Şimdi Ara

Team fortress 2 supportla alakalı acil yardım.(çok acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere steam (vac) ban adlı bi programları var ve ilk uyarıda 3 gün ban atıyorlar.Benim sorunum burda başlıyorum benim hesabım hiç uyarılmadı ben haftalarca aimbot yaptım ewet yaptım oyuna 1000 TL kadar para harcadım 330 saat oynamışlığım var toplam steamdan bakılırsa.Benim hesabım hiç uyarılmadan banlandı ama 3 yıl banlandı 3 gün deil 3 koca yıl 2012 de banlandı hesabım bi bakıyım dedim kalıcı deil bi baktım 3 yıl dedim kendi kendime ''Daha önce hiç banlanıp uyarılmadım ve uyarılmanın süresi 3 gün nası 3 yıl'' diye kendime sölendim.Sonra steama supporta bildirmeye çalışıyorum CPTCHA yı yazıyorum herşeyi giriş diyorum supporta bildirmek için sonra böle diyor ''Doğru resim doğrulama kodunu girmediniz.'' arkadaşlar acaba orda 1-2 tane yuvarlak çıkıyor onlarlamı alakalı ya ?

    Özet:Hesabım 3 gün banla uyarılmadı 3 yıl banladılar.Galiba hata olması lazım bildiricem herşeyi yazdıktan sonra ''Doğru resim doğrulama kodunu girmediniz.'' diyor.







  • arkadaşlar hadi hesabımı kurtarmam buna bağlı lütfen o kadar iyi insan var sonuçta burda
  • Vac otomatik banlar diye biliyorum. ayrıca 3 gün uyarı diye bir şey de duymadım vac banları sınırsız olur ne 3 gün ne de 3 yıl. Son yıllarda sistem değişti mi bilemem ama sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Ve 330 saat oynayıp oyuna 1000 tl yapırım bide hack kullanmak nasıl bir kombodur anlamış değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş onu anladımda şu supporta mesaj atıcam giriş diyor giriş yapıyorum CPTCHA da yazanı yazıyorum yanında yuvarlaklar var onları bilmiyom sade yazıyı yazıyom kabul etmiyor o neden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartepli

    Kardeş onu anladımda şu supporta mesaj atıcam giriş diyor giriş yapıyorum CPTCHA da yazanı yazıyorum yanında yuvarlaklar var onları bilmiyom sade yazıyı yazıyom kabul etmiyor o neden

    o yuvarlaklar yazılmıyor, şimdi denedim giriyor bende. steam ve steam support farklı, şifren farklı olmasın ya da yeni hesap oluştur supportta.
  • uyarısız banlar,açılması imkansız neredeyse. Elveda de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.