Tavuktan Zehirlendim Ölür müyüm?
-
-
Acilde bir şurup verirler geçer hemen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Parmak at kendine yediğini çıkar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu aşk burada biter.Ve ben çekip giderim... -
döner yemek saglıklı degil o etleri büyük miktarda istifliolar uzun süre beklio nekadarı bozulmuş nekadarı saglıklı belli degil
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
112'yi ara tavuk tehlikelidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bende tavuk dönerden zehirlenmiştim. tek gecede 20'ye yakın kusma ve ishal belirtilerim oldu. hiçbişey yiyemiyodum geri çıkarıyodum. acile gittim serum yedim ve akşam olunca 1 tane kola içtim ve o kola beni kendime getirdi. diğer gün ise sapasağlam oldum.
_____________________________ -
Arkadas öldü galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Daha ölmedim.
Simdi iyi misin? Ben zehirlenme ihtimalini dusuk gordum konuyu okudugumda. Doner iyi pisiyor genelde. Zor ihtimal yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir keresinde tavuk dönerden sonra 3 gün ishal gezmiştim resmen tamamen suydu dışkım, hayatımda hiç böyle bir şey tecrübe etmemiştim. Karın ağrısı yapmamıştı ama nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İstikbal göklerdedir." M.K. Atatürk
"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?" -
beyaz etin zehirlemesi kırmızı ete benzemez... götürür adamı...
acile git.
iyiyim hocam teşekkür ederim sorduğunuz için. ağzımın tadı bozuk sadece biraz da motor bozuk
Kötüleşseydim gidecektim hocam. Araştırdım gerçekten çok tehlikeliymiş gıda zehirlenmesi, ucuz atlattım.
Geçmiş olsun size de hocam. Dışarda yemek yemeye tövbe ettim.
Evet ama insan bazen mecbur kalıyor. Tavuk sevmem zaten ama nispeten ucuz olduğu için tercih ediliyor bu ekonomik şartlarda. O günden sonra özellikle tavuk yememeye dikkat ediyorum dışarda. Size de geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İstikbal göklerdedir." M.K. Atatürk
"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?" -
ben bembeyaz olmuştum tavuktan bir serum vs geçiriyorlar hemen kusarsan da rahatlıyorsun
- bein connect bu içeriği izlemek için yetkiniz bulunmamaktadır
- ziraat atm para yuttu, ne zaman alabilirim
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- guinness rekorlar kitabı
- discord açılacak mı
- moonwalker ayakkabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt