Şimdi Ara

Tek şerit yolda önünde 4 araç varken sollama yapan tır şöförü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://youtu.be/B_fe1z99oE0

Evet arkadaşlar 2 videoyuda izleyiniz
    1. Videodaki insan dışı mahluk yaptığı hareketi videoya çekiyor adamlıkmış gibi
    2. Videodaki ise motorsiklet kamerasına yansıyor tır önündeki 4 aracı solluyor karşıdan gelen 3 araç son anda kurtuluyor ve tır aynı pisliği rampadada yapıyor

Bunlar nasıl insanlar Allah aşkına hangi insan bunu yapar bu iki mahlukunda ehliyetini tamamen alıp ömür boyu trafikten men etmek dışında her ceza bunlara ödül olmazmı

Evet bugün kimseyi öldürmediler ama yarın masumca eve coluğuna çocuğuna annesine babasına giden beni seni yada başka kardeşimi öldürecek

Soruyorum size bir insan evladı bunu nasıl yapar nasıl bir zihniyeti var bunların bunlar elini kolunu sallayarak aramızdamı dolaşacak

Aranızda bir avukat varsa lütfen bunların ceza alması için uğraşsın lütfen konuyu öne çıkaralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 11 Haziran 2019; 19:3:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bunlar her gün yollarda karşılaştığımız durumlar. Her şeyin başı eğitim ve bilinç. Bunlar olmadıktan sonra burada şov yapmanın anlamı yok .Avukatmış bilmem ne bunlar boş işler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bunlar her gün yollarda karşılaştığımız durumlar. Her şeyin başı eğitim ve bilinç. Bunlar olmadıktan sonra burada şov yapmanın anlamı yok .Avukatmış bilmem ne bunlar boş işler ..
    Bikerede muhalefet yapma güzel kardeşim yemin ederim seni tanımak seni görmek istiyorum okadar merak ediyorumki seni normal hayatta nasıl birisin

• Valla babamdan öğrendiğim can kurtaran bilgilerden biri de önünü görmüyorsan çıkmayacaksın. Çıktıysan da artık tereddüt etmeden sonuna kadar basacaksın. Tereddüt ettiğin an bu iş biter demişti. Gerçi düşününce kafası çalışan herkes sanırım bunu düşünebilir.

Ehliyeti almışım deneyimim çok az Pozantı-Tekir eski yolda akşam karanlığına denk gelmişiz, o günkü kadar terlemedim bir daha.

İlk videoda adam korna çaldığı için Citroen'deki adam biri geliyor sanıp, fren yapıyor yani otobüsçünun suçu katlandıkça katlanıyor. Bu arada o araba taşıyan adamın da sağa yaklaşması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Haziran 2019; 19:13:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Bikerede muhalefet yapma güzel kardeşim yemin ederim seni tanımak seni görmek istiyorum okadar merak ediyorumki seni normal hayatta nasıl birisin

Alıntıları Göster
    Gayet aklı başında beyfendi biriyim. Ayrıca madem bu kadar avukat kesildin başımıza YouTube da bir dünya makas atan , drift yapan , kırmızıda geçen araç videosu var onları da şikayet ediver Allah rızası için .

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Gayet aklı başında beyfendi biriyim. Ayrıca madem bu kadar avukat kesildin başımıza YouTube da bir dünya makas atan , drift yapan , kırmızıda geçen araç videosu var onları da şikayet ediver Allah rızası için .

Alıntıları Göster
    Aynı zamanda yakışıklı ve karizmatik olmalısın her halinden belli

• Tırcılar bazen yapar böyle atraksiyonlar. Uzun yolun getirdiği can sıkıntısı işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videoda 3 tane ehliyeti nerden aldığı belli olmayan düz çizginin ne anlama geldiğini bilmeyen ahmak var.
    Video çekilen otobüsün şoförünün ehliyetine de el konulması lazım.
    Önündeki araba muhtemelen arkasında dayandığı için ani durdu, iyi de yapmış.
    Virajlı yolda sollamaya çıkan aracın arkasından sollamaya çıkma cesaretini bulabiliyorsan karşına çıkacak şeylere katlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Videoda 3 tane ehliyeti nerden aldığı belli olmayan düz çizginin ne anlama geldiğini bilmeyen ahmak var.
    Video çekilen otobüsün şoförünün ehliyetine de el konulması lazım.
    Önündeki araba muhtemelen arkasında dayandığı için ani durdu, iyi de yapmış.
    Virajlı yolda sollamaya çıkan aracın arkasından sollamaya çıkma cesaretini bulabiliyorsan karşına çıkacak şeylere katlanırsın.
    Bana kalırsa otobüs kornasını duyan Citroen Şoförü karşıdan biri geliyor sandı önünü görmediği için frene bastı sağa geçmek istedi.
  • trafik canavarları işte. allah kimsenin karşısına çıkarmasın bunları.
  • Bu nedir be arkadaşım yuh amq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKHino -- 11 Haziran 2019; 21:16:30 >
  • inşallah bunlar kimsenin canına kastetmeden kendiliklerinden en kısa sürede elimine olup giderler
  • Manyak lan bunlar
    Tır galiba 15 plaka
    Benim üniv arkadaşım vardı bucaklı kamyon şoförürlüğü yapmıştı
    Bu tırda kesin bucaklıdır
    Bucağın yarısı kamyoncu zaten
    Otobüs zaten ayrı dünya

• Antalya anamur arasına 2 sene önce her hafta gidiyordum. Arkada kuyruk olduğunda tırcılar sağda yer varsa durup yol veriyordu. Yıllarca tır ve kamyonculardan korkulur denir ancak asıl korkmanız gereken otobüslerdir. 40 kişi vs 4.

• Yoldaki çizgilere ve tabelalara riayet edin + sabırlı olun. Daha uzun yaşarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Yoldaki çizgilere ve tabelalara riayet edin + sabırlı olun. Daha uzun yaşarsınız.
    Biz uyuyoruz ama bu hayvanlar yüzünden masum insanlar ölüyor

• Bi de sövüyo otobüsteki ya. Tabi tuzu kuru kocaman ama karşısında bi tır çıkarsa yazık taşıdığı yolculara.

Teknoloji gelişiyor. Şerit takip tarzı bi sistemle çizgiler izin vermiyorsa araç sollayamasın.

Bi de yine araçlar takip mesafesine mecburi bu sistemle uysun gidemesin ileri.
  • Bu millet düzelmez; ya teknolojinin gelişip trafikte her ihlalin otomatik cezalandırılacağı günleri bekleyeceğiz ya da her yere resmi/sivil trafik polisleri salınacak ve tespit edilebilen her yanlışa ceza yazılması sağlanacak. Trafik polisleri kırmızı ışıkta geçen aracı görmezden geldiği sürece bu ihlaller sürer.

Bakın memlekette ne kadar gerizekalı var; şu videoda kısa bir özet geçilmiş :
    https://www.youtube.com/watch?v=lAZoZlTe6xo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.