Şimdi Ara

Tek dal icince size yeten agir sigara tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 senedir cogunlukla lucky strike click ve bazen lucky strike kirmizi kullaniyorum.İcmeye basladigimda 3 daldan asagisi kesmiyor bu durum da cebimi yakiyor.Soyle tek dal icince bana yeter dediginiz lucky strikedan bayagi agir sigara tavsiyeniz var mi ?

• kaçak captain black...
  • tek dal içip de doyduğum sigara hatırlamıyorum.parliament reserve güzel, saman gibi 6 nefeste bitmiyor.davidoff içmiyorum uzun zamandır ama o da güzeldi.camel brown da iyidir.
  • Yukari
  • anadolu kesiyo diyolar
  • Ağır diyorsan tadını beğenmezsin belki ama LD ben şahsen 2 muratti rosso yerine bir tane ondan içsem kesiyor.Ama murattiden şaşmam :)
  • Yukari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun Parliament yada kırmızı Winston kullanıyorum haftalık 2-3 tane yetiyor.Ama şu aromalı sigaralar mı ne varmış onlara bakacağım ne markalar var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Uzun Parliament yada kırmızı Winston kullanıyorum haftalık 2-3 tane yetiyor.Ama şu aromalı sigaralar mı ne varmış onlara bakacağım ne markalar var ?

djarum karanfillidir, marlboro,salem'in mentollüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Uzun Parliament yada kırmızı Winston kullanıyorum haftalık 2-3 tane yetiyor.Ama şu aromalı sigaralar mı ne varmış onlara bakacağım ne markalar var ?

Haftada 2-3 yetiyorsa hepsi yeter. Her gün bir paket parliament içiyorum ben, erken yaşta fena oldum. Azaltmam gerek.
  • united iç derim 10 dakkada anca bitiyor sigara bir tane içtinmi sersemletiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.