Şimdi Ara

TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
16.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende kredi kartı ile 1070Ti almıştım, fakat insanların ürünleri gelmemeye başlayınca hemen sitede iade talebi ve bankama harcama itirazını bildirdim. Sitenin tam olarak ne zaman patladığını hatırlamıyorum ama iademden sonra yakın bir tarihte patladığına eminim. Sonra ise harcama itirazım için bankam aradı, ne yaşadıysam aynen anlattım. Birkaç gün sonra para kartıma yattı ve itirazımın onaylandığına dair bir mektup geldi. Ama ne gariptir ki bankanın mobil uygulamasında iade yazıyor. Normalde böyle durumlarda harcama itirazı iadesi diye yazıyor diye biliyorum. İade yazdığı içinde Kayhan'ın iade yazdığını düşündüm. iademden sonra çok kısa bir zaman içinde site patladı zaten. Benim hikayemde böyle.



    Kesinti;
    TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR

    İade;
    TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR

    (Bu arada kendisi hatırlamayabilir, İade süreci ile ilgili DM üzerinden yardımları için Siyau'ya teşekkürler.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuffneckTR -- 30 Ocak 2019; 20:35:1 >




  • Maşallah mağdur oldum diyen yok herkes kurtarmış o zaman bir şekilde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oceanx35

    Olayın patlamasında ve geniş kitlelere yayılıp vurgunun büyümesinde, sitedeki fiyatları sıcak fırsatlara taşıyan arkadaşın rolü de oldu bence. Normalde konu biten sıcak fırsatlar bölümünde 5-10 kişi arasında dönüyordu.
    ya o nasıl bir işgüzardı harbiden...

    kendince çok matah bir iş yaptı yani sıcak fırsatlarda başlık açarak...
  • Vay be neler olmuş. Bu firmanın ucuza sattığı ürünleri ve bazen aynı fiyata bir üst model ürün göndermesini garipsemiş ve püphelenerek nefsime hakim olmuştum. Şimdi siteye ne oldu diye merak ederek bu konuyu buldum, onca açılan konu neden silinmiş çok şaşırtıcı.

    Mağdur olanlara geçmiş olsun.
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Ürün aldım ve gelince geldi diye foto'da attım. Kimseye alın güvenilir demedim tavsiyede etmedim.
    Ürün alanların neden bir vebali bir günahı oluyor? Gayet rahat uyuyorum ve vicdanımda çok rahat.
    Yaptığınız yorum hoş olmamış, biraz hort oldu ama yeni gördüm.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Burada firmayla ilgili yazılıp çizilenleri okudunuz. Sistemin bir ponzi olduğu, düşük fiyatla satılan ürünlerin fiyat farkını sisteme yeni girenlerin paraları ile sübvanse edildiği ve firmadan alışveriş yapılmaması gerektiği defalarca dile getirildi. Tüm bunların farkında olarak alışveriş yaptınız. Vicdanınız rahatsa bilemem, ahlak anlayışlarımız ve değer yargılarımız epey farklı demek ki. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, mağdur olan insanlar neyin ne olduğunun farkında.
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi olsa ilk parti ürünü gelenlerden değil dolandırılan tarafta olurdum. Durum değerlendirmesi yapmadan direk sipariş veren ben ve benim gibi insanların bence vebali yok. Üstelik havale ile aldık. Ozaman kredi kartı ödemesi bile yoktu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kayhan reisten hala iz yok
  • Aslında çok ciddi sayıda ürün de geçmedi milletin eline. 3 5 tane ekran kartı fotosu vardı 3 5 hdd ssd ve birkaç ram fotosu gördüm aldık bakın geldi gibisinden mesajlar vardı 1080 aldım 1080 ti göndermiş sağolsun diyen 1 kişi vardı. Ondan sonra millet 10 ekran kartı 25 ekran kartı siparişi vermeye başladı. Ama şu bitcoin madenciliği olayı olmasa 10 tane kart satamazdı. Bu adam kartın yokluğunda çıktı yarı fiyatına satıyorum dedi bu 3 5 fotoyu görenler hemen almaya çalıştı. O zaman da söylemiştim piyasa da kart yok fiyatı 5000tl ye olan kartı adam 2500 e satıyor 5000 yazsa anında satılır kanmayın gönderemez dedim pek dinleyen olmadı o ara bunların gazına gelip amazon stok açtı msi 1070ti kısa sürede bitti hiç kart alma derdim yokken kayhana kaptıracağıma amazondan pahalıya alırım dedim aldım o günden bu yana kullanıyorum. Pahalıya aldım kart hiç yoktu dolar yükseliyordu mining yüzünden stokta ürün bulamıyorduk. O fırsatı değerlendirdi kaçtı gitti. Şimdi.ne oldu bilmem. Ama bana çok mantıksız gelmişti. 6bine satıyorum desen anında alıcısı çıkacak kartı yarı fiyatına satıyorum dedi adam amazon bile bu fiyattan vermezken bu adam nasıl satıyor bunda bir.hile var demiştim. Hatta bir arkadaş batacağı belli olan şirketler böyle yapar başka şirket kurup faturayı oraya keser falan gibi teknik mevzuları anlatmıştı ama pek takan olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya bide narin narin tamam abicim felan konuşuyodu. Hat düşmeden önce ana avrat sayıcağım adama "tamam" diyebiliyodum sadece :D neyseki 2.5 ay aranın ardından para yatmıştıda pc toplayabilmiştim
  • TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR
    TECHNOSİSTEM SON DURUM NEDİR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konunuzu okudum umarım öne çıkartmayı başarırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imfatalty

    Sizin dediğiniz gibi olsa ilk parti ürünü gelenlerden değil dolandırılan tarafta olurdum. Durum değerlendirmesi yapmadan direk sipariş veren ben ve benim gibi insanların bence vebali yok. Üstelik havale ile aldık. Ozaman kredi kartı ödemesi bile yoktu.
    Belki de diğer arkadaşların dediği gibi sistemin adamısınız kim bilebilir dimi ?
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    Bayram değil seyran değil, hayırdır? Varsa bir derdin suç duyurusunda bulun. Çamur atma tanımadığın insanlara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam adam sizin dükkanın 3 yan sokağında oturuyor 8 numarada

    bu adam beni dolandırmış olsaydı gider evinden alırdım bak çok açık söylüyorum

    https://www.google.com.tr/maps/place/Siyavu%C5%9Fpa%C5%9Fa,+Yasemin+Sk.,+34180+Bah%C3%A7elievler%2F%C4%B0stanbul/@40.9985291,28.8543269,17.96z/data=!4m5!3m4!1s0x14caa4add4f98b17:0x775f2a8898f2e75b!8m2!3d40.9981851!4d28.854333




  • emin misin hocam?
  • rylai2113 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/technosistem-dolandiriciligi-kayhan-kikkaya--139324937


    resmi büyütün mahkeme kağıdında yazıyor kendi gözünüzle görün
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.