Şimdi Ara

Teamviewer Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bilgisayarıma uzaktan bağlanmaya çalıştığımda birçok programı kullanamıyorum. Ekteki resimlerde görüldüğü gibi uygulamaların görüntüleri ya yarım geliyor yada hiç gelmiyor.

    Resimdeki live mail uygulaması açık olduğu halde seçilen mailin bir kısmı görünüyor. Solda mail hesaplarım ve gelen mailler görünmesi gerekirken ekran boş görünüyor.
    Bir diğer resimde firefox açılış için şifre soruyor. Orada şifre girmem için gerekli metin kutusu olması gerekirken aynı grafik hatası orda da var.
    Diğer görüntüde ise chrome aslında açık ve çalışıyor ancak uzak bağlantı yaptığım zaman görüntü alamıyorum.

    Bunlar örnek üç resim sadece. Birçok uygulama bu şekilde açılıyor ve bilgisayar başında olmadığım zaman uzaktan bağlanıp hiçbir işimi gerçekleştiremiyorum.

    Teamviewer dışında ammyy, alpemix gibi diğer bağlantı programlarını denedim sonuç yine aynı. Bilgisayarıma yeni format attım windows 8 kullanıyorum. Format atmadan önce de problem devam ediyordu. Güvenlik duvarı kapalı antivirüs devre dışı. Ancak sorun yine devam ediyor. Lenovo marka bilgisayar kullanıyorum çift ekran kartı var. İntel ve nvidia arasında geçiş yapan sistemi kullanıyor. Bundan dolayı sorun olabileceğini düşünüyorum ancak birkaç ayar değiştirdiğim halde sorunu çözemedim.

    Bu sorunla karşılasan var mıdır? Ne yaptıysam bir türlü sorunu çözemedim. Driver'lar ve windows son güncellemeleri yapılmış şekildedir.

    Teşekkürler.

     Teamviewer Görüntü Sorunu
     Teamviewer Görüntü Sorunu
     Teamviewer Görüntü Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qRcN -- 19 Kasım 2014; 13:24:01 >







  • Yukarı.
  • Bilgisayarın uzaktan yönetime açık mı ?
  • Evet uzaktan tüm bağlantılara izin verili şekilde ayarlı.
  • Bağlantı hızın nedir? Bağlandığın zaman hız testi yapabilir misin? Bağlantı hızı düşük olunca Teamviewer görsel ayarları optimize eder kendince.
  • Hocam baglantim 24Mbit VDSL. Ayrica telefondan 3G ile yahut baska bir yerden de baglanti denemelerim olmustu. Nereden baglanirsam baglanayim ayni sorunla karsilasmaktayim. Sorunun baglandigim bilgisayarla ilgili oldugu kanaatindeyim ancak cozemedim bir turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.