Şimdi Ara

TAYYİP ÜLKEYİ BATIRDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
1
Favori
8.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
215 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.uzun

    Ben Van depremiyle ilgili bişey dedim mi ?
    Helyum gazı çektim osururken ses ince çıkıyor diye foruma konu açan adamla neyi tartışıyosam artık. Devam et boşver, beni görmedin say.

    Ahahahaha :D abi yarım saattir kahkaha atıyorum lan canım cıktı gülmekten :D bir adam ancak bu kadar döt edilebilirdi eline sağlık:D
  • Bunlar daha iyi günlerimiz malesef , öyle anlık manevralarla , ayakkabı kutuları ile devlet yönetilmeyeceğini daha net göreceğiz ilerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: redwolf0


    quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Ha bu arada senin böyle konu açmaya hakkın yok seviyeli konu açmayı öğren TAYYİP diyemezsin bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş insanına ha yönetimini beğenmezsin bu ülkeye çok zarar verir seçim zamanı gelir cevabını verir zamanında bu ülke bunu yaptı bugün ne DSP ne ANAP ne DP ne de diğerleri kaldı AKP 'yi var ettiler.. Yine aynı senaryoları yaşarsak A partisini de var ederiz CHP 'yi de MHP 'yi de hatta bu ülke yapacağım diyorsa HDP 'yi de başa getirir işte özgürlük budur özgürlük senin seviyesizce ben özgürüm istediğim gibi konu açarım demek değildir.. Eleştiri yapacağım diyorsan yapıcı eleştirici konu aç ki hep beraber fikirlerimizi paylaşalım.. Canı sıkıldıkça iki de bir kin kusmak için konu açanlar da iyice cılkını çıkarmaya başladılar ha.. Burası herkesin istediği gibi çalıp oynayacağı bir forum bölümü değil..

    Küfür mü ettim kendi görüşümü yazdım

    Ben küfür mü ettin dedim seviyesiz konular açılıyor kin kusma adına, kin kusacaksan git karşısına çık derdini anlat 2 3 gün de bir aynı konular hep birkaç gündür ne güzel açılmıyordu böyle saçma konular iyi oldu diyordum gene başladı ülke bitti TAYYİP kaçıyor, TAYYİP böyle dedi şu oldu bu oldu.. Güzel konular açıp güzel güzel tartışmak varken niye kişilere hakaret üzerine konular açılıyor..

    Sonra ananıda al git desin diyemi ?

    Tam bir komedisin sen Cumhurbaşkanı 'na (yani o günler de Başbakan idi kendisi) seviyesizce konuş anamız ağlattınız diye naralar çek adam da çıkar senin anladığın dilden konuşur.. Söyledikleri gayet açıklayıcı idi adam çıkıyor anamızı ağlattınız diyor mecazi bir dil de o günün Başbakanı 'da mecazi bir dil de al ananı da git gibi bir söz sarfediyor.. Ama sen öyle görmek istiyorsan öyle görmeye devam et sırf karşı olacağım yapıcı olmayacağım diyorsan yazdığın cümle gibi görürsün bu adamı da Türkiye 'yi de..

    Haddini bil terbiyesiz haysiyetsiz seni.
    Ana ve babalari neden karistiriyorsun. Cabuk ozaman ki basbakanla o adamin ana ve babasini arasini duzelt. Basbakini savunmana luzum yok. O kendini savunamayacak kadar caresizm? Yazik sana. Senin gibi uc kurus akli olanin savunmasina ihtiyaci yok canimiz uzun adamin. Cahil hadsiz. Bide kendincd mantikli yorum yaptigini saniyor. Rezil etme dhaa fazla kendini defol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu mesajı sağa sola copy paste yapsam sıkıntı olmaz umarım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam, hislerinize tercüman olacaksa yapıştırın gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk 1

    Ülkeden yallah o zaman. hayde yalaahh deeeh

    Keşke biz değil de böyle ağzı olan tabakalar gitse bizim gitmemize gerek kalmasa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurtleTut

    Yok hocam, hislerinize tercüman olacaksa yapıştırın gitsin.

