Şimdi Ara

TCL SWEEVA 2000 Robot Süpürge 2150 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar robot süpürge konusuna çok yabancıyım, şu soruyu soracağım: Evde wifi olması gibi bir zorunluluk var mı robot süpürge için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

    alacağınız süpürge wifiye bağlanıyor ve siz evde yokken onu çalıştırmak veya kontrol etmek istiyorsanız elbette wifi şart.


    wifi olmadan siz kurulumu yaparsınız her gün aynı saatte çalışımı yapar. uzaktan kontrol edemezsiniz sadece.


    Seçiminizi buna göre yapın

  • Arkadaşlar ben ürünü 2150 TL ye aldım çok memnunuz tek eksiği haritalama ama biz kullanmadığımız için eksikliğini çekmiyoruz koyuyoruz odaya kapıyı kapatıyoruz o gerekeni yapıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba. Bende aldım fakat şarj yüzde52 . Temizle tuşuna basıyorum. Bip sesi geliyor temizliğe başlamıyor. Yüzde100 dolması mi gerek acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepAnkara C kullanıcısına yanıt

    Uygulamasını kurup süpürgeyi tanıtın. Hata verdiği zaman ekranda görüyorsunuz. Yüzde 52 şarj ile de çalışması lazım. Belki altındaki sensörler kirlenmiştir genel bir tozunu alın cihazın. Bu arada daha sonrasında alacak kişiler için tavsiye mesajıdır. 2000 liraya almıştım ve inanılmaz memnunuz. Haritalama yok ancak bizim için bir eksiklik olmadı. Olsa iyi olur muydu elbette ama bu fiyata da o özelliği aramak biraz şımarıklık olur sanırım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt

    Alttaki butonu açmadığım içinmiş hocam :) orda açma kapama olduğunu bilmiyordum. Kapıyı kapatıp yaparsanız sıkıntı çıkarmıyor aynen .yalnız oda bittiğinde duruyor mu onu bilmiyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 25 Haziran 2022; 23:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt

    Harita kaydetme olmadığında bütün evi süpürmez mi yani bir mesajda odanın kapısını kapatıyoruz temizliyor demişsiniz de mesela bütün evi trnizlese uzunda sürse mümkün mü? Benim de artık almam gerekiyor ama bütçe az işte ideal bir atış ile güzel bir ürünü uyguna almam lazım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalamaya gücünüz yetmiyorsa veya eviniz 1+1 değilse, gücünüz yetene kadar bekleyin ya da hiç yetmeyecekse almayın. Haritalama özelliği olmadan bu cihazlar deli dana gibi dolaşıyor evin içinde. Ancak evinizde neredeyse hiç eşya yoksa ancak o zaman kısa sürede bitirme imkanları oluyor, evinizde eşya çok sandalye sehpa masa ayağı gibi durumlar varsa veya koltuk altlarına girip koltuk ayakları etrafından dolaşacaksa deli dana gibi dolaşır o cihaz. Haritalama çok mühim bir özellik, bu özellik sayesinde cihaz nerede olduğunu nerelerden geçtiğini anlayabiliyor. 4+1 evim var 2 tip cihazı da kullandım, haritalama olmayan cihazdan hiçbir verim alamadık, evet feci şekilde toz topluyordu ama hiçbir zaman evi tam olarak gezemiyor ve geri dönemiyordu rastgele bir o yanı bir bu yana gidip nereden geçerse o kadar temizlik yapabiliyordu bazen girdiği yerde sıkışıp kalıyordu yolunu bulamıyordu.

    İlk makineden sonra ikinci makine olarak toz toplama üniteli bir cihaz aldım. Tozunu boşaltma ile bilmem ne ile uğraşmaya gerek yok. Biz Türkler halı işini sevdiğimiz için paspas yapma fonksiyonu çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Paspaslaması önemsiz iyi bir cihaz yeterli. Toz boşaltma istasyonu bazı kişiler için önemsiz olabilir ama bizim için çok önemliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 26 Haziran 2022; 19:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yedek filtre ve fırça için ne yaparız. Araştıran var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1+1 evde kalıyorum. Yüksek olmayan halılarım var iki yerde de. Cihaz parkeyi süpürdü diyelim oradan halıya geçecek o sırada halıya makinenin hareket eden kısmındaki tozlar geçmez mi? Takılabileceği yerleri düzenlemeye çalışırım. Genelde süpürge+paspas yapıyorum temizlik yaparken bu ürün paspas yapma olayını da kaldırırsa güzel olur. Değer mi dersiniz? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.