Bildirim
Tek kanaldan ses gelmiyor??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bu durum genelde içeriden kablo kopması ile meydana geliyor hocam sizin yapacağınız pek bir şey yok bunda. _____________________________
TRAVEGO 17 SHD OM 457 LA, TURBO-İNTERCOOLER, EURO 5 428 PS - SETRA 431 DT MB OM 471, EURO VI BLUETEC ®GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHANGELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBULYER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz
Bu durum genelde içeriden kablo kopması ile meydana geliyor hocam sizin yapacağınız pek bir şey yok bunda.
bilgisayarın içinde mi kablo kopmuştur?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atmosphere
quote:
Bu durum genelde içeriden kablo kopması ile meydana geliyor hocam sizin yapacağınız pek bir şey yok bunda.
bilgisayarın içinde mi kablo kopmuştur?
Bilgisayar içinde kablo kopacağını zannetmiyorum genelde kulaklık kısmındaki kablolardan kaynaklanıyor sorun. Bir kontrol edin bence_____________________________
TRAVEGO 17 SHD OM 457 LA, TURBO-İNTERCOOLER, EURO 5 428 PS - SETRA 431 DT MB OM 471, EURO VI BLUETEC ®GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHANGELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBULYER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK -
quote:
quote:
quote:
Bilgisayar içinde kablo kopacağını zannetmiyorum genelde kulaklık kısmındaki kablolardan kaynaklanıyor sorun. Bir kontrol edin bence
3 tane kulaklık denedim. 3'ünün de tek kulaklığı çalışmıyor. sorun pc kaynaklı. driver güncelledim yine olmadı
quote:
quote:
quote:
Bilgisayar içinde kablo kopacağını zannetmiyorum genelde kulaklık kısmındaki kablolardan kaynaklanıyor sorun. Bir kontrol edin bence
3 tane kulaklık denedim. 3'ünün de tek kulaklığı çalışmıyor. sorun pc kaynaklı. driver güncelledim yine olmadı
Hmm ozaman kesin sorun ses yuva girişinde uyumsuzluk oluyor bazen mesela ben kulaklığı leptoba bağladığım zaman bir kanaldan ses gelmiyor biraz yuvadan geri çektiğim zaman tam ses geliyor iki kanaldan da biraz elle oynayarak deneyin bence._____________________________
TRAVEGO 17 SHD OM 457 LA, TURBO-İNTERCOOLER, EURO 5 428 PS - SETRA 431 DT MB OM 471, EURO VI BLUETEC ®GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHANGELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBULYER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hmm ozaman kesin sorun ses yuva girişinde uyumsuzluk oluyor bazen mesela ben kulaklığı leptoba bağladığım zaman bir kanaldan ses gelmiyor biraz yuvadan geri çektiğim zaman tam ses geliyor iki kanaldan da biraz elle oynayarak deneyin bence.
evet aynen o şekilde. yuvadan hafif çektiğimde ses geliyor. fakat giriş kanalları tam oturmadığı için bu sefer de ses düzeyi düşüyor._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video sinyali yok uyku moduna geçiyor çözümü
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- logitech garanti sorgulama
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- power saving mode ne demek
- telefonum wifiye bağlanmıyor
- udf indir
- klavye kısayolları
- ekran videosu alma
- mesh nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı