Yeni fatura diyor şartlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam başlığa teb yazması çok mu zordu? sağol paylaşım için ama keske bankayıda yazaydın |
3.madde hocam faturaların diyor çoğul kullanmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
müşteri temsilcisini aradım bir tek faturayı bağlamanız yeterlidir dedi ama ses tonu hiç inandırı değildi :) eminmisiniz diye sordum evet dedi. |
|
Yazayım, sizi mi kıracam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce müşteri hizmetlerini ben de aradım. Elektrik ve doğalgaz ikisi de olması gerekiyor dedi. Kampanya açık değil. Şu haliyle okudugumdan anladığım; biri yeterli olması gerekir. Ama bizim ne anladığımız değil, onların ne anlatmak istedikleri önemli. Malum, kampanya şartlarında değişiklik yapma haklarına sahipler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman konusu daha az tiklanirdi abisi. Bilinçli yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 7 Ocak 2021; 0:23:56 > |
müşterihizmetleri bile karar veremeemiş daha :) kesin ikiside gerekiyordur benim aradığım zaten tutuk konuşuyordu bilmiyor sallıyor gibime geldi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harika olmuş 4 ayda 100 TL 2 faturaya. Tanımladım hemen. Paylaşım için teşekkürler. |
|
Şimdi tekrar konuştum. Bu seferde sizin söylediğiniz gibi tek fatura dedi. Kampanyayı okuyorlar ne anlarlarsa onu söylüyorlar. Çelişki olduğunu ve teyit edilmesini belirttim. Yöneticisine sordu. Sonra kampanya birimine mail atmayı kararlaştırdılar.. Gün içinde arayıp kesin cevabı öğreneceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gecen kampanyada benim faturalar hep en son odeme tarihinde odendi.Muhtemelen bu da oyledir.Son gununden bir gun once hesaba para gonderilse yeterli olur herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |