Şimdi Ara

Tehlikeli gerginlik... Kameralı mülteci İstanbul’da böyle dayak yedi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
8.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • akp işi bitti arkadaşlar artık sona geldiler zaten ekonomi ana sebepti bu meselelerde tuzu biberi olacak.


    yaşlı kesim geçinemediği için artık vermez fakat bu konuları da bilmiyorlar çünkü sosyal medyada yayınlanıyor bunlar tvlerde pek gösterilmiyor. Bu konuları bilseler daha da hiddetlenecekler onlarda.

  • Ülkeyi getirdikleri hale bak... Yazık gerçekten. Bu halka çektirdikleri yetmedi, şimdi bir de suçsuz göçmenler de bu abazaların yanında yanacak, Türkiye'de her zaman Pakistanlı, Arap, Suriyeli ya da Afgan vardı fakat böyle iti kopuğu gelemiyordu, işinde gücünde olanı, okumaya geleni geliyordu, kimseyi rahatsız etmeden suç işlemeden yaşıyorlardı, şimdi gelenlere bak... Uganda'ya bile giremeyecek tipler Türkiye'de istediği gibi dolanıyor.

  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

    Hiç güzel dövememişler ki .Yaygara çıkınca izledim video yu bu tarz kavgaları çocukken kaleye kim geçecek diye tartışırken neredeyse yapardık. Bende ortaya aldılar deneme yapıyorlar sandım. Yalnız halk barut gibi kimsenin hiç bir şeye tahammülü yok küçük bir kıvılcımda çok kötü şeyler olur.

  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    hocam bi erkek şöyle yumruk atıyorsa utanması lazım cidden. bu adamlar hayatında hiç kavga etmemiş mi anlamıyorum. hiçbir şey bilmiyorlarsa bari 6 ay filan dövüş kulübüne gidip yumruk atmayı öğrenir insan :D

  • Mültecilerin çoğalması hayra alamet değil iç savaşa doğru gidiyoruz bir tarafta İstanbulu asla terk etmem diğer tarafta İstanbul bizim diyen mülteci grupları var.. Bunun herkes farkında bir kıvılcım çıksa kan akacak çünkü ailelerinle gelmediler sırf erkek geldi bunların çoğu haber bekliyor olay çıkarmak için bakın bu iş parti devlet meselesi değil bizim meselemiz evlerimiz topraklarımız peynir ekmek gibi satılıyor.. Bunun en büyük zorluğunu çocuklarımız çekecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şiddet doğru olmamış. Herkes adaleti kendisi sağlamaya çalışırsa ülke kaosa gider. Bir mültecinin sapıklıkları yüzünden ırkçılık yapmamalıyız, bunca zaman Türkler sapıklık yaparken herkese sapık mı dedik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dövememişler hakikaten orada ben olacaktım  iyi antrenman olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.