Arkadaşlar 2002 yılında almış olduğum; "Technic SA-AX 720 AV Control Stereo Receıver"ımı JBL marka 5*1 ev Sinema hoparlörleri ile bugune kadar sorunsuzca kullanmıştım.
Yaklaşık bir hafta önce radyo dinlerken receıver'ın ekranında "OVERLOAD SWITCH OFF" hatası yazıp tamamen çalışmaz oldu. Bu durum daha öncede olmuştu fakat ben kablo bağlantılarını kontrol ederek,receıver'ı kapatıp açarak arızayı giderebiliyordum.Şimdi hatta receıver'ın içini açarak gözle kontrol yaptım sigortalarını kontrol ettim ama hiç bir şey bulamadım.İnternettede bununla ilgili bir bilgiye rastlmadım. Bu arızayı nasıl giderebileceğim konusunda bilgisi olan herkezden yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Fişleri çekili haldeyken AVR'yi açık konumda beklettin mi? 2-3 saat beklet yeniden AVR'nin On/Off Düğmesini kapatıp fişe tak.^30 saniye sonra tekrar aç.
quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Fişleri çekili haldeyken AVR'yi açık konumda beklettin mi? 2-3 saat beklet yeniden AVR'nin On/Off Düğmesini kapatıp fişe tak.^30 saniye sonra tekrar aç.
Biraz daha açık olarak anlatabilirmisin ? AVR diyerek neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım !!! Receıver'mı demek istiyorsun ?