Şimdi Ara

TCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl

YouTube ta gördüm İsmail usta Türkiye'nin en ucuz telefonunu aldım diyor 1699tl ye edit dünyanın demis 1 ay once

TCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tlyoutube
    Android dokunmatik telefon TCL L7 aldık bize hayırlı olsun
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=QwSw1IYA9AA

Telefon şu an 1099tlTCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl 

İnsanlar çok para vermeye o kadar alışmışlar ki artık hissetmiyorlar bile

Gençlikte maalesef bir şeyleri ispatlama eğilimleri çoğunluktadır

yaş alınca da hesap bilmeme

Eğer tam anlamıyla yeterli sözünün karşılığını arıyorsanız yeterli telefon TCL L7

parasının karşılığı yani bu devre göre

Piyasaya göre kullanmadığımız özelliklere tonla para vermek istemiyorsanız lux değil fazla para ödemekten kurtarıcı

Evet bir çok acabalarla alıyorsunuz ama ikinci el telefon almaninda bir zulüm olduğunu görüyorsanız buyrun.

Biraz daha verir daha üst model alırım diyorsanız bunu iki katı vererek yapacağınızı belirtelim.

KDV indirimiyle cepleri kurtarabilir.

Bir nebze ki bizim esnaf o indirimi de cebine lupletmeyi bilir

Ne indirimler dendi ki milletin haberi yok hep zengin kazandi

İkinci el güvenli olsa belki kendinizi başka türlü ayarlarsinız ama bir gün btk dan telefonun kapanmasına şu kadar kaldı ya da amirim şüpheliyi yakaladık abi bu cekmiyo banane ya almasaydin gibi şeyler duymak istemiyor ve adıma telefon olsun işimi görsün 2 GB ram ile bogulmasin telefonu yorarak sizi pahalı telefon almaya zorlayan uygulamalarda olmasın ben doğal daha güzelim diyorsanız telefonunuzu çok dusurmuyorsaniz dikkatliyseniz L7 yi tecrübe ile aldım netteki yorumların çoğu bilmeyenlerce yazılmış çok takmayın çok sağlam duruyor mu pek değil ama alisiyorsunuz sonuçta telefon adınıza kayıtlı kimse gelipte bu telefon şu camii den yürütüldü verin geri demeyecek garantili ve sıfır

Kafanızı yoracak bir cihaz için çok ödemem diyenlere.

Telefon lux değil ihtiyaçtır vergileri koklerken düşünelim oyun oynayanlar başka oyunu konsolda oynayın telefon bu

tavayla adam kovalamasaniz da olur uygulama dediğin bir nevi sizi izleyen casustur zaten zor oldu ama alınca oldu fakat havayı telefonla atiyorsanız boş özelliklere para basmayı seviyorsanız buyrun parayı basın digerlerine

Eksileri

Malzeme kalitesi ki bu 3000tl lik telefonlara kadar bile pek düzelmiyor.

Ekran ortalama

Sarj olma süresi

Bu telefon aynı zamanda dünyanın en geç şarj olan telefonu 3.5 saatte tam kabizlik

Bunun ardında 1 amperlik şarj cihazı ve kaliteli olmayan şarj kablosu etmen

farkına rağmen neden bu şekilde konulmuş anlamak zor tcl ve Arçelik in dikkatine yanında verilen şarj neden 1 amper diyemeyiz bir bildikleri vardır zira telefonda açık degilse şarj oldu yazmıyor yüzde yüz olduktan bir süre sonra kendiniz almalısınız.acikken şarj ise daha uzun kapalı dolması daha iyi madem görece ucuz telefon aldın bekle bakalım anlayışı

parayı basınca en sivilceli yüzü bile sivilcesiz gösteriyorlar her gerekli gereksiz özellik artı para artı hirs Türkiye de girişimcilik ve halk arasında birbirini kollama olsa Çinlilerin tahtını bile alırız ama maalesef bunlar yok kuru bir uyanıklık hakim her yerde

İkinci eldeki kuralı bilmesem alternatif düşünülebilir mi

Kimse telefon fiyatları böyleyken işine yarayan telefonu satmaz

Lux e aliskinlar için göze çokça batacaktir ama bütçesi kısıtlı olana ya da alt tarafı android niye çok para vereyim diyene olur.

Tabii eğer fiyat 1100 ve altiysa eğer ki bunun üstüne çıkmışsa diğer satıcılar gibi başka alternatiflere kayın çünkü 1100tl bu telefonun anca oluru

Benim alış nedenim ikinci el e güvenmemem ve cep telefonundaki prosedürlerin bolluğu

Yine aynı yerdeyiz tecrübe gereği hiç bir telefona 2000tl verilmez zira şimdiye kadar en fazla 600tl idi ikinci el de görüldü ki IMEI si üstünüze olan bir telefon bu dünyadaki en önemli olaylardan biri çünkü telefon dediğiniz şeyin IMEI si size yapışan bir şey.

Önceki sahibi neyse sizde o sunuz.

Bunlara dikkat ederseniz yeterli

Telefona çok para vermem ikinci el e guvenmem beni idare etsin yeterTCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl alir almaz koruyucu cami tak.

olayi bu sizleri de bildiğim kadarıyla 5g yayginlasinca ikinci el piyasayı 4.5g telefonlarla dolduracaksiniz herkes elindekini satıp on binlerce lira bayılıp kızlara hava atacak ve tekno atiklara bogulacagiz.

Zaten telefon firmalarının iştahını kabartan da bu

Bense buna mecburen yeterli diyorum

Şarj süresini ve kablosunu önceden ayarlayın.

