< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
trt diriliş öcalan dizisi yapmalı, akp ve mhp li izleyenleri çok olur!! |
|
Vay babanın bel kemiğine ben terörün terörün terör olduğu zaman 3 yıl Hakkari Çukurca'da terör ile mücadele ettim sayısız çatışmalara girdim çıktım (yaptığım işi boş verin)Bu benim aklımın ucuna bile gelmezdi bunu normalleştirmek isteyen veya arkasında duran adam benim gözümde vatan hainidir... Çıkıp mecliste bağırıyor he şimdiye daha bu memleket için bir kurşun atmam gökten inildigi zannedilen kitaplar korusun bu memleketi.. Hayatında terörün ne olduğunu bilmeyen ne zorluklarla o allahin siktir ettiği dağlarda dolaşmak nedir bilmeyen silah arkadaşını çöp posedine koyup evine gonderen ve mayına basan kişinin kalan parçasını aramak nedir bunları bilmeyen insanlar beni yargılamasın sakın.. |
|
2023'e kadar geriye gitmeye gerek yok.Daha geçen yıl 2024 yerel seçimleri öncesinde de muhalefete 'PKK'lı' iftirası atmaktan,DEM ile beraber seçimlere girme iftirası atmaktan çekinmiyorlardı.Meydanları 'Bunlar PKK'lı' şeklinde kışkırtmaktan ve 'Bunlar belediyeleri ele geçirirse belediyeleri teröristlerle dolduracaklar' diyorlardı.2023 seçimlerinde de 'Bunlar iktidar olursa Apo'yu serbest bırakacaklar' diyorlardı. Bugün ise muhalefete yönelik ne söyledilerse hepsini kendileri gerçekleştiriyor.Bugün TBMM'de 'Apo' sloganları atılmasına göz yuman zihniyetin yarın TBMM'de ne tür sloganlar attıracağını herkes az çok tahmin ediyordur. CHP'nin genel kurula katılmamasını TBMM'ye saygısızlık olarak gören zihniyetin TBMM'de Apo sloganları atılmasını 'saygısızlık' olarak görmemesi aksine TBMM vekillerini Apo'nun ayağına göndermeyi ısrarla istemesi Türkiye'nin sürüklendiği yere gösteriyor. Apo bugün 76 yaşında ve normal bir devlette içerde unutulmuş bir şekilde günlerini geçirmesi gerekirken sözde 'yerli ve milliler' döneminde TBMM'de muhattap alınan,el üstünde tutulan,görüşlerine değer verilen bir isim haline getirildi.Apo bile bu kadarını hayal edemezdi.. Eee hayaldi gerçek oldu diyelim.. |
|
Bandı biraz saralım ve 2023 de CHP ve altı masa iktidara geldiğini ve CHP döneminde bu sloganların atıldığını varsayalım.
Ülke karışırdı yeminle. Forumdaki troller yakıp yıkmıştı bile. Bu kepazeliğe kimsenin sesi çıkmıyor. Şehit aileleri, gazilerimiz ne hissediyor acaba ? Ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum,artık bir referandum ile özerklik de alırlar. Benim vicdanım rahat |
|
Bu olaydan sonra her seçim öncesi propaganda malzemesi yaptıkları Eren Bülbülü, Fethi Sekin'i ağzına almasınlar birazcık gurur, onur, haysiyet kırıntısı varsa... |
|
Ben burada batı aşığı olarak bir seni görüyorum. |
|
Contalari yakmissin yine. Sri Lankada Tamillere ne yapmis iktidar bir bak bakalim, PKK dan cok daha büyük bir örgüt idi. Size laf anlatmak deveye hendek atlatmak gibidir, deve hendekten atlarda siz laftan anlamazsiniz. Ülkeyi zaten sizinkiler böldü, Bahcelide 3 e bölelim dedi. Meclisi biji serok diye cigiranlara birakarakmi ülkeyi kurtaracaksiniz? Ülke dis savasa hazirlaniyormus, kim gidecek en ön safta ? Bilalmi yoksa büyük oglanmi? |
|
AKP ve MHP'nin eseri. Bu ikisine oy verenler, eserinizle gurur duyabilirsiniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2025; 15:25:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu olaydan sonra her seçim öncesi propaganda malzemesi yaptıkları Eren Bülbülü, Fethi Sekin'i ağzına almasınlar birazcık gurur, onur, haysiyet kırıntısı varsa... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 7 Ekim 2025; 16:0:13 > |
|
|
|
|
onlar savunma sanayi konuları dışında pek uğramazlar. bazı görevlendirilmişler de imamoğlu konularında var. biraz delüzyonel olmuşlar sadece, adamlara f35 programından durup dururken çıkarılmadığımızı söyledim diye abd sözcüsü ilan edildim fıkra bu kadar. chp iktidara gelirse diye göz korkuttukları, milliyetçi tayfayı ketenpereye getirdikleri ne dedilerse aynısını yaptılar. derler ya bir işi en çok kınayan kişinin başına o iş gelir, o misal. tek farkla ama, sosyal medyada chp dem terör diyip cexap diye ortalığı inletenleri göremiyoruz sadece :) ne kandil dağı ne domuz bağıcı s.oğancılar vardı bir ara ya. hem kandil dağı hem domuz bağı diye yanlış mı anladılar acaba? s.oğanı da ortalıklarda göremiyoruz. pkk'lılar ne zaman sayaç okuyacak acaba o da var. hepsine bir kılıf bulurlar nasılsa. şimdi siz barış istemiyorsunuz diye barış karşıtı ırkçı da ilan ediliriz, aynı 2-3 sene önce aynı şeyleri söylediğimizde terör destekçisi ilan edildiğimiz gibi, hiç şaşırmam |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
