Şimdi Ara

Tchibo Kısa Palto 49,95 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Acaba diyorum ürünü alsak sonra beğenmeyip yollasak kargo parası öder miyiz? 50 tl ye alacağım paltonun kalitesinden şüphe ediyorum açıkcası ve ince olmasını istemiyorum.Bol miktarda baharlık mont var evde.Kara kışlarda giymek için almayı düşünüyorum bu ürünü.Ayrıca havale imkanı filan var mı?

    http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Kisa_Palto_52-54/250512.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 16 Aralık 2010; 22:46:48 >
  • arkadaşlar Tchibo internet satışı kesinlikle tavsiye etmiyorum, büyük valiz sipraiş etmiştim ancak küçük yolladılar, 2 ay beklediğim ürün stoğa girer girmez satın aldım, 4 gün sonra ürün geldi ama küçük olanı, mesajlar mailler hiç birine cvp yok sonra dayanamayıp kendim araıdmi telefonu açan denyo siz küçük valiz sipraiş vermişsiniz zaten diyip durdu öldürürmüsün sabahamı bırakırsın iadeden başka şansınız yok ya mevcutu kullanırsınız yada iade alırız dedi, bende bu işin bu kadar basit olmayacağını ve nasıl bir kordinasyonsuzluk içindie olduklarını belirttim hala çok kızgınım bugün arandım yok şöyle özür bölyle özür elimizde yok napalım kahve yolayalım affedin vs. çok ciddiyetsizler diyecek bişi yok....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet
    Acaba diyorum ürünü alsak sonra beğenmeyip yollasak kargo parası öder miyiz? 50 tl ye alacağım paltonun kalitesinden şüphe ediyorum açıkcası ve ince olmasını istemiyorum.Bol miktarda baharlık mont var evde.Kara kışlarda giymek için almayı düşünüyorum bu ürünü.Ayrıca havale imkanı filan var mı?

    http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Kisa_Palto_52-54/250512.html

    kargo ücreti dahil 55 TL, ben aldım. Takım elbise üstüne giyiyorum, gayet kalın bir palto . Tavsiye ediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozogul4

    arkadaşlar Tchibo internet satışı kesinlikle tavsiye etmiyorum, büyük valiz sipraiş etmiştim ancak küçük yolladılar, 2 ay beklediğim ürün stoğa girer girmez satın aldım, 4 gün sonra ürün geldi ama küçük olanı, mesajlar mailler hiç birine cvp yok sonra dayanamayıp kendim araıdmi telefonu açan denyo siz küçük valiz sipraiş vermişsiniz zaten diyip durdu öldürürmüsün sabahamı bırakırsın iadeden başka şansınız yok ya mevcutu kullanırsınız yada iade alırız dedi, bende bu işin bu kadar basit olmayacağını ve nasıl bir kordinasyonsuzluk içindie olduklarını belirttim hala çok kızgınım bugün arandım yok şöyle özür bölyle özür elimizde yok napalım kahve yolayalım affedin vs. çok ciddiyetsizler diyecek bişi yok....


    internet sitesinde siparişinizi görebilirsiniz, siparişiniz hazırlanmıştır diye mail geliyordu, onda hangi boy olduğu yazılı değil mi?




  • Arkadaslar bu fıyata gercekten cok cok ıyı bır urun. woolmark etıketı de var urunde gercek ve kalıtelı yun. Konyanın soguk havalarında takım elbıseyle mukemmel sıcak tutuyor ve gercekten cok şık.gorenler ellı lıraya aldıgıma ınanamıyorlar.
    Alacak olacaklar gozu kapalı alsınlar derım,
  • Bende bu montu almak istiyorum fakat beden konusunda şüphem var. Bedeni bana olurmu 182 75 kg . Dar kesim mi?
  • Bende aldım, çok memnunum. Hatta bir yakınım gördü beğendi hemen ona da hemen bir sipariş geçtik 2 gün içinde oda geldi.Bu fiyata çok kaliteli bir ürün.Tavsiye ederim.
  • http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Deri_Ceket_M/240543.html#
    Bu nedir ne değildir acaba,70 liraya.Deri ceket,gayet de şık.Üst malzeme yüzde yüz deriymiş.Yaka da yüzde yüz kuzu postuymuş.
  • Ben önce 52/54 bedenini aldım. Gelince hemen denedim. Büyük geldi. Aynı gün küçük bedenini sipariş ettim. Diğerinin iade süresi geçmeden o da geldi. Büyük olanı iade etmek için online talep oluşturdum. Yurtiçi kargo aynı gün geldi evden aldı, ücretsiz kargoladı. Küçük olanı tam uydu. Giyimine dikkat eden ve hergün takım elbise giyen biri olarak gayet şık ve kullanışlı buldum. Çevremdekiler de beğendi. Hele fiyatı ile kıyaslayınca hiç tereddüt etmeye gerek yok. Kargo süresi ve iadenin ücretsiz olması gayet tatminkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.