"Kampanya kapsamında yapılacak iadeler, iadenin hak edildiği ayın son günü ile sonraki ayın son iş günü arasında otomatik fatura ödeme talimatı verilen vadesiz hesaba yapılacaktır." Yatırırız bir ara sen rahat ol kafana takma yazsalarmış daha iyiymiş. Benim bildiğim TEB son güne kadar bekletir hatta son günde yatırmaz ondan sonra kayıt açtın ettin uğraştın derken 1.5 ayı bulur hak ettiğimiz iadeyi almak. Ama yine de risk budur dedim ve katıldım. |
Bunu bilen yok mu? İptal edip tekrar mı bağlamalıyız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Havalar yaz havası gibi, doğalgaz yakmıyorum şu ana kadar en fazla 80 lira fatura geldi. 60 lira da elektrik geliyor. Üzerini nasıl tamamlıycaz :) farklı faturalarda eklenebilse keşke interneti de eklerdim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
troll heralde . yazın bile doğalgaz 60dan aşağı inmedi. geçen sene bi hesap yaptım dondurucu ve buzdolabu 50tl ye yakın yakıyordu, üstüne de 2 kere zam geldi. |
Hesaptaki parayı her türlü işletiyorlar zaten. Fatura meselesi başka kurum iş yükünden kurtuluyor ödemeleri garanti altına alıyor |
|
İşte asıl fırsatçı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toplu cevap vereyim. Sartlar sizi tasarruflu olmaya zorlamıyorsa aramızda statü farkı vardır. :) Yalnız yaşıyorum, yer İstanbul. Aralık ayında sabah kalkınca 2 saat akşam yatmadan önce 2 saat yakıp kapatırdım. Bu şekilde 80 civarı fatura geldi. Bu ay başından beridir hiç yakmadım 20-25 lira bir fatura bekliyorum Yazları zaten 9-10 lira fatura geliyor makarna suyunu ocakta ısıtıyorum. Ek bilgi suyu doğalgazda ısıtmak elektriğe göre çok daha tasarruflu bir yöntem :) Sağlıcakla kalın |
Benim sadece kredi kartım var. 1)Mobil uygulama üzerinden vadesiz hesap açsak faydalanabilir miyiz? 2) Hesap işletim ücreti vs alıyor mu teb? Bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim. |
|
Mobil veya internet şube üzerinden vadesiz hesap açabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla hiçbir banka vadesizden ücret almıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25 TL yatan oldu mu acaba? |
bana yatmadı. ne zaman yatacağına dair bilgi var mı? şartlarda göremedim |
|
|
Bana da yatmadı. Kayıt oluşturmayı düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |