Şimdi Ara

Tek çocuk olmanın zorlukları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
2
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tek çocuk olarak açmayı uygun buldum buyrun arkadaşlar
    Hayat çok zor ama şükretmeliyiz
    sizlerden yorum bekliyorum şöyle böyle sağolsun şimdiden

• tek çocuk değilim ama bir tahmine dayanarak söyleyeyim , küçükken evde lavaboya mutfağa vs. gitmeye korkuyorsan kardeşinin orada olduğunu bilmek ya da kardeşinin senin orada olduğunu bilmesi , belki zorluk değil ama eksiklik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerde anan baban olmayacak destekçin olacak biri yok be usta bu koyuyor adama
    bende Rabbime sığınıyorum 5 vakite başladım inşallah bırakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ilerde anan baban olmayacak destekçin olacak biri yok be usta bu koyuyor adama

Destekçi mi ? Benim ablam var, ne faydasını gördüm bugüne kadar ?
  • Tek çocuğum hiçbir zorluğunu görmedim açıkçası kendi yaş grubumda 1 aşağı 1 yukarı yaşta bi kardeşim olsa iyi olurdu ama 21 senedir iyi idare ettik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

ilerde anan baban olmayacak destekçin olacak biri yok be usta bu koyuyor adama

Destekçi mi ? Benim ablam var, ne faydasını gördüm bugüne kadar ?

genel olarak hocam benim babamlar da öyleydi ama varlığını istiyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Tek çocuğum hiçbir zorluğunu görmedim açıkçası kendi yaş grubumda 1 aşağı 1 yukarı yaşta bi kardeşim olsa iyi olurdu ama 21 senedir iyi idare ettik bakalım

Maşallah kardeş iyiymiş senin ki ya
    benim gibi dost kazığı yedin mi hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakkala gitmek dışında bir zorluğu yoktur herhalde :)
  • quote:

quote:

Tek çocuğum hiçbir zorluğunu görmedim açıkçası kendi yaş grubumda 1 aşağı 1 yukarı yaşta bi kardeşim olsa iyi olurdu ama 21 senedir iyi idare ettik bakalım

Hayır öyle bi sorunumda olmadı çok kişiyle arkadaş olmam çok aşırı seçiciyimdir düşünmeden herşeyimi paylaşabileceğim 5 tane dostum var yetiyor bana.

• Eski evimizin koridoru uzun ve büyüktü. Kardeşim ile yaptığım yastık maçlarını hiç bir şeye değişmem . Evde kimse kalmıyorken hooop başlardık maça illaki 1 tane lamba patlardı tabii. Eve kimse gelmeden , lambayı çıkar , lambayı tak , etrafı süpür ve delilleri yok et. Şaka maka bayağı olmuş yaklaşık 10 sene olmuştur maç yapmayalı
  • Ne deyim arakadaşlar güzel şeydir kardeşinin olması be nasip değilmiş demekki hayırlısı Allahın takdiri
  • quote:

quote:

quote:

Hayır öyle bi sorunumda olmadı çok kişiyle arkadaş olmam çok aşırı seçiciyimdir düşünmeden herşeyimi paylaşabileceğim 5 tane dostum var yetiyor bana.

Çok seçiciymişsin gerçekten.

• quote:

Bir tek çocuk olarak açmayı uygun buldum buyrun arkadaşlar
    Hayat çok zor ama şükretmeliyiz
    sizlerden yorum bekliyorum şöyle böyle sağolsun şimdiden

Akin abi sen misin ? Abi aksam ocaga iftara gelecekler semtten cocuklar sen de bi gorunsen iyi olur abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olun kardeşinizin olması iyi bir şey değil hele ki kızsa
  • ben de tekim aslında bir kardeşim olsa iyi olurdu ama idare ediyoruz işte
  • bende tekim ama sıkılıyor ya insan.hele küçükken bayağı zorlanıyordum.gece rüya görüyordum.şu ana kadar güzel rüya görmedim ki anasını satayım.tuvalete gideceğim.abi gidemiyorum ki.nedense hep bi ablam olsun istemişimdir.Hem tek olunca bütün getir götür işler sende sıkıntı ya :D tek olmak hiç iyi değil ana babada takmıyor zaten hayatımda hiç aksiyon yok :D ama kötü bir rüya gördükten sonra kafayı yerim ben gece otururum ışık açık etrafıma bakınıp falan dururum orada bir büyüğüm falan olsa baya iyi olurmuş :D neyse ki eski korkularımı yendim artık amnesia bile korkutamıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

quote:

Çok seçiciymişsin gerçekten.

5 tane minimum 13 14 senedir tanıştığım yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kişi var sıkıntı mı var seçiciliğimde.

• 17 sene tek kardeştim hiçbir sıkıntısını görmedim, hoş şimdi de kardeşim babamla olduğu için pek kardeş olayını yaşamıyorum ama yanlarına gidince hayattan beziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoine

Eski evimizin koridoru uzun ve büyüktü. Kardeşim ile yaptığım yastık maçlarını hiç bir şeye değişmem . Evde kimse kalmıyorken hooop başlardık maça illaki 1 tane lamba patlardı tabii. Eve kimse gelmeden , lambayı çıkar , lambayı tak , etrafı süpür ve delilleri yok et. Şaka maka bayağı olmuş yaklaşık 10 sene olmuştur maç yapmayalı

Bizde öyle kaç Vazo kırmıştıkta uhu tarzı birşey ile yapıştırmıştık çok kızmamışlardı neyseki

Valla Fifa , Pes çoğu 2kişilik oyunları beraber oynuyoruz güzel zaman geçiyor.

Kapıya, komşuya getir götür işlerine o bakıyor

Bazen cinnet noktasına da getiriyor tabi ergenliğine veriyorum şimdilik

• tek çocuğum ailem ben küçükken en iyi okullarda okuttu hatta araba bile almışlardı 19unmda
    sonra ing mastera gittim geldim güzel de iş buldum çalıştım hala da çalışıyorum
    2-3 kardeşim olsa değil ing master özel okul bile hayal olurdu, devlet okuluna gider Fb-gs muhabbeti yapardım
    yemişim kardeşi, çoğunun bi faydası yok zaten
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.