Şimdi Ara

Tehdit ve Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar. Bir süredir yaşadığımız bir sorunla ilgili artık tahammül sınırlarını aştığı için harekete geçme kararı aldık. Kısaca yaşadığımız sorundan bahsetmek gerekirse;

    Eşim ve eşimin annesinin tanıdığı x isimli bir şahıs var. Bu şahıs 80 küsür yaşında birisi. Ve bu şahsın y isimli bir kızı var. Bu kadın eşimin annesinin para için babası ile ilişki yaşadığını iddia ediyor hatta nikah kıydılar tarzı saçma sapan şeyler ileri sürüyor. Bunların tamamı asılsız tabii ki. Benim eşimle tanışmamın üzerinden 8 yıl geçti ve bu 8 yıl içerisinde bu x şahsıyla totalde 4 defa görüşmüşlüğümüz yok. Y isimli kadın babasının olası mirası için ve kendisine para verilmediği için geçtiğimiz yıldan itibaren sosyal medya, whatsapp ve sms yolları dahil; bana, eşime ve annesine ağır hakaretler ve tehditlerde bulunuyordu. Bu konu babasına iletilince babasından dayak yemiş ve bi süre durulmuştu. Ancak geçtiğimiz haftalarda tekrar aynı olaylar yaşanmaya başladı ve aynı şekilde tehditler hakaretler içeren mesajlar atılmaya başlandı. Dün itibariyle bu şahıs yanında bir adamla beraber oturduğumuz siteye geliyor ve hatta binamıza kadar giriyor. Neyse ki eşim ve 2 aylık kızım evde değillerdi. Belki evde olsalar zarar bile görebilirlerdi. Dün konuyla ilgili karakola giderek ifade verdik. Ancak bu siteye gelme olayından ifademizi verdikten sonra haberimiz oldu. Açıkçası eşimin ve kızımın sağlığından şüphe ediyorum. Konuyla ilgili ne gibi bir yol izlenebilir nasıl adımlar atılabilir sizlerin yardımına ihtiyacım var.

    Zaman ayırıp okuyan ve fikrini paylaşan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler.







  • Öncelikle geçmiş olsun. Aslında gerekli başvuruyu yapmışsınız ama isterseniz ek ifade veya şikayet dilekçesi vererek konut dokunulmazlığını ihlal yönünden de şikayetçi olabilirsiniz. Aksi takdirde bu eylem ile ilgili bi soruşturma yapılmayacaktır. Ayrıca bi sorunuz varsa pm atabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigs -- 29 Aralık 2018; 13:7:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigs B kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Çalışma şeklim nedeniyle hafta sonu foruma hiç bakamadım o yüzden geç gördüm kusura bakmayın lütfen. Konu ile ilgili bugün tavsiyenize uyarak şikayetimizi dile getireceğiz.
  • LuccaBro L kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.