Şimdi Ara

TCL TV Kullanmak Resmen Hamallık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TCL televizyon kullanmak tam anlamıyla hamallık. Millet TV izlemek için alıyor, sonra menülerde kayboluyor. Ellerinde kumanda, sürekli görüntü ayarlarıyla uğraşıyorlar. Parlaklık mı fazla, renkler mi soluk, birini düzeltsen öbürü bozuluyor. TV izlemekten çok sanki ekran kalibrasyon kursuna katılmışız gibi.

Forumlar zaten dertli de, asıl bomba Telegram grubu. Herkes görüntüden şikayetçi, “şöyle kötü böyle bozuk” diye dert anlatıyor. Ama orada bir şahıs var, sanki TCL’yi babası kurmuş. Markayı eleştireni hemen topa tutuyor. Eleştirene nefes aldırmıyor, hemen savunmaya geçiyor: “Sen ayar yapmayı bilmiyorsun, TV süper!” Tam bir TCL gönüllü bekçisi.

Kardeşim, biz televizyon aldık, uzay mekiği değil. Aç izle, keyfine bak istiyoruz. Ama yok, her açtığında ayrı bir dert. Ayarla uğraş dur. Vallahi billahi televizyonu izlemek kolay, ayarlarını izlemek daha zor.

Alacak olan varsa iki kere düşünsün. TCL alırsan TV izlemek için değil, menülerle savaşmak için hazırlıklı ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıldan fazladır tcl 65c845 model tv kullanıyorum. bir kere olsun tv nin görüntü ayarlarını değiştirmedim. harici uydu cihazı ile kullanıyorum. bu güne kadar bir tek şikayetim olmadı.

tv nin kendi uygulamalarında netflix, disney, amazon, youtube çok fazla kullanılıyor, film izlemek için mediaplayerda kullanıyorum.

uydudan formula 1, futbol maçlarınıda sıklıkla izliyorum. bir kere olsun tv ayarlarını değiştireyimde daha iyi bir görüntü alayım diye uğraşmadım.

kalibrasyon ayarlarıyla uğraşanlar neden bunu yapıyor anlamıyorum. tcl nin alt modellerini alıp daha iyi görüntü için ayar yapılmak istenmesi olabilir. ancak üst modelleri olan bu günkü c855 aldığınızda böyle ayarlarla uğraşacağınızı sanmıyorum.

• Bizde 55P735 var hocam, 3 sene kadar bir zamandır..

Google TV

Gayet memnunuz,

görüntü ayarlarına girmek gereğini görmedim hiç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.