Şimdi Ara

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cowabunga collection konami getirecek, dotemu firması gibi steam da 30 TL yapmaz daha pahalıya gelebilir oyun. Ayrıca nes emilatörlerle de oynayabiliyor çok beklemeye gerek yok, ps de de shredder revenge 219 TL olduysa bu oyun 300-400 TL rahat olur. Konami parayı sever.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Öyle bir zorunluluğun tabii ki yok. Alırsam platinlemek için almalıyım, bu oyunları oynamak için koleksiyonu beklemeye gerek yok, onu anlatmaya çalışıyorum. Hepsinin nette rom hali mevcut. Ömürlük oynamak için para vermeye gerek yok. İsteyen şimdi de açar, oynar. Nes'te veya snes'te bunları oynamıyorum, para verip mi oynayacağım :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    O senin fikrin, katılmıyorum. Neden rom ile korsan şekilde oynayayım ki? Alma fırsatım varsa alırım. Hem olayı platinlemeye niye bağlıyorsun? Benim platinleyip, platinlemeyeceğimi de bilmiyorsun. Boşuna bekliyorsun diyerek benim adıma yorum yapmışsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 19 Haziran 2022; 20:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ilk Haftasında 1 Milyondan Fazla Sattı



    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Dotemu ve geliştirici Tribute Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge'in ilk haftasında bir milyondan fazla sattığını duyurdu. Oyun, 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yaptı.


    Dotemu CEO'su Cyrille Imbert bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, orijinal çizgi filmi ilk izlemeye başladığımdan beri ilgi alanıma girdi. Çocukluğumdan beri üzerinde çalışmayı hayal ettiğim projelerden biri bu oyundu. Dotemu'daki herkesi derinden etkileyen bu proje Ninja Kaplumbağalar çağını yeniden canlandırmanın bir adımı. Bize bu fırsatın sunulmasında ön ayak olan Nickelodeon'a ve Tribute Games'deki arkadaşlarımıza son derece minnettarız."

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge'in oyun tasarımı sizi 80'lere geri götürüyor. Tam renkli piksel sanatı, yeni ve geliştirilmiş mekaniklerle eski tarz oyun deneyimi sunan bu yapım, aynı anda dört oyuncuya kadar destek sunuyor.


    Çeşitli oyun modlarında ikonik Teenage Mutant Ninja Turtles karakterleri ve araçlarıyla oynayabilirsiniz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_Shredders_Revenge_ilk_Haftasinda_1_Milyondan_Fazla_Satti-114555.htm





  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Aynı anda 6 kişi oynanıyor az önce çıktım oyundan, dotemu CEO’sunun haberi yok sanırım bundan 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu platinledim. Gnarly modu çok zor. Super Shredder'ı vuruş almadan öldürmek zorladı ama yaptım :) Oyun güzel. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, 15 Kasım'da PS5'e Geliyor



    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Dotemu ve geliştirici Tribute Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge'in PlayStation 5 sürümünü 15 Kasım'da dijital olarak yayınlayacaklarını duyurdu.

    PlayStation 4 sürümünden ücretsiz bir yükseltme mevcut olmayacak , ancak Tribute Games: ''bu sürüm [PlayStation 4 sürümü] ile aynı ve herhangi bir ek özellik veya içerik içermiyor." yazısını paylaştı.

    Kuzey Amerika'da Limited Run Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge for PlayStation 5'i standart sürüm, Classic Edition, Radical Edition ve Fan Bundle dahil olmak üzere çeşitli sürümlerde satacak. Ön siparişler şu anda mevcut ve 27 Kasım'da son bulacak.

    Avrupa'da Merge Games, 25 Kasım'da satışa sunulacak olan oyun için fiziksel bir standart sürüm ve kısa bir süre sonra satışa sunulacak olan Signature Edition Games aracılığıyla özel bir sürüm yayınlayacak.

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ilk olarak 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden piyasaya sürüldü.

    Streets of Rage 4 ve Mercenary Kings'in arkasındaki ekiplerden gelen bu yeni side-scrolling beat 'em up oyunu piksel sanatı grafikler, yepyeni mekaniklerle birlikte iyileştirilmiş eski tarz oynanış, yeni hikaye modu, dört oyunculu multiplayer ve daha fazlasını sunacak.


