Şimdi Ara

Tekerlekli Sandalyeler Teslim Edildi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çalışmakta olduğum iş gereği sürekli özürlü arkadaşlarımızla,kardeşlerimizle sürekli karşı karşıyayım ve malesef bildiğiniz gibi ülkemizde sosyal güvenlik kurumları gerektiği gibi çalışamıyor ve özürlülerin zaten zor olan hayatı iyice zorlaşıyor malesef..Gelişmiş ülkelerde bu tip konularda hertürlü masraf devlet tarafından karşılanıyor..Ülkemizin gerçeklerini bir tarafa bırakıp asıl konuya geleyim. Binlerce kişinin biraraya geldiği birbiriyle yardımlaştığı,fikir aldığı,fikir verdiği,alışveriş yaptığı bu forumda bir destek te özürlü bir arkadaşımıza bir kardeşimize olsa fena olmaz diye düşündüm. Özellikle yaşları 5 ile 15 arasındaki özürlü ve durumu iyi olmayan öğrencilerin okuduğu Ankara Doğan Çağlar okulunda bugün gördüğüm kadarıyla çok çok zor durumda tekerlekli sandalyeleri tamamen hurdaya dönmüş birçok kardeşimiz var. Hepbirlikte en azından bir ya da birkaç tanesine yeni tekerlekli sandalye alarak hem onları mutlu etsek hemde üzerimize düşen insanlık ve vatandaşlık görevimizi yapsak herkes için mutluluk verici olur diye düşündüm.
    Donanımhaber üyeleri olarak eminim böyle bir olaya birçok kişi katılmak ister.. ve eminimki site yöneticileri de destek olmak isterler..

    Şimdiden hepinize teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erginates -- 7 Haziran 2005, 14:55:07 >







  • ben çalıştığım işyerinden destek sağlamak yönünde bir girişimde bulunacağım.

    ayrıca kişisel olarak da katkıda bulunup toplanan yardımla tekerlekli sandalye(ler) almak isterim
  • abi herzaman bu konuda yanındayım benden tam destek...
    inşallah topik amacına ulaşır....




  • Gecen sene bızım maliye işlerınden sorumlu 1 kısıye sandalye almıstır.Gene solerım..
  • valla ergin usta ben ustume ne duserse yapmaya hazirim olmadi bir hesap acalim ole yarim edelim.Veya sen nasil uygun gorursen dedigim gibi benden tam destek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardo -- 21 Nisan 2005, 23:12:54 >
  • bişeyler yaparız bizde
  • ne yapabiliriz onu bir belirleyelim..Yardım etmek isteyenler elinden geleni yapıcaktır..
  • Agbi helal olsun senın gıbıler hala varmı bu dunyada..Boyle bır topık actıgın ıcın sana sımdıden cok tesekkur ederım.Kendı adıma yapabılecegım ne var sa yapmaya hazırım.iki gunde sigara icmem ne olcak.tabıkıde elımızden gelenı yapacaz 15 gun once babasını kaybetmıs bı kardesın olarak soyluyorum mıllet olarak, bazı acıları yasayınca yada bazı seyler gozumuzun onune gelmeden bısı anlamıyoruz.Tekrardan boyle bır topıc actıgın ıcın tesekkur ederım umarım senın gıbı duyarlı ınsanlar hala vardır bu ulkede.........
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertstein

    Agbi helal olsun senın gıbıler hala varmı bu dunyada..Boyle bır topık actıgın ıcın sana sımdıden cok tesekkur ederım.Kendı adıma yapabılecegım ne var sa yapmaya hazırım.iki gunde sigara icmem ne olcak.tabıkıde elımızden gelenı yapacaz 15 gun once babasını kaybetmıs bı kardesın olarak soyluyorum mıllet olarak, bazı acıları yasayınca yada bazı seyler gozumuzun onune gelmeden bısı anlamıyoruz.Tekrardan boyle bır topıc actıgın ıcın tesekkur ederım umarım senın gıbı duyarlı ınsanlar hala vardır bu ulkede.........



    başın sağolsun bunada ayrı üzüldüm walla...
  • eğer hesap açılma durumu olursa 5-10 elimizden ne geliyorsa, gücümüzün yettiği kadar yapmaya çalışırım. ama hesap açılıp okula size bu hesabı açtık burdan parayı çekip öğrencilerin ihtiyacını alın demeyin . Direk ergin abinin hesap taki parayi kullanarak sandalyye vs.. alması daha uygun olur gibime geliyor.