    Neredeyse zamanı bile tutmuş o kadar iyi tercüman oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brk 1 B kullanıcısına yanıt
    kardeş, evde ailenle konuştuğun gibi konuşmasan burda?
  • Yaw he heee. Konusun bos bos. Siz secmene hakaret eden tipte bos insanlarsiniz. Azinlik sesini cikarmaya calisio bos bos. Yillarca sizin dediginiz iktidarlar basa geldi devlet memura para odemek icin disardan borc bekledi. Bi 10 sene daha ulke batiyor diyin biz izliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atm makinalarının önleri sıra dolu, mercedes alayım deseniz 6 ay bekliyorsunuz hepsi satılmış gelenlerin. Sokaklar bmw merso dolu ama size kalsa ülke batıyor

    Yahu hiç bir şeyden anladığınız yoksa gidin bir avm'ye insnalar sürekli geziyor para harcıyacak yer arıyor resmen ama size sorsak ülke battı muhahhaa
  • Bu kadar tepki varken bu oyu almalari ulkenin kalitesini ortaya koyuyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkenın ıyı gıtmedıgı dogru.

    Ancak ılk mesajda yazılanlar buram buram 10 yas ısı.

    Konu sahıbı velet.
    Su sıyası konuları olgun adamlar actıgı zaman sevıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk mesaja sonuna kadar katılıyorum
    Benim açımdan 2005 yılında liseden mezun oldum çeşitli işlerde asgari ücretle çalıştım. O yıllarda İnsan kaynakları sitesinden özgeçmiş oluşturup iş başvurusu yapıyordum en az günde 1 veya 2 kere mutlaka iş görüşmesine çağırırdı hatta bazen günde 5 iş görüşmesine gittiğim olurdu. Lise mezunuyum yabancı dilim yok başvurduğum pozisyonlar satış danışmanlığı, müşteri temsilciliği, kasiyer vb. asgari ücretle çalışılacak işler. İş bulmam gerçekten rahattı o yüzden kimseye eyvallah demem istifa eder çıkardım. Mutlaka 1 ay içinde tekrar iş bulurdum, bu yazdıklarım 2010 senesinden önce. Şimdi üniversite mezunuyum yabancı dilim var 5 yıl bilişim sektöründe çalıştım 2015 yılında seçim oldu, hükümet kurulamadı, terör arttı, dolar yükseldi, derken çalıştığım şirket battı 2015 yılbaşından beri işsizim 24 ay oldu tam 4 insan kaynakları sitesinde öz geçmişim var 2 yılda toplasanız 10 kere iş görüşmesine çağrılmadım.




  • 1- Suriye deki savaşı bizim başlattığımızı öğrendiğim iyi oldu.
    2- Milli şirketler satıldıysa, milli helikopter, destroyer, piyade tüfeği, İHA vb projeleri tayyip evinin garajında mı yaptı?
    3- İşsizlik oranları geçmiş yıllara ve nüfusa göre bi tekrar oranla istersen. Yada Matematik 4. sınıf kitabı edin.
    4- Şehit sayısını 2000 öncesie göre tekrar bir kıyasla veya matematik 3. sınıf itabını edin.
    5- Darbe yapıldı? Valla buna ben cevap veremeyeceğim. Doktora tezi alan yazacak bir arkadaş ilgilensin.
    6- AB birliği bizi kovacak mı? Yunanıstan vatandaşı mısınız? Türkiye AB üyesi değil ki kovsun.
    7- Yabancı insanlar Türkiye için ilkkez mi Türkiyeyi kötü bir karakter ile bir görüyor? Tarih bilgisi 5. sınıf kitabını öneririm.
    8- Silah ambargosu? Piyade tüfeği mi vermeycekler? Helikopter? Tank? İHA? Hangisi üstünde ambargo uygulanıyor? Bil diye söylüyorum hepsini kendimiz üretiyoruz.

    Dolar mülteci krizi vs bunlar bir kaç ayda çözülebilecek çok basit konular. Stratejik ve sakin davranmak gerekiyor.
    Hepsi elimizde KOZ.

    atanamama bu ülke insanının zekasına yapılan en büyük hakarettir.

    Üniversitede barajı zar zor geçip fen edebiyat okuyup enformasyon alan herkes kendini öğretmen zannedip atanma bekliyor.


    Sizden 50-60 puan fazla alan Mimar mühendisleri bu boş laflar ile kandıramazsınız. Atanamayan öğretmen yoktur. beleş yaşamaya çalışan tembel insanlar vardır.




  • Benim anlamadığım burda çoğu siyasi görüşü destekleyen insanlar futbol izliyodur ve başarısız olundu mu teknik direktör ve ya başkan istifa diye bağırırlar.Şimdi Ülkemizi bir futbol takımı olarak düşünürsek başkanı da cumhurbaşkanı olsun,14 Sene önce başkanlığa geldiğinde bankalara borç 100 milyon dolar iken şuan 1 milyar dolar olsun başarı sıfır olsun arada sırada Türkiye kupasını alsın diyelim.Yabancı futbolcuları
    takımdan dışlasa,iki büyük taraftar grubu olsa o takımın birinin dışlasa bunları stada sokmam dese hatta sokmasa,Rakip takım başkanlarına sataşsa bu forumun %95'i İSTİFA der,ancak bunun aynısını siyasete uygulayınca sonuç farklı oluyor enteresan.
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen nasıl bitirdin okulunu ya? Neden sorgulamıyorsun hiçbirşeyi? Kktc bile tasarımdan motoruna kadar tamamen yerli aracını üretirken vergi cenneti türkiye hala 1 adım atamadı. Hangi silahı üretiyoruz Allahını seversen? Yaptığımız helikopterin tüm iç aksamı almanya ve amerikadan alınıyor. Pakistanlıların neden aldığını sende biliyorsun. Din konusunda çok tutucu olduklarından. Çok eskilerden beri dostluğumuz var. Pakistanlılar türkiye insanını sever. Gelip israil, belçika ne bileyim herhangi bir avrupa ülkesi alıyor mu? Onuda geçtim komşun gürcistan almıyor çok ucuz olmasına rağmen. Dolar 3.46 lar da. Aralıkta Fed hamle yapacak bunu dünya biliyor işte o zaman 4 e yakalaşacak. Battık be arkadaşım. Artık satacak herhangi bir devlet kurumuda kalmadı. Ha bence sen ne zaman uyanacaksın uykundan dostum biliyormusun? Cebinden paran alındığı zaman. Ben şuan paramı stokluyorum. Saklayabildiğim kadar saklıyorum. Ailemle konuştuk evi satacağız. Tüm ekonomist arkadaşlarım stoklayabildiğiniz kadar stoklayıp, az harcamaya çalışın tavsiyesinde bulundu. Bence böyle bir kriz zamanı gelmişti. Yüzde 49 un derdini biz çekiyoruz. Tecavüz yasaları, ona buna zam, türk parasını değersizleştirme, halkın bağnazlaşması. Herşeyi biz çektik. Bir laf var dostum. Yemeği beraber mi yedik de hesaba ortak olalım? Hesap sırası sizde arkadaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk Telekom milli sirket değil mi?

    öyle her şeyi kendimiz üretiyoruz diye bir durum yok maalesef kritik komponentler yurt dışından temin ediliyor. Bu yüzden üzerinde sıkı çalışmamız ve parayı akılcı kullanmamiz lazım

    Bugün Bayraktar rotax motoru kullanıyor ve Avusturya mali dün Haluk Bey sıkıntı olmadığını söyledi inşallah aksama olmaz. Baykar Makinanin iha motor projesi de var bu arada.

    Anka'nin motoru şu an yabancı (tei pd170 motoru seri üretimi için çalışmalar sürüyor) uzerindeki haberleşme sistemlerinin bazıları yabancı Hvkk

    Satcom istedi mesela bu amerikan Viasat şirketi tarafından üretiliyor

    Iha üzerindeki servo motorlar yabancıydi femsan'ın

    Hdw ile imzalanan Yeni Tip Denizaltı Projesinde ferromanyetik çelikler Avusturya' dan geliyor. Tübitak ve üniversiteler bu konunun üzerine egilmeli Erdemir bunları üretecek kabiliyete erismeli

    Özbekistan bizden Atak helikopteri istedi maalesef satamadik üzerindeki Lhtec motoru askeri kısıtlamalar olduğundan her yere ihraç edilemiyor ülkenin kaidesinde degisiklik olursa bizim bile temin etmemiz sıkıntıya girebilir. Tei'nin ts1400 projesi var özgün helikopter ve atak helikopterinde kullanılacak

    Tank motorları da yabancı burada da sıkıntı yasabiliriz.

    Bana kalırsa ambargo ülkemiz için kısa vadede sıkıntı olustursa da uzun vadede kazançlı çıkmamız mümkün




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadpool__77__


    quote:

    Orijinalden alıntı: brk 1

    Ülkeden yallah o zaman. hayde yalaahh deeeh

    bu nasıl bir üslup nefretimi 10 katına çıkardın size duyduğum

    bu ülke sadece sizin değil biz de ülkemizi terk etmek istemiyoruz anladın mı ama berbat hale geldi sizin yüzünüzden siz gitseniz daha iyi olacak aslında

    sen kim oluyorsun da kovuyorsun len daha %30 oy alamamıs zavallılar gelmis burda konusuyor. sizi tükürümüzle bogarız ezikler
  • Daha yenimi anladiniz ..beter olun...



    Dun cikmis aciklama yapiyor....kimseye ihtiyacumiz yok



    Bizim türk turan birligimiz var diye ...butun akp lilere



    fistan almak farz oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Soruların çok baştan savma olmuş ama hepsine deyinmek isterim. Suriyedeki iç savaşı körüklediğimiz aşikar. Suriyedeki muhalif örgütlere ki çoğu paralı asker olarak mısır ve libyada da bulunmuş karanlık tipler. Tırlarla giden silahlar için farklı farklı açıklamalar yapıldı. Bir bakan "vallahi de billahi de Türkmenlere gitmiyordu" dedi. Tırları durduran savcıyı vatan haini ilan ettiler. MİT'in tırı bile olsa savcı inceler bakar, savcı da bu devletin savcısı. Basın açıklamasıyla herkese duyuracak değil. Öbür taraftan Türkmenlerin kontrolünde olan sınır kapısı yerine işidin kontrolündeki sınır kapısından gitmesi bile bir şeyleri gösteriyor.

    Milli şirketlerden kastın tamamen savunma sanayisi ise çok büyük yanılgı içerisindesin. Kaldıki ürettiğimiz askeri teçhizatlarının %80'i yine ithal malzemeden oluşuyor. Bugün askeriyede 7,65mm G3 boş kovanının doldurulması bile 1,32$+kdv şeklinde fiyatlandırılıyor. Neden $ olarak fiyatlandırıldığını da sen düşün biraz.

    Milli şirketlerden satılanları şöyle sıralayalım, en yakın tarihten vermek gerekirse Sabiha Gökçen Havalimanı satıldı. Bundan sonrası biraz uzun olacak ama okur musun bilmem.
    -tüpraş
    -türk telekom
    -petkim
    -tedaş
    -tekel
    -etimaden
    -igsaş
    -adapazarı şeker fabrikası
    -thy kamu hisseleri
    -erdemir
    -seka kastamonu işletmesi
    -seka balıkesir işletmesi
    -sümerbank nazilli basma fabrikası
    -kuşadası limanı
    -sakarya traktör fabrikası
    -taksan takım sanayi
    -trabzon limanı
    -tümosan
    -etikrom
    -araç muayene istasyonları
    -tekel sigara işletmeleri
    -tekel sigara fabrikaları arazileri
    -başkent elektrik
    -meram elektrik
    -petrol ofisi poaş
    -manisa pamuklu mensucat
    -çayeli bakır işletmeleri
    -dikili limanı
    -mersin limanı
    -izmir limanı
    -seka çaycuma işletmesi
    -bursagaz
    -et balık kombinaları
    -eti elektrometalurji
    -sümerbank bakırköy işletmesi
    -kütahya şeker fabrikası
    -eti gümüş
    -seka ardanuç işletmesi
    -tügsaş gemlik gübre san aş
    -tekel alkollü içkiler
    -esgaz
    -büyük ankara oteli
    -bandırma limanı
    -samsun limanı
    -kastamonu şeker fabrikası
    -kırşehir şeker fabrikası
    -turhal şeker fabrikası
    -yozgat şeker fabrikası
    -çorum şeker fabrikası
    -çarşamba şeker fabrikası
    -başak sigorta
    -taksan
    -şekerbank
    -gerkonsan
    -seka aksu işletmesi
    -seka taşucu tersane arazisi
    -thy usaş
    -eryağ
    -sümer holding'e ait taşınmazlar
    -sümerbank adıyaman işletmesi
    -ebuaş
    -eti bakır
    -eti gümüş
    -amasya şeker
    -çanakkale deri işletmesi
    -sümer holding
    -sümerbank
    -denizcilik işletmesine ait feribotlar
    -ataköy turizm
    -ataköy otelcilik
    -ataköy marina
    -tügsaş samsun gübre
    -tügsaş'a ait taşınmazlar ve araziler
    -bergama pamuk iplik fabrikası
    -kamu kuruluşlarına ait birçok sosyal tesis
    -tercan
    -iskenderun dç
    -ereğli limanı
    -iskenderun limanı
    -yarımca limanı
    -yarımca porselen
    -divriği ve hekimhan demir madenleri
    -kırıkkale çelik çekme boru fab.
    -oymapınar barajı
    -eti aluminyum madenleri
    -seydişehir aluminyum fab
    -emek işhanı
    -istanbul hilton oteli
    -tekel tuz işletmeleri
    -tügsaş'a ait diğer depo fabrika ve araziler
    -ankara çimento fab
    -ladik çimento fab
    -gaziantep çimento fab
    -şanlıurfa çimento fab
    -bartın çimento fab
    -konya krom
    -borçelik
    -spor toto
    -karadeniz gemisi
    -inegöl kibrit fabrikası
    -büyük tarabya oteli
    -büyük efes oteli
    -murgul bakır işletmesi
    BABALAR GİBİ SATTILAR. Öyle dememişler miydi zaten.
    Bunlara 2B ile imara açılan arsaları, kesilen ormanları falan katmıyorum bile.

