Şimdi Ara

Tek bi arkadasim yok duzgun..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler simdi dusundumde simdi ya da baska zaman, hadi cikak gezek biraz-kafeye gidek hadi-canım sıkkın disarda takilalim- veya benzeri seyler soyleyip bulusabilecegim veya benle bulusabilecek tek bi arkadasim yok. Ama bazi insanlar harbiden boyle oluyo galiba. Asosyallikten ote bisey bu. Bazilari hep yalniz olmak zorunda demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu durum hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bu durum hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu

Kendimi bildim bileli boyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PiKaChU_TR_

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

bu durum hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu

Kendimi bildim bileli boyle.

sevgili bulamamayı anlarım ama arkadaş bulamamak nasıl oluyo sen istemiyo olabilir misin bu durumu

• Takip

• Vallahi okurken kendimi buldum yazıda. Gerçekten ben de bu durumdayım
  • Burdan kendine arkadaş bul dostluk kurun.Sohbet konularınızda hazır zaten.Muhabbetsiz kalmazsınız.
  • olmayınca özlem duyabilirsinde olunca ne kadar boş beleş gereksiz bişey olduğunu anlıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEA12

vucut gelistir

ben gecen sene ekimde bi basladim fitnessa gecen bi baktim herkes kanka olmus la

ne alakasi var kardesim ya ben uzun sure body b. yaptim saglam da vucut yaptim kimse kanka olmadi hocalarim haric (tamam arkadaslarim vardi zaten ama) kiz arkadas falan da olmadi.

konuya doncek olursak senin durumunu cok iyi anliyorum. nasil biri oldugunu bilmiyorum karakterinle alakali olabilir ne biliyim sıkici biri cekilmez biri olabilirsin oyle degilsen de kader derim ortamin uygun degildir sartlar uygun degildir burda da sen ugrasmalisin ulkede 70 milyon insan var arkadas bulursun elbette. bu zor bisey degil yani biraz cabalaman yeter.

• cikak gezek biraz-kafeye gidek

burda hatan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiKaChU_TR_

Beyler simdi dusundumde simdi ya da baska zaman, hadi cikak gezek biraz-kafeye gidek hadi-canım sıkkın disarda takilalim- veya benzeri seyler soyleyip bulusabilecegim veya benle bulusabilecek tek bi arkadasim yok. Ama bazi insanlar harbiden boyle oluyo galiba. Asosyallikten ote bisey bu. Bazilari hep yalniz olmak zorunda demek ki.

aynı durumdayız. Sevgilimden başka sırrımı, sıkıntılarımı anlatacağım hiç kimsem yok. Ama o bana fazlasıyla yetiyor orası ayrı.
  • Kız arkadaşım olmasada kendime göre bi arkadaş çevrem var. Fakat samimi olduğunu düşündüğüm 1 kişi bile yok... Birde olaya bu yönden bakmak lazım. Herşey arkadaşla bitmiyor...
  • Normal arkadaşta yok ki yani buluyosun mesela arkadaş olucan ergen ergen tripleri oluyor, yada nerde ne konuştuğunu bilmeyen insanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Kız arkadaşım olmasada kendime göre bi arkadaş çevrem var. Fakat samimi olduğunu düşündüğüm 1 kişi bile yok... Birde olaya bu yönden bakmak lazım. Herşey arkadaşla bitmiyor...

Ya iste benimde normal arkadaslarim falan var tabi. Ama hicbiri kendi aralarinda oldugu gibi yakin degiller. Benden hoslanmadiklari icin falan degil, ben uzak soguk davraniyorum genelde. Nedenini bilmiyom ama yaklasamiyom millete hic(mecazi anlamda)

• Sosyal fobin var, yalnızlığı seviyosun. Yalnızlık senin için özgürlük rahatlık, belli sınırların var bu yüzden arkadaş konusunda seçicisin.
  • Yemisim arkadasi
    yalnizlik en krali
    bu alemdeki dosdlarimsa
    Yedigim kaziklarin toplami

(Bunlari ben yazdim ve freestyle'dir.ow ye men nidalarinizi duyar gibiyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Sosyal fobin var, yalnızlığı seviyosun. Yalnızlık senin için özgürlük rahatlık, belli sınırların var bu yüzden arkadaş konusunda seçicisin.

iyi mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: netlertitanic

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Sosyal fobin var, yalnızlığı seviyosun. Yalnızlık senin için özgürlük rahatlık, belli sınırların var bu yüzden arkadaş konusunda seçicisin.

iyi mi bu

İyi yönleride var, kötü yönleride.
  • Bazıları vardır, araban vardır gezersin onlar sadece bakarlar. Araban oldu mu? Takılalım der, yoksa bırak aramayı mesaj bile atmaz.
  • Bende ayni durumdayim artik takilacak kimse yok arkadaslarimin cogu evlendi kendine gore bi duzen kurdu derken pek yalniz kaldim hafta sonlari kafayi yiyorum bazen yas 30 oldu bakalim kiz arkadaslada aramiz kotu ayrildik iyice kaldim sap gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.