Şimdi Ara

tecrübeli bodyciler içeri (Güç antramanı için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhablar öncelikle başlığı okuyup geldiğiniz için teşekkür ederim :) arkadaşlar 1 yıldır falan muay thai yapıyorum 3 aylık bir ara verdim ve 3 aydırda düzenli olarka tekrar yapmaya başladım. bölge şampiyonasına katıldım ve eksiklerimi gördüm tabi ilk kez müsabık oldum ve ilk maçım olduğu için 1-2 aksiliklerde vardı ilk maçımda kaybettim açıkcası 1 maç falan alırı diye düşünmüştüm ama orda işler biraz değişti karşımdaki çocuk zehirgibiydi :) çok hızlı olmasada beden güçlüydü vurduğu yumrukları iyi hissettim ve nefes olarak daha 1.roundda kesildim 3.round zor dayandım 1.round'un ilk dakkasından sonra gardım tamamen düştü geri kalan 2 raound'ı gardsız dövüştüm :( neyse kısaca hikayeyi anlattıktan sonra oraya geri dönelim arkadaşlar muaythai antramanlarımla beraber ağırlıkda yapmayı palnlıyorum gücümü artırmak için ama güzel bir antraman programı olsun istiyorum patlayıcı güç adına önerebileceğiniz hareketler yada program varmı kollar ayaklar güçlendirmek içinn yani yumruk sadece kol demek değil bildiğiniz gibi omuz göğüs de işin içerisinde sizin önerebileceğiniz programlar varmı yada ne yapmamı önerirsiniz ağır girmelimiyim nasıl bir antraman olmalı yardımlarınızı bekliyorum.







  • Valla hocam tanıdığım 1 tane muay thai hocası var o da bizimle birlikte antrenman yapmak yerine crossfit yapıyor. Eminim ki crossfit antrenmanları daha çok işine yarar.
  • Starting Strength veya Stronglifts. Bu programlardan birine baslayip, eger hocaniz tecrubeli degilse stronglifts oneririm, artik hicbir sekilde kaldirdiginiz agirliklar artmayana kadar devam edin. Ilk platoya girdiinizde, yani agirliklar artmamaya basladiginda, deload yapip devam edin. O seviyeden sonra Madcow veya Texas Method gibi guc antremanlari ile devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.