalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danny Mountain

    adam gelmis boyle bir konuda bile hala partizanlik yapip cevap yetistirmeye calisiyor bir de kullanmis ki konu umurunda degil hic

    blok.

    Alıntıları Göster
    Adam Trabzonlu zaten. Fazla düşünmesi beklenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    Olay makinistin göremeyeceği şekilde gerçekleşmiş. Tren 8 vagon, 6 vagon devriliyor. Makina ve arkasındaki 2 vagon köprüden geçiyor, 3. Vagondan itibaren çöküyor köprü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü sayısı 24 oldu.

    Tekirdağ/Çorlu Tren Kazası | 29 Ölü, 124 Yaralı (Cinayeti!)

    Bu çocuktan haber alınamıyordu o da ölmüş
  • 24'e yükselmiş.

    Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi.

    Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ kazada 24 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sağlık Bakanı ise 124 yaralının tedavilerinin sürdüğünü belirtti.

    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.

    RTÜK, Başbakanlık yazısı ile Tekirdağ'da meydana gelen tren kazasıyla ilgili alınan geçici yayın yasağının kaldırıldığını bildirdi


    http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-tekirdag-da-tren-gundem-2703095/




  • Tren kazaları, araba kazaları , otobüs kazaları ve uçak kazaları elbette her yerde olabilir. Önemli olan şu ; bu kazaya sebep olan şeyler ne ? Uçak, araba ve otobüsler devletin bir kurumuna bağlı olan şeyler değil. Ancak tren doğrudan devlete bağlı bir şey . Bakımını ve tren yolları yönetimini sen yandaşa verirsen olacağı bu . Bu ülkede yüksek mevkiye gelen insanların çalışıp gelmesi gerekiyor öyle akpli olayım şuraya çıkayım denince işte gördüğümüz şeyler oluyor , yok yayın yasağı yok dış güçler yok chpliler seviniyor boş işler bunlar akpliler
  • Herşeyi siyasete çevirdiğiniz sürece kazanamayacaksınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avrupadaki trenleree kemeri takmayınca uyarı sistemi devreye giriyor. kimse ciddiye almıyor ama kemer kullanımının ciddiye alınması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.