Şimdi Ara

TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Var mı gelişme?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah gelen sms ile mutlu oldum 2 sene oldu galiba demi arkadaşlar 1150 tl hesabıma iadem yapildi ben bu davadan kurtuldum sizde durumlar ne
    TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakaptan

    Bu sabah gelen sms ile mutlu oldum 2 sene oldu galiba demi arkadaşlar 1150 tl hesabıma iadem yapildi ben bu davadan kurtuldum sizde durumlar ne
    Kredi kartı ilemi aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 tane 1070 alıp kenara çekildim 3. yü sipariş geçtim gelmedi ama kredi kartıyla aldığım için çalıştığım banka bana geri ödemesini 1 2 hafta sonra yaptı. O kadar dedik nakit almayın diye fazladan %10 indirim alacağız diye riske girmeyin dedim. Forumda bir doktor vardı o 75k küsür verdi diye hatırlıyorum birde hasan abi vardı istanbuldan 15 16k mı ne vermişti en son araya savcı filan sokuldu ama adam zaten devlete bankalara takmış. Herhangi bir davada önce devlet sonra banka en son normal kişilere verilir evi arsası varsa ve üstüne hiç bir şey yoktu adamın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ridvan1903

    Kredi kartı ilemi aldınız

    Alıntıları Göster
    En geç garanti veriyor oda 60 gün diğer bankalar bir kaç hafta içinde ödemesi verilir. Bu arkadaşa kayhan göndermiştir bir ara borç taktığı herkese söz vermişti parça parça ödeyeceğine dair. Özellikle kapısına kadar gidenlere söz vermişti.
  • Yüklü miktar havale yapanlar ne durumda acaba :D
  • Havale ile almıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tüketici hakem heyeti lehime karar vermişti. Ama param gelmedi haliyle. Ne yapabilirim?

    1070ti almıştım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 4 Nisan 2020; 20:2:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iade istediğiniz tarih kaçtı acaba birde sadece banami iade yapildi anlamadım daha banada iade yapildi diyen görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakaptan B kullanıcısına yanıt
    Banada 3 gün önce yatırdı 6400 tamamını. Benim ağır ceza mahkemesinde açılan ilk davada takipsizlik kararı çıkmıştı.İtiraz ettim üst mahkemede dava açılır açılmaz anaparanın tümünü iade etti. Burdan anlıyoruz ki ceza almaktan çekiniyor ödemeleri son anda mahkeme durumlarına göre yapıyorlar. Mahkeme için hiçbir masrafım da olmadı arkadaşlar cimerden şikayet ettim o kadar.
  • Ya özelden nasıl şikayet ettiğimi hangi belgeleri kullandığımı soran arkadaşlar bu saate kadar neden şikayet etmediniz? Neyin kafasını yaşıyorsunuz? Şu süreçte çok enteresan insanlar gördüm. Adam bu yalancıya inanmış bekliyor parasının kendiliğinden yatacağına.İki buçuk yıl geçmiş adam şikayet etmemiş daha şimdi anlıyor.Şikayet edip reddedilenlere lafım yok onlar üzerine alınmasın.Benim şikayetim de biryere varmayabilirdi.
    Kimseye bu durumla ilgili başka bir özel mesajım olmayacak . Başından beri toplu bir şikayette bulunalım diye yırtındım.Anladım ki kimsenin umrunda değil herkes ben bi şekilde tek başıma hareket edeyim paramı alıp çekileyim derdinde. Böyle düşünülmeseydi şimdiye kadar olay çoktan çözülmüştü.
    Ben nasıl şikayet ettim merak eden imkanı olmayan arkadaşlar için söyleyeyim yine de. Cimerden şikayet ettim arkadaşlar 1 kuruş ödemedim avukat tutmadım. Bu forumda birinin paylaştığı piramit sistem dolandırıcılığıyla ilgili bir metinle şikayet ettim . Sözleşmeyi dekontları bana attığı mailleri ve referansları paylaştım.Referanslarında önemli devlet kurumları da vardı. Buda tck158 l bendi 2. fıkraya göre suç açıp bakın. Bilmiyorum bu ne kadar önemsendi savcı tarafından.
    Yine söyleyeyim biraz aklı varsa geri kalan arkadaşlar toplanıp bir avukat tutar. Olay o zaman başka yerlere gider.Ama yapmayacağınızdan eminim. O yüzden herkese bol şanslar arkadaşlar bir kaç kişi daha parasını alır heralde geri kalanda ahlar vahlar durur.Çünkü bu adam bu şekilde kendini temize çıkarıyor sicilim temiz diyor beraat kararlarını emsal olarak gösteriyor.Her geçen gün eli daha da güçleniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lestet

    Arkadaşlar tüketici hakem heyeti lehime karar vermişti. Ama param gelmedi haliyle. Ne yapabilirim?

    1070ti almıştım..

    son durum nedir?

  • bir ilerleme yokki hocam benim lehime karar verildi ama başka bir hareket yok

  • Konuyu hortlatayım başka bir forumda arkadaşla görüştüm mahkeme sonuçlanmadan parasını almış ben de denedim ve paramı geri alabildim. Bu mail adresi üzerinden siparis@methodbilisim.com elimdeki evrakları gönderdim. Dönüş yaptılar ödeme yapılacağına dair ve belirttikleri tarihte parayı hesabıma yatırdılar. Şansınızı deneyin derim.

  • chickosipsi C kullanıcısına yanıt

    İlk mahkeme niye suç görmedi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense birden konu aklıma geliverdi.

  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    İyi hatırlattın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt

    Hapse girdi mi sonunda ne oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayhan reise noldu, tosuncuk gibi yurtdışına kaçmamıştır umarım TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR 

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.