    Oyundaki her bir karakter, araç, silah, eşya ve arka planda direkt olarak 1987'de yayınlanmaya başlanan çizgi diziden esinlenilmiş.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_Shredders_Revenge_15_Kasimda_PS5e_Geliyor-115799.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Kasım 2022; 23:23:3 >




  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Dimension Shellshock Duyurusu | PS5 & PS4


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge unveils a brand new Dimension Shellshock DLC, coming later this year. In addition to a new game mode and character colors, Dimension Shellshock brings new playable fighters, including the razor-sharp Usagi Yojimbo. The steely rabbit samurai is ready to hop across dimensions to fight evil and witness a new style of otherworldly battles awaiting the Turtles! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #tmnt
    https://www.youtube.com/watch?v=0Loi2LFDEN0
  • PS Plus Extra/Deluxe'ye eklendi. İndirmeye başlayabilirsiniz...


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationtwitter
    “The PlayStation Plus Game Catalog for June includes: ➕Far Cry 6 ➕Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ➕Rogue Legacy 2 ➕Inscryption More on the lineup, plus first details of PS5 game cloud streaming for PlayStation Plus Premium members: https://t.co/4XZH9Fzu06”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1669007321249333248
  • Eski atari oyunları gibi görüntüsü var iyi grafikli çıksa bu oyun güzel olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Survival Mode Reveal | PS5 & PS4 Games


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Get your pizza order in and get ready to shred between dimensions in the brand new survival mode for TMNT: Shredder's Revenge! Collect crystals, upgrade your character and mutate into your greatest foes to brawl from dimension to dimension, each with its own unique look and feel. Unlock additional lives, ninja power bars, Radical Mode and extra hit points so that nothing stands between you and Shredder's latest plan. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - Dimension Shellshock DLC is coming later this year to PlayStation. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #teenagemutantninjaturtles #tmnt
    https://www.youtube.com/watch?v=_TstWVAbNfY

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Survival Mode Gameplay | PS Underground


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Let’s play Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge's Dimension Shellshock DLC! Developers from Tribute Games show off new Survival Mode gameplay, including the ability to morph into and play as iconic bosses like Shredder. Releasing later this year. #ps5games #ps5 #ps4 #ps4games #tmntshreddersrevenge
    https://www.youtube.com/watch?v=Is0vIkJP3pI




  • TMNT: Shredder’s Revenge - Dimension Shellshock DLC Çıkış Tarihi Fragmanı | PS5 & PS4 Games


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    A multiversal melee awaits! Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - Dimension Shellshock DLC is coming on August 31 on PlayStation. Show off your ninja skills with fan-favorite Karai joining the fight! Catch a glimpse of the Foot Clan’s fiercest fighter as she charges enemies with lightning-fast moves alongside her four favorite Turtles. Karai joins the razor-sharp Miyamoto Usagi, star of the Usagi Yojimbo comic book series. With both at your side there’s no stopping the Turtles as they kick, punch and party their way across the various new worlds in Dimension Shellshock’s Survival Mode. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #tmntshreddersrevenge
    https://www.youtube.com/watch?v=BsWYEdrpZqI
  • TMNT: Shredder’s Revenge - Dimension Shellshock DLC Launch Trailer | PS5 & PS4 Games


    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10003986/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - Dimension Shellshock DLC is now available on PlayStation! In Dimension Shellshock, our heroes need to jump between dimensions and stop Shredder once and for all! To prevent him from conquering the multiverse, collect crystals, upgrade your characters and mutate into your greatest foes to brawl from dimension to dimension, each with its own unique look and feel. To help you in your mission, two all-new playable characters are joining the cast! Miyamoto Usagi, who fans will recognize as the star samurai of his beloved comic book series and Karai, an outlaw from the Foot Clan and one of the Turtles’ most fearsome foes, unleashing her lightning-fast moves as a powerful ally. Separately, today also sees the release of a free content update offering an additional range of color palette options for all main game owners, regardless of whether they pick up Dimension Shellshock. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games
    https://www.youtube.com/watch?v=4PeTzGe1zOw
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende bu oyunun iki sürümü de var. İki sürümde de oynamak için ayrı ayrı mı satın almam gerekiyor bu güncellemeyi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Tek 1 tane alıyorsun yetiyor. Her iki sürümde de geçiyor. PS4+PS5 şeklinde.


    -

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge: Dimension Shellshock (PS4+PS5) (130,50 TL)

    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1470-PPSA06731_00-TMNTSRDLCPS50001

  • Oyunu oynamak bu gün nasip oldu. en kötü ninja kaplumbağalar oyununu bile oynamış biri olarak çok hoşuma gitti. direkt tavşan karakterini(usagi yojimbo'ydu herhalde) gördüm, direkt onu seçtim. ayıla bayıla oynadım. sanırım yaştan dolayı oyun hemen kendine çekti.


    Eski oyunlarını defalarca oynamış biri olarak iyi geldi. Eski oyunları oynamaktan sıkılmıştım.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.