Şimdi Ara

Tekirdağ/Çorlu Toyota Köşkdere Servis Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıyı okuduğunuzda emin olun ne kadar çok sabır ettiğimi ve olayın yarısına geldiğiniz de benim kadar sabırlı olamayacağınızı tahmin ediyorum artık bende dayanamıyorum.

    1.000 KM Kontrolün'de Yaşadığım: Aracımı götürdüm ve dönüşte eve geldiğimde farkettim ki sağ arka stop farın soketlerini takmayı unutmuşlar ertesi gün tekrar gittiğimde 18 yaşında yeni başlamış çocuğa aracımı emanet etmişlerve çocuğu çağırıp azarlamaya başladılar bende çocuğun hiç bir suçu yok sizde suç 18 yaşında ve yeni başlamış birine arabayı emanet ediyorsunuz madem emanet ediyorsunuz başında durup yaptığı işi kontrol edin. (1.000 KM Bakımında arka stop ile ne işleri vardı onuda çözemedim açıkçası.) Bunu bilenler ayriyetten lütfen yazsın.

    10.000 KM Bakımı,Hasar Onarımı ve Aksesuar'da Yaşadığım Sorun: Servise aradığımda randevu almanıza gerek yok yarın getirin aracınızı dediler. Götürdüğümde randevusuz alamayız dediler ertesi güne randevu verdiler ertesi gün tekrar gittiğimde ise bakım ve aksesuarı yaparız fakat hasar onarımı yapamayız şuan kaporta bölümümüz çok yoğun dediler bende dedim madem dolu niye bunu baştan söylemiyorsunuz ben buraya geldiğimde söylüyorsunuz onca yolu sürekli sizin yüzünüzden git gel mi yapacağım dedim. Şuan alamayız dediler yoğun olduğu için bir kaç dakika diyalog sonrası aracımı aldılar. Aracım ne zaman hazır olur diye sordum Cuma günü hazır olur denildi emin misiniz diye sorduğum da evet cuma kesin çıkar denildi. Cuma saat 16.50 oldu aradığımızda aracınıza daha başlamadık denildi onların söylediklerini telefonda söylediğim de resmen yalancı muamelesi gördüm. Aracımın hazır olduğunu söylemek için aradığında gittim aldım bir baktım ki aksesuar yani ücretini ödediğim cam filmini yapmamışlardı kusura bakmayın, bize söylenmedi bu denildi. Ve tekrar eli boş döndüm.

    20.000 KM Bakımındaki Gereksiz Bekleme Süreci: 20.000 KM bakımında saat öğlen 13.00'da gittiğim bakım 19.30'da bitti tam 6.30 saat arabayı baştan mı yarattılar anlamadım.


    30.000 KM Bakımındaki Garanti Sorunu: Bende isterdim sorun yaşamamayı ama bir üstümde cenabetlik mi var nazar mı var bilemedim artık kurşun döktürmeyi düşünüyorum Bakım çok iyiydi fakat koltuğun kılıfı deforme olmuştu ve koltuktan yay sesi geliyordu. Söyledim yapıldığını söylediler fakat aldığım gün ses gelmiyordu fakat bir kaç gün sonra artık gelmeye başladı.


    Köşk dere Servisi Arayıp Biz Size Döneceğiz Yalanları: 2.Ocak.2018 Saat 15:31'de aradım servis danışmanınız şuan yoğun biz sizi arayacağız denildi aramadılar. 5.Ocak.2018 Saat 09:34'de aradım Geçen sefer servis danışmanınız rahatsızlandı bu yüzden arayamadık dediler ve şuan yönlendiriyorum denildi tekrar telefondaki bayan telefona çıkarak servis danışmanız meşgul ben telefon numaranızı alayım size dönüş yapacağız denildi ve tekrar aramadılar ben ne yapayım söyleyin ben ne diyeyim bu vicdansızlara.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.