Şimdi Ara

Tazminat Davası Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar benim şöyle bir durumum var. Kaldığım öğrenci yurdunun kendi internet sitesinde yazan hizmetlerin çoğu bizim kaldığımı yurtta yok (farklı şubesi) ve biz bu yurda kayıt yaptırırken bize her şeyin var olduğunu dediler. Mesela hızlı internet dediler 2800 ping ile oyun oynuyorum , jeneratör yok elektrik gidince ortada kalıyoruz , kablolu tv dediler 20 kanal var 15 tanesi Trt (hatta lig tv bile var dediler) vs vs... Şimdi ben bu durumda tazminat davası açmak istiyorum hakkımın yendiğini düşünerek. Acaba nasıl bir şey yapmalıyım bilgisi olan var mı?



  • Çok da ümitli olmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzaladığın sözleşmede neler yazıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustem.111

    İmzaladığın sözleşmede neler yazıyor?

    İmzaladığımız şeyde onların hepsi var yazıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durumu bildiren bir ihtarname çekip düzeltme yapılmazsa sözleşmenizi feshetmenizi öneririm. böylece istediğiniz şartlara uyan bir yurt bulabilirsiniz. yalnız senet imzaladıysanız bu yönelik bir takibe geçebilirler. bu takibe karşıda itiraz etmeniz gerekecektir.
  • Arkadaşlar merhaba.aracım kapının önünde dururken.Bir araç diğerini sollarken ona çarpıp bizim aramıza daldı.aracımın kaskosu yok.Arabamı servise götürdüm,eksper baktı vs. Servis dediki aracının masrafının yüzde 50sini asli kusurlu çarpan aracın sigortası,yüzde 25ini diğer tali kusurlu aracın sigortası karşılayacak.İş bundan sonra karışıyor,kazanın olduğu yerde trafik levhasının önüne briket dizerek levhayı görünmeyecek şekilde kapatan bir şahısın ismi de tutanağa yazılıyor.Servisin dediği geri kalan kısmını o adamdan sen tahsil edeceksin.Şimdi benim cebimden araba için o adamın vereceği 3000 tl çıktı ödemeyi yaptım.Şimdi sorum şu,ben bu şahısa dava açmak istiyorum,ne gibi belgeler lazım.asıl sorum da kazanın olduğu yer mardin.benim ikematgahım ve yaşadıgım yer gaziantep.Bu davayı illa mardinde mi açmalıyım.Yoksa gaziantepte de açabilir miyim?Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gaziantep'ten muhabere yoluyla açabilirsiniz ama mahkeme mardinde görülür. ayrıca davalının yerleşim yerindede açabilirsiniz. biriketleri koyan şahısta olayda tali kusurlu sayıldığından tutanağa eklenmiştir. dilekçeye kaza tutanağını ekleyerek davanızı açabilirsiniz.yalnız bu biraz uğraşlı olacaktır. şahsi görüşüm mardinde bulunan bir avukata danışarak işlem yapmanız daha faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.