Şimdi Ara

Tefal Quıck & Hot Su Isıtıcısı %63 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı için güzel bir hediye olabilir. 1,5 Lt haznesi var.. suyu (tamamı değil) sadece 3sn de ısıtıyor.
    Ürün yorumlarından müşteri memnuniyeti görünüyor.
    Fiyatıda çok cazip .. 69,89 TL ..

http://www.hepsiburada.com/liste/GununTeklifi

Tefal Quıck & Hot Su Isıtıcısı %63 indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlobalShopper -- 26 Kasım 2010; 11:10:48 >

• Aynı üründen bende var. 1.5 litrelik su kapasiteli ancak. 1.5 litre suyu 3 sn. de ısıtmıyor.
    Üzerinde ölçek düğmesi var. İster 1 kupa, isterseniz bir demlik su seçebiliyorsunuz.
    Seçim işi başladıktan sonra ısıtma hazenesine aldığı suyu 3 snde ısıtıyor. Ancak 1 kupa suyu
    doldurması kabaca 30 sn. sürüyor. Normal ısıtıcılara göre daha hızlı, ofis ve iş yerleri için iyi.
    Ancak asla 1.5 litelik suyu 3 sn de ısıtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz72

Aynı üründen bende var. 1.5 litrelik su kapasiteli ancak. 1.5 litre suyu 3 sn. de ısıtmıyor.
    Üzerinde ölçek düğmesi var. İster 1 kupa, isterseniz bir demlik su seçebiliyorsunuz.
    Seçim işi başladıktan sonra ısıtma hazenesine aldığı suyu 3 snde ısıtıyor. Ancak 1 kupa suyu
    doldurması kabaca 30 sn. sürüyor. Normal ısıtıcılara göre daha hızlı, ofis ve iş yerleri için iyi.
    Ancak asla 1.5 litelik suyu 3 sn de ısıtmıyor.

ohooo 1.5 lt den sonra yaklaşık 10 dakika beklemeniz gerekiyor demiş hepsiburada daki bir yorumda kullanıcı, o kadar bekledikten sonra hiçbir espirisi kalmıyor. Üstelik 2800 watt elektirik çekiyor ki evlere şenlik, birçok elektirikli termosifondan bile fazla... Birde sanıyorum anında sıcak su verebilme yeteneği alet kullanılmadığı anda da ısıtma ünitesinin faal olmasından kaynaklanıyor, bu durumda bu alet inanılmaz bir elektirik sarfiyatı anlamına geliyor. Çalışma mantığının da su sebillerinden hiçbir farkı yok öyleyse, bildiğiniz su sebili ama çok küçük ve sadece sıcak su verebilen cinsinden.

Tabii en iyisini siz bilirsiniz ama ben almanızı tavsiye etmem, elektirik tüketiminizi gereksiz yere arttıracaktır. 1.5 lt'den sonra da 10 dakika bekletme yapması ürün için büyük handikap. Kittle almak daha mantıklı...

• %63'ü kime göre yazıyorlar, merak ediyorum. Ucuz fakat yazıldığı kadar değil. En azından fiyat arama motorları öyle olmadığını söylüyor.

http://www.sanalreyonum.com/urun/tefal-quick-and-hot-15l-su-isitici--3-saniyede-sicak-su--65-enerji-tasarrufu_682885.aspx?CatID=27609&ref=akakce&v=1.79.1

3 saniyede o kadar suyu ısıttığına dair bir ibare de yok ürün bilgilerinde. Saçma sapan şeyler yazmayın arkadaşlar ilk mesaja. Göz var izan var, şofbenler bile yapamıyor bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

%63'ü kime göre yazıyorlar, merak ediyorum. Ucuz fakat yazıldığı kadar değil. En azından fiyat arama motorları öyle olmadığını söylüyor.

http://www.sanalreyonum.com/urun/tefal-quick-and-hot-15l-su-isitici--3-saniyede-sicak-su--65-enerji-tasarrufu_682885.aspx?CatID=27609&ref=akakce&v=1.79.1

3 saniyede o kadar suyu ısıttığına dair bir ibare de yok ürün bilgilerinde. Saçma sapan şeyler yazmayın arkadaşlar ilk mesaja. Göz var izan var, şofbenler bile yapamıyor bunu...

dediğine katılıyorum %63 yok ama 2. dediğine katılmıyorum
    ürün bilgilerinde yazmıyor demişin ama ürünün başlığı
    Tefal Quıck & Hot Su Isıtıcısı-1,5 Lt. (3 Saniyede Sıcak Su)

• bi ara incelemiştim.yabancı forumlarda çok ses çıkardığı ve kullanışsız oldugu konsunda yorumlar var.
    ilk çıktığında fiyatı çok şişirmişlerdi.
    satılmayınca düşmüş.
    tavsiye etmem şahsen.
  • fındık muhabbetine döncek konu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üçüncü saniyede anca ısıyı suya iletmeye başlar bu
  • uzak durun, adamlar ne üretirse almak zorunda değiliz...
  • Bence güzel ürün fakat ev için değil işyerinde kullanmak için. Zaten "ofis ve işyerleri için ideal" yazılmış. Hazır çay ve kahve tüketimi için bir nevi su sebili işlevi görüyor. Sevdiğiniz bir arkadaşınızın ofisine hediye edilmek içinde alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

%63'ü kime göre yazıyorlar, merak ediyorum. Ucuz fakat yazıldığı kadar değil. En azından fiyat arama motorları öyle olmadığını söylüyor.

Liste fiyatına göre yazıyorlar , İndirimler Liste fiyatı üzerinden ( Tavsiye Edilen perakende Satış fiyatı) yapılır , Bunu herkes bu şekilde yapar. Başka bir sitede daha ucuz olması Liste fiyatının o fiyat olduğu anlamına gelmiyor ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.