Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 7 yıl boyunca başdanışmanlık yapan gazeteci İlnur Çevik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan’a erken seçim çağrısı yapan Çevik, “Türkiye’yi seçime götürmeli, bunun en geç 2 yıl içinde yapılması lazım, yoksa eyvah!” dedi. Çevik, Erdoğan'ın takıntılı olduğu konuyu da "Bıyık bırakılacak' dedi Mevlüt Çavuşoğlu bile bıyık bırakmak zorunda kaldı." sözleriyle açıkladı. ![]() Eski başdanışmanı anlattı: 'Erdoğan 'Bıyık bırakılacak' dedi Çavuşoğlu bile bıyık bırakmak zorunda kaldı' https://www.gercekhaberci.com/404.html |
Tayyip Erdoğan'ın bıyık takıntısı

-
-
Bunun tesadüf olduğunu sananlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski danışmanın çok fantastik açıklamaları var bu arada. Sadece bıyık konusu da değil. Söylediği diğer şeyler de tartışılmalı.
-
İlnur Çevik sokakta çocukları köpekler parçalarken vah köpekler ah köpekler diye paylaşım yapan vicdansız adamın teki. Bu yüzden şutlandı zaten. Mama lobisinin adamlarından biri. Kendisinin mama fabrikasına ortak olduğu da söyleniyor. Yazdıklarının hiç ama hiçbir önemi yok. İtlere bu kadar iltimas eden birini asla ciddiye almam. Türk devletinin asli unsuru sokak köpekleri değildir, Türk çocuklarıdır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Atatürk'ten, köpekler ölmesin de çocuklar ölebilir e nasıl geldik arkadaş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 26 Nisan 2025; 16:5:39 > -
Bu bıyık bırakma olayı aktrol için de geçerli mi acaba?
-
Kimbilir ellerinde olsa bayanlara bile biyik biraktirir bunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bu partide bir badem bıyıklı güruhu var. Normalde sakalsız bıyıksız takılan Soylu'nun bile AKP'ye katılınca bıyıkları çıkmıştı. Demek RTE'nin takıntısı ve dayatmasıymış. Bence tarz olarak çok leş bir bıyık. Yakışanı pek nadirdir.
Başdanışmanlar olarak otel odalarında oturuyoruz, turistik gezi bile olamadı'
Birçok dış geziye gittik ama aynı uçağa binmedik. Cumhurbaşkanı ayrı bir uçakla bakanlarıyla gidiyor, biz ayrı gidiyorduk başdanışmanlar olarak,
Oralara gidiyoruz ama ne için gidiyoruz? Ne yapacağımızı filan da bilmiyoruz. Otel odalarında oturuyoruz. Önceden temaslar yapılıp bize randevu alınsa mesela, orada görüşmeler yapabilseydik. Bu hiç olmadı. Turistik gezi bile olamadı çünkü elçiliğin bize verecek arabası yoktu
Saray'da bir ameliyathane olduğunu ifade eden Çevik,
"Aslında 7 bin kişinin çalıştığı yerde hastane olmaz mı? Külliye’nin de kendi hastanesi var poliklinik gibi. Başı ağrıyan, grip olan gider" dedi.
-
Seçimler öncesinde güneydoğuda büyük sıkıntı vardı, MGK’da alınan kararla kaçak akaryakıt işi durdurulmuştu. Bölge insanının bundan başka gelir kaynağı oktu.
Aileler kurbana ortak girer gibi birer kamyon alıp zula depo yaptırmış, bununla geçiniyordu. MGK bu işi 'kazanç PKK’ya akıyor' diye durdurunca ellerinde başka imkan kalmadı. Aileler çöktü, kamyonların vergisini bile ödeyemez duruma geldiler.
Ben de bari 'Çay ve sigara işi durmasın' dedim. Karıncalar diye adlandırılan insanlar sınırın ötesinden gidip kaçak getiriyorlardı. Binali Bey'e (Yıldırım) açtım konuyu, 'İyi fikir' dedi.
Cumhurbaşkanı'nı kolay kolay göremediğimiz için, randevu da alamıyoruz, bir önüne atlamadığımız kalmıştı, bir gün, MGK’ya gidişi öncesinde, önüne çıktık, yakaladık, "'Efendim şöyle bir konu var' diye… Binali Bey, 'Bakın İlnur güzel söylüyor' dedi, Cumhurbaşkanı ona döndü, 'Senin başka işin yok mu Binali?' dedi, Binali Bey sustu, bana döndü, 'Yahu sen bu işlerle niye uğraşıyorsun?
https://haber.sol.org.tr/haber/erdoganin-eski-basdanismani-ilnur-cevik-otel-odalarinda-oturduk-turistik-gezi-bile-olmadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Nisan 2025; 16:58:43 >
-
-
Abd den ne ilaclar aliyorsa turp gibi esas turpun buyugu abdden aldigi ilaclar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya hadi bayanlar tribüne oynuyor, muhafazakar kesimi etkilemek için dini kullanıyor, bu anlaşılabilir, çünkü Allah diyerek siyaset yapan bir parti AKP... De bıyığın hiçbir anlamı yok. Bak sakal demiyorum bıyık diyorum. Partinin kıldan tüyden damgası gibi bir şey bu.
Neler varmış başka, merak eyledim.
-
Doğrudur işyerlerindede böyle sakal kes dedimi kesiyorusun.Ne zannettiniz siz bu Ülkeyi İsviçredemi yaşıyoruz İnsanlarımızın çoğu narsist pisikopat kendi gibi olmayan herkes düşman gözüyle bakılıyor bunu toplumun her kesiminde hissedebilirsiniz çok şaşırılıcak birşey değil.Biri gelir Baş örtüsünü kaldırmaya kalkar biri gelir sakal bıraktırır.İnsanlarımız cahil geneli cahil hemde bu insanları kim seçiyor? Bu zihniyetde olan insanların çoğu seçiyor yeni yeni oyları düşüyor işde devir kuşak geçtikce bazı şeyler yeni yeni değişiyor bu adamlar 20 yıl nasıl iltidarda kalabildi zannediyorsun çünkü eskilerin çoğu ôyle zihniyet aynı zihniyet değişmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bunun tesadüf olduğunu sananlar var
![]() |
Eski danışmanın çok fantastik açıklamaları var bu arada. Sadece bıyık konusu da değil. Söylediği diğer şeyler de tartışılmalı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X