Şimdi Ara

Tavuk ve yumurtaya alternatif Protein kaynaklarınız neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 100 Gram değerine göre



    Yulaf 14 Gram

    Tavuk Göğsü 25-27

    Kirmizi Et 22-27

    Ton Balığı 25-30

    Gouda peynir 25-30

    Beyaz peynir 25-30

    Quark (Türkiye'de adı ne bilmiyorum) 12-14 Gram

    Benim genel protein kaynaklarim bunlar. 3 aydır tavuk ağırlıklı. Tavuk göğsünü farklı şeylerle karıştırıp yemeye çalışın.



    Mexico Sebze karışık

    Fransız Sebze karışımı

    Çoban Sebze Karışımı

    Pilav

    Tavuk Sote

    Vvsvsv. Aksi takdirde bayiyor tavuk yemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef her gün yiyince 3-4 aydan sonra bayıyor ben de sürekli sos ve sebze degisimleri ve kesimleri degistirerek yenilemeye calisiyorum hocam. Böyle bile zor gidiyor ..
  • Ton balığı, hindi, nadirde olsa et.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hindi olur tavuğun göğsü şart değil farklı bölgeler bütün tavuk. Her ne kadar pahalıda olsa arada kırmızı et. Ama serin sorunun bence iştah eksikliği. 80 gram protein tozuylaysa durum kötü. İştahını arttırmaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.