Şimdi Ara

Tehdit Ediliyorum S20 fe Telefonumda Konuşma Kaydedici Program var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mahkemelik oldugum birinden telefonla tehditler alıyorum. Şuanda s20 fe kullanıyorum. Acaba bu telefonda konuşmaları kaydetmem mümkün mü?n konuşmaları kaydeden.3 tane denedim konuşmam gözüküyor ama dinle dediğimde ses çıkmıyor. Varsa bildiğiniz yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 26 Eylül 2025; 20:53:45 >

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Telefonun icinde gömülü orjinal kaydedici var. YouTube de araştır basit bir işlem ile açabilirsin ben butun samsung telefonlarimda kullanıyorum..
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157836737

Burdada detaylı anlatim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif.5050 -- 26 Eylül 2025; 21:19:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arif.5050 A kullanıcısına yanıt
    ama ses kaydı açılınca karşıya bip gibi veya kayıt sesi yani belirtecek bir ses gidiyor diye biliyorum öncesinden denenmeli

Hatta z fold 7 de yapay zeka destekli konusanlari metin haline bile gtletiriyor

Benim telefon görüşme başlayınca sesli uyarı veriyor, bu görüşme kaydedilmektedir diye. Yasal olarak zorunludur muhtemelen.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.