    Birde bir hesaba para yatırıken banka bizden para talep ediyor mu ?
  • Yardım şekline karar verin bizde elimizden geldiğince maddi ve manevi destekte bulunuruz...
  • İlk etapta düşündüğüm tekerlekli sandalyelerin Devlet Malzeme Ofisinden alınması..Bu şeklide daha güvenli ve hesaplı olarak alabiliriz sanırım. Paranın toplanacağı yer olarak ise bankalarla görüşmek ve bunun bir yardımlaşma hesabı olduğunu ve toplanan paranın hiç kimse tarafından çekilemeyeceği ve sadece Devlet malzeme ofisine havale ile para transferi yapılabileceği gibi isteklerde bulunabiliriz sanırım..
  • Vay bee bu formu seviyorum.
  • ONCELIKLE YASINIZDAN DOLAYI SIZE SAYGIMI ILETMEK ISTIYORUM VE LAFA GIRIYORUM BENCE BU DEDIGINIZ COK SAMIMI VE COK ICTEN SUAN ASISI SEKILDE GAZ OLMUS DURUMDAYIM VE YAZINIZI OKUDUM BEN DIYORUMKI ASLAN GIBI ASLAN ADAMLAR GELMESI SARTI ILE HARBI HARBI YARDIM YAPCAK UGRASCAK INSANLARIN GELMESI SARTI ILE EN KRALINDAN SES GETIRCEK LAFI GETIRCEK EN ONEMLISI FAYDA GETIRCEK BIR ISE GIRELIM...SAHSEN BEN VE AILEM HERZAMAN DESTEK OLMUSUZDUR YARDIMA IHTIYACI OLANLARA VE KUCUK COCUKLARA OKUL MASRAFLARI KONUSUNDA VE GENIME ISLEMIS OLCAKKI BENDE HERZAMAN BOLE BIRSEY OLSADA GIRSEM ON AYAK OLABILSEM DIYE DUSUNMUSUMDUR...BEN DIYORUMKI 1)OZURLULER SOKAK COCUKLARI HUZUR EVLERI LOSEMILER YARDIMA IHTIYAC OLAN HERKIMSE YARDIM ETMEK 2)SAGLAM BILGISAYAR BILEN INSANLARIZ KUCUK KARDESLERMIZE YANI ILERDE BIZ KARSIDAN KARSIYA GECERKEN BIZIM KOLUMUZU TUTCAK BUYUK BEY AMCA DIYIP GECIRCEK KARDESLERIMIZE GELECEKTE YAPACAKLARI IYILIKLERE KARSILIK BUGUNDEN ONLARA IYILIK BESLEMEK VE BILDIGIMIZI ONLARA OGRETMEK... HER NASIL OLCAKSA YAPALIM HERKEZDE ELINDEN GELDIGI KADAR YARDIM ETSIN TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOK ANCA BERABER KANCA BERABER COK YOGUN OLARAK GAZA GELEREK YAZDIM INSALLAH ABARTMADIM HERKEZ SELAMETLE KALSIN ALLAHA EMANET OLUN...




  • Ergin bey sozum size degil onu belirteyim eger para toplanması gibi bir durum olursa parasal desege yardımcı olacagımı solıyeyım bastan tabi insallah ulkemızde sık yasandıgı gibi paralar birinin cebine gitmezse.
  • bence bu önemli konuda hepimiz elimizden geleni yaparız daha doğrusu yapmalıyız. hayatta 3dmark skorlarından yada mhz hızlarından daha önemli meseleler olduğunu, herkesin başına herşeyin gelebileceğini ve ancak yardımlaşarak ve birlik olarak zor durumları aşabileceğimizi unutmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stickster -- 21 Nisan 2005, 23:52:44 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ers1n

    Ergin bey sozum size degil onu belirteyim eger para toplanması gibi bir durum olursa parasal desege yardımcı olacagımı solıyeyım bastan tabi insallah ulkemızde sık yasandıgı gibi paralar birinin cebine gitmezse.


    Bu tip bir haysiyetsizliğe meydan verilmemesi için yukarıda yazmıştım tek bir hesapta ve kimsenin para çekemeyeceği bir hesapta toplanmasını istiyorum .bankacılık işinden anlayan arkadaşlarda vardır aramızda ya da bankalara sorar öğreniriz en güvenli yolu.
  • abı senın yasını huyunu bılmeyenler olabılır benım kanaatımca sende toplanabılır zaten bu durumu kullanarak cakallık ve serefsızlık yapanın daha ıkı elı yakasına kavusmaz evlat acısı yada cehennem acısı ıle cezalandırılır bukadarda kesın konusuyorum... konusulması gereken nasıl yaparız .... tekrardan selametle ıyı aksamlar...
  • evt güzel ve yararlı bir iş
    pahalı oc zımbırtılarına para verene kadar buraya yardımcı olalm lütfen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erginates

    İlk etapta düşündüğüm tekerlekli sandalyelerin Devlet Malzeme Ofisinden alınması..Bu şeklide daha güvenli ve hesaplı olarak alabiliriz sanırım. Paranın toplanacağı yer olarak ise bankalarla görüşmek ve bunun bir yardımlaşma hesabı olduğunu ve toplanan paranın hiç kimse tarafından çekilemeyeceği ve sadece Devlet malzeme ofisine havale ile para transferi yapılabileceği gibi isteklerde bulunabiliriz sanırım..


    Her zaman elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız abi
    Siz sadece bankayı ayarlamaya çalışın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.