Şimdi Ara

Tecil hakkım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4-5 ay önce buraya konu açmıştım aynı sorunum vardı fakat şuan size daha net ve sade şekilde soruyu soracağım kafanızı fazla bulandırmadan

    1995 Doğumluyum, 24 yaşındayım.
    2016 şubatta önlisanstan mezun oldum ve tecil hakkımın 31.12.2017 tarihine kadar sorun olmadığı yazdığını görünce pek umursamadım. Ardından öğrendim ki yarı dönemde mezun olanların tecil tarihleri geri çekilmiş. 04.02.2017ye yani.
    Ben 15.05.2017 tarihinde fark ettiğimden dolayı erkenden tecil ettirememiştim. Şubeye gidip tecil ettirdiğimde ise tarafıma para cezası uygulanacağı söylendi ve 31.12.2018 e kadar tecilli olduğum yazan kağıt elime geçti.

    2 senedir AÖF te web tasarımı ve kodlama bölümünü okuyordum ve bu sene başında yani ekim2018 gibi askerlik durumuma bakınca tecil edilmediğimi fark ettim ve AÖF şubeyi aradım bilgi için ve bana önlisans mezunusunuz, tekrardan ön lisans okuduğunuz için askerliğiniz tecil edilmemiştir dendi ve hata yaptığımı fark ettim.

    Şimdi ise dgs ye başvurumu yaptım ve parasını ödedim ve beni 3 gün önce bekçiler gbt yaparlarken asker kaçağı olduğumu söylediler ve elime 15günlük tutanağı verdiler. 15 Gün içerisinde askerlik şubesine gitmem gerekiyor.

    Şimdi esas sorum
    Askerliğimi tecil edebilir miyim? (dgs başvuru formum var)
    Askerliğimi tecil edebilecek yollar arıyorum çünkü senelerdir üniversite okuyorum 1 sene askerlik yapmak için bu kadar sene üniversite okumuş olmak istemiyorum.

    Eğer askerliğimi tecil edemezsem en az para cezasını yemek için ne gibi yollar seçmeliyim yardımcı olur musunuz?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.