![]() YouTube ta gördüm İsmail usta Türkiye'nin en ucuz telefonunu aldım diyor 1699tl ye edit dünyanın demis 1 ay once
Android dokunmatik telefon TCL L7 aldık bize hayırlı olsun https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=QwSw1IYA9AATelefon şu an 1099tl İnsanlar çok para vermeye o kadar alışmışlar ki artık hissetmiyorlar bile Gençlikte maalesef bir şeyleri ispatlama eğilimleri çoğunluktadır yaş alınca da hesap bilmeme Eğer tam anlamıyla yeterli sözünün karşılığını arıyorsanız yeterli telefon TCL L7 parasının karşılığı yani bu devre göre Piyasaya göre kullanmadığımız özelliklere tonla para vermek istemiyorsanız lux değil fazla para ödemekten kurtarıcı Evet bir çok acabalarla alıyorsunuz ama ikinci el telefon almaninda bir zulüm olduğunu görüyorsanız buyrun. Biraz daha verir daha üst model alırım diyorsanız bunu iki katı vererek yapacağınızı belirtelim. KDV indirimiyle cepleri kurtarabilir. Bir nebze ki bizim esnaf o indirimi de cebine lupletmeyi bilir Ne indirimler dendi ki milletin haberi yok hep zengin kazandi ![]() İkinci el güvenli olsa belki kendinizi başka türlü ayarlarsinız ama bir gün btk dan telefonun kapanmasına şu kadar kaldı ya da amirim şüpheliyi yakaladık abi bu cekmiyo banane ya almasaydin gibi şeyler duymak istemiyor ve adıma telefon olsun işimi görsün 2 GB ram ile bogulmasin telefonu yorarak sizi pahalı telefon almaya zorlayan uygulamalarda olmasın ben doğal daha güzelim diyorsanız telefonunuzu çok dusurmuyorsaniz dikkatliyseniz L7 yi tecrübe ile aldım netteki yorumların çoğu bilmeyenlerce yazılmış çok takmayın çok sağlam duruyor mu pek değil ama alisiyorsunuz sonuçta telefon adınıza kayıtlı kimse gelipte bu telefon şu camii den yürütüldü verin geri demeyecek garantili ve sıfır Kafanızı yoracak bir cihaz için çok ödemem diyenlere. Telefon lux değil ihtiyaçtır vergileri koklerken düşünelim oyun oynayanlar başka oyunu konsolda oynayın telefon bu tavayla adam kovalamasaniz da olur uygulama dediğin bir nevi sizi izleyen casustur zaten zor oldu ama alınca oldu fakat havayı telefonla atiyorsanız boş özelliklere para basmayı seviyorsanız buyrun parayı basın digerlerine Eksileri Malzeme kalitesi ki bu 3000tl lik telefonlara kadar bile pek düzelmiyor. Ekran ortalama Sarj olma süresi Bu telefon aynı zamanda dünyanın en geç şarj olan telefonu 3.5 saatte tam kabizlik Bunun ardında 1 amperlik şarj cihazı ve kaliteli olmayan şarj kablosu etmen farkına rağmen neden bu şekilde konulmuş anlamak zor tcl ve Arçelik in dikkatine yanında verilen şarj neden 1 amper diyemeyiz bir bildikleri vardır zira telefonda açık degilse şarj oldu yazmıyor yüzde yüz olduktan bir süre sonra kendiniz almalısınız.acikken şarj ise daha uzun kapalı dolması daha iyi madem görece ucuz telefon aldın bekle bakalım anlayışı parayı basınca en sivilceli yüzü bile sivilcesiz gösteriyorlar her gerekli gereksiz özellik artı para artı hirs Türkiye de girişimcilik ve halk arasında birbirini kollama olsa Çinlilerin tahtını bile alırız ama maalesef bunlar yok kuru bir uyanıklık hakim her yerde İkinci eldeki kuralı bilmesem alternatif düşünülebilir mi Kimse telefon fiyatları böyleyken işine yarayan telefonu satmaz Lux e aliskinlar için göze çokça batacaktir ama bütçesi kısıtlı olana ya da alt tarafı android niye çok para vereyim diyene olur. Tabii eğer fiyat 1100 ve altiysa eğer ki bunun üstüne çıkmışsa diğer satıcılar gibi başka alternatiflere kayın çünkü 1100tl bu telefonun anca oluru Benim alış nedenim ikinci el e güvenmemem ve cep telefonundaki prosedürlerin bolluğu Yine aynı yerdeyiz tecrübe gereği hiç bir telefona 2000tl verilmez zira şimdiye kadar en fazla 600tl idi ikinci el de görüldü ki IMEI si üstünüze olan bir telefon bu dünyadaki en önemli olaylardan biri çünkü telefon dediğiniz şeyin IMEI si size yapışan bir şey. Önceki sahibi neyse sizde o sunuz. Bunlara dikkat ederseniz yeterli Telefona çok para vermem ikinci el e guvenmem beni idare etsin yeter olayi bu sizleri de bildiğim kadarıyla 5g yayginlasinca ikinci el piyasayı 4.5g telefonlarla dolduracaksiniz herkes elindekini satıp on binlerce lira bayılıp kızlara hava atacak ve tekno atiklara bogulacagiz. Zaten telefon firmalarının iştahını kabartan da bu Bense buna mecburen yeterli diyorum Şarj süresini ve kablosunu önceden ayarlayın. Hem internetten ne hayır geldi ki bizlere Telefon telefondur Aynaya bakınca telefonun sakladığı tüm sivilceleri karşında görürsün Yalanciya çok para verilmez. kalite farkı diğer modellerle yan yana gelince bariz dusuk iyi marka değilse Asus Samsung Sony vs çin işi dediğimiz tüm markalar öyle ama kalite de kol gibi pahalı bir nizam yok iki sene önce 250 TL ye ikinci el aldığım Asus yanında kalite farkını gösteriyor olsa da asıl sorun ikinci el de namuslu telefon bulmanın olay olması kedi her zaman pilav yemez çok kafa ağrıtir kısaca iş görecek telefon olsa da asıl sorun bu paralara alınan telefonların bunu hak edip etmediği İnsanlar bağımlı olursa ne istenirse veriyorlar telefonların aşırı fiyatları ve malzeme fiyatları ülkemizdeki bağımlı soygununu andıran vergi eklemlerini de üstüne koyunca aaa ucuz telefon hem de sadece 1100tl üstelik bazı yerlerde 1700 Muş bile diyorsunuz. sadece telefon mu kaliteli telefon mu lux mu Sanırım en iyisi kırlara gidip piknik yapmak. İşimi görse yeter benim için bu Ama çoğu basar parayı alırım arkadaş kedi resmimi de paylaşırım filtreyi de basarım diyecektir Siz dedikçe de soygun devam edecektir. Sonuç TCL L7 alıştıktan sonra yeterli dedirttiren bir telefon İnsanların çin de on lu dolarlarla satılan bu bağımlı cihazlarının neden bu ülkeye geldiğinde akıl almaz fiyatlar istendiğini sorgulamali Bu yazı TCL L7 ile yazıldı.
![]() yeterince arastirmiyorsaniz internette kazık yemenin bir sınırı yok bunca yıldır gezerim bu ülke sitelerinde ucuz hiç bir şey görmedim Gidip bizzat elden bakın yoksa muhattap olacağıniz şey oldukça sivri ![]() İnternette ucuz mal bulduğunu sanıp bol bol alanlar maliyetleri bilse bol bol ağlarlar. Uyanık çok uyaniklari beslemeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 25 Nisan 2022; 1:14:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim