Şimdi Ara

Tayvan'lı TSMC, iPhone 6'da kullanılacak A8 çiplerini üretmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tayvan'lı TSMC, iPhone 6'da kullanılacak A8 çiplerini üretmeye başladı


    Çeşitli haber ajanslarından gelen raporlara göre Tavyan'lı semikondüktör devi TSMC, Apple'ın iPhone 6'da kullanacağı A8 yongada sistem çözümünün üretimine başladı. Önceki nesillerde hep Samsung üretimi yongalar kullanan Apple, A8 ile birlikte ilk defa TSMC üretimine geçmiş olacak. Bunun arkasında yatan nedenler olarak ise; Samsung'la olan yoğun rekabet, tazminat davaları ve üretimde yaşanabilecek gecikmeler olduğu tahmin edilmekte. Her ne kadar bu raporlar TSMC tarafından reddedilse de firmanın hisse senetlerindeki artış bu iddiaları doğrular nitelikte görünüyor.

    Bir diğer tahmin ise 4.7 inç büyüklükte ekranla gelmesi beklenen telefonun, 3. çeyreğin başlarında piyasaya sürüleceğini öne sürüyor. Bu da demek oluyor ki iPhone 6'yı sonbahardan önce Temmuz-Ağustos aylarında görebiliriz. Daha önceki haberimizde de belirttiğim gibi iPhone 6'da kullanılacak safir camın Mayıs-Haziran gibi erken bir tarihe yetişmeyeceği belirtilmekteydi.

    İki durumu da göz önüne alınca iPhone 6'nın Temmuz sonu, Ağustos başı gibi bir dönemde tanıtılması tahmin edilebilir. Gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğiz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.