    İşsizlik oranı hakkında yorum yapmana bile şaşırdım. Bugün cumhurbaşkanı bile işsizlik oranı için serzenişte bulunuyor. Sanırsın ülkeyi başkası yönetiyor. Atanamama konusuna gelirsek özellikle öğretmenler için konuşuyorum. Okullarda öğretmen açıkları var ama kadro yok. Okullar bu açığı ücretli öğretmen (asgari ücretin altı) alarak aşmaya çalışıyor. Atanamayan öğretmenler de boş kalmamak için buna razı oluyor. Çünkü insanlar aç!
    Bu arada ben GIDA MÜHENDİSİYİM ve özel sektörde çalışıyorum! Devlet kadro açmıyor en son atanan Gıda Mühendisi 92 puanla atandı. Eşim atanamayan bir öğretmen ve şimdi özel bir kolejde çalışıyor. Bu sene kpss'ye bile girmesini istemedim. Çünkü devletimiz atadığı yerde 6 yıl sabit kalmasını istiyor. Eş durumundan tayin hakkı bile olmadan. Sen daha doğu illerinde polisinin askerinin can güvenliğini sağlayamazken tek başına bayan bir öğretmenin can güvenliğini nasıl sağlayacaksın?! Nerede devletin aile bütünlüğünü sağlama görevi? Zaten şimdi memur atamayı da mülakata çevirerek tamamen yandaş alımına geçtiler.

    Şehit sayısına gelirsek 2001 ve 2002 yılında toplam şehit sayımız 15. Şimdi her hafta en az bu kadar şehit haberi alıyoruz.

    $ ve mülteci krizi hiç de öyle birkaç ayda çözülecek şeyler değil. Sen daha kendi içindeki işsizlikle mücadele edemiyorken dilini bilmeyen insanları aldın ve tüm ülkeye dağıttın. Bugün sadece güneydoğuda değil tüm illerde var suriyeli. Bugün Düzce'de elini sallasan bir suriyeliye çarpıyor. Bunlar nasıl geçininiyor, senden benden alınan vergilerle. Devlet daha kendi işsizlerine bakamazken 3-4 milyon belki daha fazla suriyeliye bakmaya çalışıyor.

    Tüm bunlar yaşanırken hala ekonomiyi zora sokacak sert ve tehditkar açıklamalarla ülkeyi daha geriyor ve zora sokuyor. Zora sokuldukça da iş dönüp dolaşıp vatandaşa patlıyor vergi ve zam olarak geri dönüyor. Hiçbir olayda da sorumluluk hissetmiyorlar. Bilakis şu durumda $ alanı vatan haini ilan ediyorlar. ₺ değer kaybetmese insanlar $ alır mı? Yükselen $ değil değer kaybeden ₺.

    Bir detay daha vereyim. Adalet ve kalkınma hareketi sadece Türkiye'de olan bir siyasi hareket değil. Libya, Mısır, Fas, Suriye'de de aynı isimde partiler var. Hepsinin ortak özelliği ABD yanlısı, özelleştirmelere ağırlık veren, dışa bağımlılığı arttıran partiler. Bu ülkelerin ortak özelliği nedir diye düşün bakalım...
    Çok zorlamayayım seni ben söyleyeyim hepsine ABD Demokrasi getirdi. En son Suriye direniyor buna o da Rusya'nın desteğiyle. Biz de Suriye'den yana değil de ABD'den yana duruyoruz.

    İnsanlara ilkokul kitapları önereceğine biraz sen yakın tarih ve güncel olaylar hakkında okusan çok daha hayırlı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 26 Kasım 2016; 16:17:50 >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.