< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 15 Kasım 2020; 21:44:14 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tek abonelik ile iki farklı yerde nasıl internet kullanabilirim?

-
-
Tek abonelikle iki internet kullanmayı geçtim, ikinci aboneliğin bir de faturası olmayacak.. İlginç.
-
Hayır kullanamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O halde şöyle sorayım..quote:
Orijinalden alıntı: anemoiaTek abonelikle iki internet kullanmayı geçtim, ikinci aboneliğin bir de faturası olmayacak.. İlginç.
iki abonelik alayım, yazın yazlığıma giderken kendi evimdeki interneti dondurayım 3-4 ay fatura yazmasın.. yazlığımdaki aboneliğimi aktif edeyim fatura yazmaya başlasın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Taahhüt varsa donduramazsınız
Nasıl donduramaz açıklarmısın ?
Türk telekomun yazlık paketleri oluyor 2-3 Aylık ondan yararlanabilirsin. Yazlıktayken evdekini de dondurursun ama dondurma ücreti ödersin 40-50 TL tek seferlik
Basbayağı donduramax
Aynı pppoe şifresini kullanarak bağlantı kullanılabilir ancak o adreste de bağlantının tam olması gerek.
DSL de iş nasıl olur bilmiyorum. Sanırım kurulumdan önce kutuda işlem yapılması lazım.
Bu cevabı yazmadan keşke bi internette arayıp baksaydın
Port hatası alır mümkün değil bu
Aramama gerek yok ben dondurmak istediğim de taahüt olduğu için dondurmadılar 6 ay boşu boşuna fatura ödedik
-
Ne demek mümkün değil ben kendi ppp şifresi ile farklı bir yerde gayette bağlantı sağlayabiliyorum aynı şekilde başkasının şifresi ile de kendi modemimden yapabiliyorum
-
TT fiber altyapısındaki modemime başka bir firmada adsl kullanan yakınlarımın pppoe bilgisini girdiğimde bağlantı sağlayabildim.
-
Fiberde kullanıcı adı şifre sembolik zaten önemli olan sinyal ama dsl de mümkün değil
Dondurma yapılır ama taahhüt de donar 24 aylık sözleşmede 11 ay kalmışken 6 ay dondurursan 17 aya uzar taahhüt sadece kaç kez yaptım ben
Superbox Redbox gibi mobil net ile olabilir.
-
Bana böyle bir bilgi verilmedi sadece taahhüt olduğu için dondurma yapılamayacağınız söyledi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X