Ülke 1984'e döndüğü için şaşırmıyorum zaten. " Okyanusya Avrasya'yla savaştaydı: Demek, Okyanusya Avrasya'yla hep savaşta olmuştu. O andaki düşman her zaman mutlak kötülüğün temsilcisi olmuştu, o yüzden onunla geçmişte de gelecekte de herhangi bir anlaşma söz konusu olamazdı." < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2023'e kadar geriye gitmeye gerek yok.Daha geçen yıl 2024 yerel seçimleri öncesinde de muhalefete 'PKK'lı' iftirası atmaktan,DEM ile beraber seçimlere girme iftirası atmaktan çekinmiyorlardı.Meydanları 'Bunlar PKK'lı' şeklinde kışkırtmaktan ve 'Bunlar belediyeleri ele geçirirse belediyeleri teröristlerle dolduracaklar' diyorlardı.2023 seçimlerinde de 'Bunlar iktidar olursa Apo'yu serbest bırakacaklar' diyorlardı. Bugün ise muhalefete yönelik ne söyledilerse hepsini kendileri gerçekleştiriyor.Bugün TBMM'de 'Apo' sloganları atılmasına göz yuman zihniyetin yarın TBMM'de ne tür sloganlar attıracağını herkes az çok tahmin ediyordur. CHP'nin genel kurula katılmamasını TBMM'ye saygısızlık olarak gören zihniyetin TBMM'de Apo sloganları atılmasını 'saygısızlık' olarak görmemesi aksine TBMM vekillerini Apo'nun ayağına göndermeyi ısrarla istemesi Türkiye'nin sürüklendiği yere gösteriyor. Apo bugün 76 yaşında ve normal bir devlette içerde unutulmuş bir şekilde günlerini geçirmesi gerekirken sözde 'yerli ve milliler' döneminde TBMM'de muhattap alınan,el üstünde tutulan,görüşlerine değer verilen bir isim haline getirildi.Apo bile bu kadarını hayal edemezdi.. Eee hayaldi gerçek oldu diyelim.. |
| _____________________________ |
|
Koltuk güvendeyse ülkede olup bitenin pek bir önemi yok. |
|
chp gelince nediyecekler acaba çok merak ediyorum.? ülke dış savaşa hazırlanıyor bunlar daha cennet gibi günler kıymetini bilin derim ha kürtler olası savaşta ,Türkiye kökenli kürtler abd köpeği,safında olup bölünmeden yana olunmasın diye yapılıyor köşeli jetonunuz düştümü? şu anki devlet politikası bu ama güven olmaz bence boşunada dakikasında satarlar.
Daha dün gece suriye pkk büyük karıştı tabi size göre herşey raslantı big bang. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2025; 18:34:16 > |
|
Aponun ön planda olmasıda solcu,marksist ,anti emperyalist,anti abd ci düşüncelerinden keyiften değil o, piyasaya apo tayfası farklı ypg tayfası farklı imajı verilmeye çalışılıyor onu bile göremiycek kadar körmüsünüz? türkiyenin asıl düşmanı abd israil ülkede 15 milyon + kürt var bölünmek istedilermi bir gözünüzde canlandırın bakalım ha? Alice harikalar diyarında yaşamaya devam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2025; 18:59:28 > |
|
solcu, marksist, anti emperyalist ülke mi kaldı? bu işlerin doğduğu almanya ve rusyada bile salınmış düşüncelerin gerçekten etkisi olduğunu mu düşünüyorsun? aponun lafıyla tüm kürtler sözünden çıkmayacak he? türkiyenin asıl düşmanı abd israil vvvaaaaooowwwwwwww. o zaman en büyük düşmanımızdan uçak falan aldık motor için he demelerini bekliyoruz. el altından ticaret sürüyor falan. senin kolpaların siyasal islamın özeti şeklinde. ancak bu laflara bırak buradakileri, kendi kitleni bile inandıramazsın. herkesin 200-300 maaş aldığı hayali kitlenden bahsediyorum. kerom gomünik güzelleyici olmuş. devlet bazen gomünistlerle anlaşır evlat. senin mantıkta osmanlı halifesi cihad ilan edince tüm araplar ingilizleri sallayıp osmanlının yanında saf tutacaktı. |
|
AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
|
|
yumurta kapına dayanmış abd nin amacıda açık seni bölmek , 15+ milyon kürt savaşın etkisiylede isyana başlayınca tepeden nutuk ve türkleştirme metinleri atarsın ismet paşa gibi belki işe yarar türkleşirler kısmet senin öyle bir isyanı bastıracak ne bir ordun var, nede gücün israile abd en mühimmat son nesil silahlar yığılmasına ton ton daha 2 milyonla baş edemedi,tepene soykırımcı diye cümbür cemaat binerler zaten tüm batı,senin öyle tavuk keser gibi insan kesme gibi lüksün yok israil gibi dünyada, ilk başta aşık olduğunuz batı vurur bizi dümdüz eder gerçekler bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2025; 19:30:0 > |
|