Hem internetten ne hayır geldi ki bizlere

Telefon telefondur

Aynaya bakınca telefonun sakladığı tüm sivilceleri karşında görürsün

Yalanciya çok para verilmez.TCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl 

kalite farkı diğer modellerle yan yana gelince bariz dusuk iyi marka değilse Asus Samsung Sony vs çin işi dediğimiz tüm markalar öyle ama kalite de kol gibi pahalı bir nizam yok iki sene önce 250 TL ye ikinci el aldığım Asus yanında kalite farkını gösteriyor olsa da asıl sorun ikinci el de namuslu telefon bulmanın olay olması kedi her zaman pilav yemez çok kafa ağrıtir kısaca iş görecek telefon olsa da

asıl sorun bu paralara alınan telefonların bunu hak edip etmediği

İnsanlar bağımlı olursa ne istenirse veriyorlar telefonların aşırı fiyatları ve malzeme fiyatları ülkemizdeki bağımlı soygununu andıran vergi eklemlerini de üstüne koyunca aaa ucuz telefon hem de sadece 1100tl üstelik bazı yerlerde 1700 Muş bile diyorsunuz.

sadece telefon mu kaliteli telefon mu lux mu

Sanırım en iyisi kırlara gidip piknik yapmak.

İşimi görse yeter benim için bu

Ama çoğu basar parayı alırım arkadaş kedi resmimi de paylaşırım filtreyi de basarım diyecektir

Siz dedikçe de soygun devam edecektir.

Sonuç

TCL L7 alıştıktan sonra yeterli dedirttiren bir telefon

İnsanların çin de on lu dolarlarla satılan bu bağımlı cihazlarının neden bu ülkeye geldiğinde akıl almaz fiyatlar istendiğini sorgulamali

Bu yazı TCL L7 ile yazıldı.

yeterince arastirmiyorsaniz internette kazık yemenin bir sınırı yok bunca yıldır gezerim bu ülke sitelerinde ucuz hiç bir şey görmedim

Gidip bizzat elden bakın yoksa muhattap olacağıniz şey oldukça sivri

İnternette ucuz mal bulduğunu sanıp bol bol alanlar maliyetleri bilse bol bol ağlarlar.

Uyanık çok uyaniklari beslemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 25 Nisan 2022; 1:14:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cihazı almayı düşünüyorum hâlâ tavsiye ediyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpolat_28 -- 10 Eylül 2022; 13:2:23 >
  • ben kullaniyorum bu yaziyi da onunla yaziyorum gozu lukse alisana siradan gelebilir ufak tefek eksigi var ama her isi goruyor cok para vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Eylül 2022; 21:32:14 >
  • O fiyata gerçekten iyi ama ucuz olmasının sebebi marka değil.
    Kimse 2022 yılında 2gb ram -3000amper pilli telefon almıyor almaz!!
    Benim cihazım
    OnePlus Nord N10 5G ben aldığımda 4000 şuan 6500
    Arkadaki farklara bakalım neler

Batarya: Benim cihazım 4000 keşke daha fazla olsa ama +özelliği 45 dakikada full şarj oluyor!!

Kamera: mevcut kameralar resim çekmek için çok çok yeterli TCL bu konudaki aynı diyemeyiz

Ram: tabiki 6gb ram ile 2gb ram arasında dağlar kadar fark var.
    Çoklu işlem
    uygulama açılma süresi
    Oyun
    Resim- video düzenleme
    Ofis -pdf doküman açmak düzenlemek fark görürsünüz

Sonuç; fiyatına göre alınabilir 10-12-14 yaşındaki çocuklar için!!!

• Epey kullanıcı yorumu okurken baya güldüm
    ""türkiyenin en ucuz cihazı ve komik cihazı bu cihaz diğer cihazlardan ayıran şeyleri var misal ekranı ne kadar dandikse kapalı iken koyu siyah değil açık siyah sanki çakma ekran takılmış gibi bide haporlorü bildiğiniz yok ahizeden ses geliyor dış haporlorü yok komikliğe bak onun harici diğer cihazlardan farkı yok en önemli farklar bunlar""
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Bulaşmayın bugün teknosada az bir bakiyim dedim dokunmatik berbat arayüzde kasıyor geri basıyorum gelmiyor hal böyleyken kameraya bakmadım bile…
    Yaşlılara bile alınmaz
    ++++++++++++++++++++++++++++++++
    Tavsiyem bu telefonu almamanız ilk gün iyi ama 1 hafta sonra dokunmatik basmamaya başladı ve herşeyde kasmaya başladı youtubede bile kasıyor atıyor çok değersiz bir telefon bu telefonu sakın almayın paranız boşa gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 13 Eylül 2022; 8:38:36 >
  • 500 TL temiz sorunsuz tamir görmemiş LG G4 aldık
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/3104-715977/lg-g4_tcl-l7/
    Herşeyi bu cihazdan 2 kat iyi

• ibo83 kullanıcısına yanıt

Mercedesle tofaşı kıyaslamışsınız hocam, cihazı fiyat performans noktasında değerlendirmek daha gerçekçi bir yaklaşım olurdu.

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt

Daha yüksek bataryası

Ram

Kamerası olan cihazlar var +500 TL verip alınabilir bu nedenle hani dibin dibi en alt model bu bana göre

• siyaset kokuyorTCL L7 yeterli kelimesinin karsiligi 1099tl 

• ibo83 kullanıcısına yanıt

Hocam şarjı uzun süre gidecek o fiyata telefon önerir misiniz ? Sadece konuşmak için kullanılacak telefon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.