Şimdi Ara

Tavuk yiyenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biftek alıyordum spor yaptığım günler 200g civarı yiyordum ama çok pahalı. Tavuğa geçeceğim sanırım. Tavada pişiyo mu biftek kadar kolay pişiyo mu? Hazır sosluları varmış sanırım. Pirzolası nasıl? Buzdolabında kaç gün dayanıyo buzluğa atılıyo mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tavuk göğsü için soruyorsan youtube da bir yemek iste kanali var orada tavuk göğsünden sporcular içinde bir kaç tarif vermişti göğüs etini tavada en güzel kendisi pişirir bende göğüs etini sevdiğimden defalarca tariflerini uygulamıştım ve çok lezzetlilerdi lakin ben sporcu değilim siz yağsız mi tuketiyosujuz bilmiyorum mesela tariflerden birinde yoğurt baharatlar sarımsak zeytinyağı vs kullanarak bir sos hazırlıyor bunda bir sure eti bekletip kızmış tavada toplam 5 6 dk pisiriyodu zeytin yagı sorun olmuyorsa size o tarifi deneyin tadı enfesti ısırdıkça etin içinden o sosun ağza dağılması felan felaket :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tostta pirzola yapıyorum hem çabuk pişiyo hem lezzetli ve yağsız oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirzola, but bunları yememen gerekiyor.Tavuk göğüs yiyebilirsin, fakat onu da önermiyorum çünkü tavuklar antibiyotikli.Fabrikada birbirlerini yiyorlar, hindi eti öneriyorum, hindi eti haşlayıp yiyin, 500 gr tavuk eti yiyeceğinize 300 gr kırmızı et yiyin, x2 gr protein almanız gerekmiyor 1,5 gr ile de kas kütlesi inşa edebiliyorsunuz.Fazla zorlamayın kendinizi..
  • grisovalye kullanıcısına yanıt
    pirzola ve butda yiyebilir arada cidden fazla kasmanıza gerek yok. hiç bir şeyi son gaz yapmak zorunda değilsiniz. üstteki arkadasın verdiği zeytinli ve sarımsaklı tarifte gayet güzel aynı şekilde. kendinizi tüketmeyin, strese sokmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.