Şimdi Ara

Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye
    İncehesap'tan 16 ay önce alındı, 8-9 ay daha garantili. Kutu, fatura, garantili. Bazı yerlerinde kullanıma bağlı ufak çizikler ve kablo kauçuk kanallarında kopmalar mevcut, sorunsuz çalışmakta. Öne mesh panel tarzında delikli gümüş filtre taktım, arkadan kalın kartonla fan yeri açtım ve fanlar sağlam şekilde tutunuyor, hem mesh hem orijinal camı verilecektir.

REZERVE EDİLMİŞTİR.

White modelinin diğerlerinden daha pahalı olduğunu unutmadan mesaj atınız, teklif ve öneriler lütfen özelden, cüzi pazarlık mevcut.
    Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep, Şahinbey Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan tekrar güncellenmiştir. Öndeki mesh panel tarzı delikli gümüş filtre hediyedir. Ön camı sağlamdır, mesh ekstra hediyem. Fanlar da ek olarak opsiyonlu alınabilir. Fansız, birkaç istenen fan veya tüm fanlarla alınabilir. Lütfen özelden yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 3 Ekim 2022; 22:42:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ön kısımdaki cam kırıldı ve mesh mi taktınız , yoksa camı çıkartıp mesh mi taktınız ?

Arkasına fanları tutturmak için karton koydum demişsiniz..

Kasa bu haliyle satışta. Doğru mu anladık ?

• OSINOS kullanıcısına yanıt
    Camı sağlam, mesh paneli, yaz sıcağında deneme amaçlı camı çıkararak taktım ve hediye olarak vereceğim. Türkiye'de mesh panel satışı olmadığı için bu yola başvurdum. Zaten kasanın ufak tefek kusurlarını ilanda belirttim, ekstra bir kırık vs. durumu yoktur. Fanlı fansız şekilde fiyat da belirttim. Farklı opsiyonlarda satış yapabilirim. Ciddi alıcıysanız lütfen özelden yazınız, ilanı kirletmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 4 Ekim 2022; 10:54:59 >
  • konuda ki açıklamalar kasada tahribat yapıldığı yönünde anlaşılıyor.

kasadan bende kullandım, ön camı çıkarılabiliyor zaten onu biliyoruz, arkadaş onu çıkartıp kendi yaptığı mesh paneli takmış işin özü bu aslında. kasada deformasyon veya tahribat yok. mesh panel ile de hoş durmuş, kartonu da kasa renginde boyasaydınız süper olurdu.

kullandığım en oturaklı kasa, dikey ekran kartı kullanıldığında kasa içi daha dolu duruyor daha hoş oluyor. ben custom sıvı soğutma yaparak sli 1080ti ile kullanmıştım, önde de su yolu vardı. çift radyatördü.

kasaya her türlü dizilim yapılabiliyor (2 adet 54mm alta ve üste 360 radyatör montajlı, dikey tek kart, yatay sli kart ile, işlemci bloklu, su yolu ile maksimum dolulukla kullanmıştım, emsal yapanı da görmedim Lian Li O11D XL White ROG Certified / Mesh Panel Gibi Filtre Hediye )

• muskeder kullanıcısına yanıt
    Aslında yeterince açık bir şekilde yazdım, alta tekrar ekleme yaptım daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum hocam :) Hatta mesh paneli de plastik kelepçelerle tutturdum, vida dahi kullanmadım zarar vermesin diye. Karton konusunda kararsızdım, oraya farklı bir malzeme mi eklesem diye kararsız kalınca o şekilde bıraktım. Evet, gerçekten her türlü kombinasyon imkanını sunan bir kasa. Daha ufak bir kasaya geçme düşüncesiyle satışa koydum ben de. Sli, custom hepsini sağlayabilecek genişlikte bir kasa, siz de tüm imkanları zorlamışsınız zaten maşallah :)

• İlan tekrar aktiftir.

• ++

• ++

• ++

• Kasa sistem ile beraber satılmıştır. Alışveriş netleşince ilandan kaldırılacaktır.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.