Şimdi Ara

Tek Başına Kalan Yaşlı İçin Ne Yapayım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fahri enişte...(Babamın halasının eşi).Ben kızının ona baktığını sanırdım daha doğrusu annemler öyle derdi sonuçta biraz uzak akraba oluyor.Dün yanına gittik ziyarete gebzeye.Eşi öldükten sonra kızı bunu başka daireye taşımış hali perimperişan yatağından kalkıp kapıyı açması tam 7-8 dk sürdü,içeri girdikten sonra içime bir öküz oturdu ki anlatamam kızı ve onun da 4 tane kızı üst kattalar hiç umursamadan aç mıdır sırtı pek midir demeden yaşıyorlar vicdansızlar.Yemekleri parasıyla dışarıdan söylüyor.Temiz kıyafet falan hakgetire.Öyle ki sadece "Dede nasılsın deseler dünyalar benim oluyor açlığımı,sağlımı sormasalar da olur." dedi iyice yerin dibine girdim.36 doğumluymuş yalnız başına yatarak geçen ömür..Elinden tutup yardım ettirmeyecek kadarda halini kabulenmek istemeyen biri.

    Şimdi ben ne yapmalıyım belediyeyi arayıp durumu izah etsem bunla ilgilenecek birimleri var mıdır ? Yoksa son çare Müge Anlıya başvurayım bari o aracılık yapabilir.Bildiğim kadarıyla 2 maaşı var 2000-2500 arası.Huzurevi başvurusu yapsam dicem ben dıdının dıdısı oluyorum.

    Ne yapmalı bir yol gösterirseniz sevinirim.Teşekkürler şimdiden.







  • Kesinlikle bu işin arkasını bırakma , o kişinin durumunun düzeldiğine emin ol. Başka türlü emin ol çok sıkıntı hissedeceksin ve kendinden tiksineceksin , asla kimseyi yarı yolda bırakma. İnsan ol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hele bu kişi bu halde ölürse ömür boyu vijdan azabı çekersin , kesinlikle bu sorunun üzerine düş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eumeriusfarukus E kullanıcısına yanıt
    Sosyal Hizmetlerden randevu alıp görüşmeyi denicem olmadı komik gözüksede Müge Anlıya başvurcaz artık.
  • EnesTayfun28 kullanıcısına yanıt
    Bu olay sonuçlandığında buraya yazarsan memmun olurum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eviniz yakinsa her gün uğrayın gerkirse yedek anahtar yaptırın arada bir yemek götürün günlük 20- 30 dknizi bile ayırsanız emin olun manevi yönden çok zengin olursunuz uzaktan akrabaniz olmasi önemli değil hiç tanimasaniz bile yardimci olun unutmayın bizlerde elbet bir gun yaşlanacağız maddi açıdan durumu iyiymis güvenilir özel bakım evleri arastirin orda yasitlarida olur son zamanlarini mutlu ve huzurlu gecirsin bari adamcağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Biz İstanbuldayız o Gebzede yakın olsak hiç sorun olmaz ama işte pek oluru yok.O yüzden 2. dediğinizin üzerine durmaya çalışıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eumeriusfarukus

    Bu olay sonuçlandığında buraya yazarsan memmun olurum.

    Başımüstüne hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.