Şimdi Ara

Tefal Actifry Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir fritöz ararken karşıma Tefal Actifry çıktı! :) kızartma özelliklerinden faydalanmak için Tefal Actifry almayı düşünüyorum ama biber olsun, kapak olsun, patlıcan olsun güzel yapmaktamıdır? Et ürünleri ile arası nasıl? Tavuk, pirzola denediniz mi? tavsiye eder misiniz, tecrübelerinizi bekliyorum :) Börek falanda yapıyormuş galiba? :)

    Hepsiburada kampanya varmış 349,91 TL
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tefal-act...ategoryId=22017

    Daha ucuza bulan bilgilendirsin lütfen :)

    Lezzetten taviz vermeden, beslenme açısından en sağlıklı çözüm yolunu sunan Actifry sağlıklı kızartmaları kendi damak tadınıza uygun, evinizde yapmanıza imkan verir.
     Tefal Actifry Kullanan Var Mı?


     Tefal Actifry Kullanan Var Mı?







  • diğer ev elektroniği ana başlığında bu konu var. Oraya bakarsananız dahaçok cvp yorum vs var.
  • Var ve bir köşede duruyor.

    Uzun sürmesi dolayısı ile kullanımı pratik olmuyor.
  • patates, kızartma gibi şeylerden kendini uzak tutamayan ama bir yandan göbek bölgesini düşünenler için ideal bir ürün. yemek yapmaya başlarken önce buna atacaksınız patatesleri, salatayı masayı hazırlayacaksınız anca olur. hepsi buradada kampanya olabilir ama bizde kampanyasız 346 tl.http://www.evaletlerim.com/Actifry,PR-3923.html Tefal kadıköy yetkili satıcısından. tedarik süreci beklemek istemeyenler tıklasın.
  • philips de benzer bir ürün çıkatmış. Bunda sıcaklık ayarı da yapılıyor.otomatik kapanma da var. Aynı anda iki farklı gıda da pişirebiliyormuş.
    Ben de böyle bir urun düşünüyorum ama tefal mi philips mi kararsuz kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahsnr

    philips de benzer bir ürün çıkatmış. Bunda sıcaklık ayarı da yapılıyor.otomatik kapanma da var. Aynı anda iki farklı gıda da pişirebiliyormuş.
    Ben de böyle bir urun düşünüyorum ama tefal mi philips mi kararsuz kaldım.

    philips daha yenisi ise kullanıcı yorumlarının oluşması için beklemekte, beklemeye mecal yoksa tefal almakta fayda var.
  • ben bir seferde patatesleri kızartmak istiyorum.1 kilo yetersiz.tefal actifry ın, 1 ile 1,5 kg'ı arasında, daha çok derinlik olarak fark var.taban genişliği olarak çok bariz bir fark görmedim.ürünün pişmesi için, tabanın geniş olması,daha iyi olur diye düşünüyorum.bu durumda 1 ile 1,5 kilo arasında görüş bekliyorum.
  • philipsin ürünü tek bir açıdan pişirdiği için arada açıp içindekileri çevirmeniz gerekiyor. actifryda kendi dönüyor ve ne kadar piştiğini cam olması sayesinde görebiliyorsunuz.
  • bence yorum almanın yanı sıra mutlaka tatmanız da lazım. zira başkasının beğendiğini siz beğenmeyebilirsiniz. Tefal magazalarında genelde tadım yaptırıyorlar. oradan tadın, daha sonra daha ucuza satan yerden alın
  • bende almayı düşünüyorum ama elekrik konusunda çok yaktığını söylüyorlar. bu konu da bir yorum göremedim ama bilgisi olan var mı ?

    Tefal Actifry 1 Kg Fritöz
  • biz sadece patates kızartması yapıyoruz. tarif kitabında birçok şey yaptığı söyleniyor köfte biber kızartması vs ama biz onları denemedik yapamaz herhalde diye düşünüyorum ben. o yüzden hiç riske girmedik kızartmayla devam.
  • Köfte pişirmesi güzel. Patates kızartması ve köfte pişirmek için uygun.
  • 1 ay kadar önce aldık ve çok sık kullanıyoruz. Sadece kızartma yapmıyor, içinden actifry ile yapabileceğiniz yemek tarifleri kitabı çıkıyor. Bu kitapta 100lerce tarif var. Sadece kızartma yapmak için onca para mı verilir diyorduk ama, şuan birçok yemeği bununla yapıyoruz.
    en güzel yani kendi kendine pişiriyor olması yemeği. süresini ayarlayıp bırakıyoruz ve bitince uyarı veriyor. Acayip pratik bir alet.
  • delonghi ninde aynı tarz cihazı var ,hem üstten sıcak hava alttanda rezistans ile ısıttığı için kızartması çok daha güzel oluyor ,iki cihazıda kullandım ilki tefaldi, tefal sadece üstten sıcak hava ile kızartıyor, delonghi tavsiye ederim bu tarz cihaz için
  • Hazır mevsimi gelmişken Actifry ile Palamut deneyim dedim ve sonuç mükemmel!

    Balıkları önce uzunlamasına ikiye ayırıp kılçıklarını temizledim. Sonra 3 parça olacak şekilde kesip unlayıp actifry'a koydum. Sadece 1 kaşık yağ ile balıklar çok iyi kızardılar; İnanılmaz lezzetli oldu.
    Actifry'da balık mı olurmuş demeyin mutlaka deneyin!

    Zaman zaman yaptığım denmeleri paylaşırım burdan :)
  • actifyı alırken bana herşeyi yapabilir demişlerdi denemediğim şey kalmadı nerdeyse geçende kestane yaptım inanılmaz güzel oldu sanki odun ateşinde közlemişim gibi. ilk aldığımda tereddütlüydüm bunda çok fazla bişey pişiremem diye düşünüyordum ama artık neredeyse her gün kullanıyorum. kabak tatlısı bile yaptım. kuıllanımı da çok pratik karıştırma derdi yok zaten zaman ayarlı kendi otomatik duruyor içindeki piştiğinde.
  • ovelek kullanıcısına yanıt
    Valla bence deneyin. Az önce kestane pişirdim ve mükemmel oldu. Ben normalde kestaneyi sürekli yakıyorum ve hiç bişeye benzemiyor. şu anda kucağımda tam kebap olmuş mis gibi kestaneyle oturuyorum kesinlike farklı şekillerde kullanmayı deneyin :)
  • Denedim çok seviyorum En çok balık pişirmeyi ve kestane pişirmeyi sevdim mükemmel 😅

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.