Şimdi Ara

Tavsiyenizi almak istedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar offtank hero almak istiyorum fakat kararsızım darius mu lee sin mı yoksa renekton mu arkadaslar benım ıcın onemlı olan team fıghtlarda takıma yararı sizce neler olabılır veya aklımda olmayan offtank tavsıye edersenız sevinirim

• Lee Sin ve Renekton early game champleri. Renekton ile top lanede ezersin fakat tflerde diğer off-tanklar kadar etkili olmaz. Late game'i kötüdür Renekton'un.
    Lee Sin ise jungle kısmında ganklerini yaparak takımını taşımaya çalışır early gamede ne kadar gank attın o kadar kârdasın başka birşey yapamazsın fazla.
    Darius ise op champ 1 vs 5 pentakell nerf plz!!!!11
  • teamfighta katkı = renekton

o ulti ne canlar yakar mübarek.

lee sin de tekme atar carryi falan uzaklaştırır.

darius ta tek bi adamı ultiyle tf de öldürmesi yeterli. sonrası pentakill
  • O yazdiklarinin hepsi early game icin late game de sonerler darius disinda sana olafi oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dariusla sadece kendine yarari olur cunku ultisi sadece ks atmak icin. Lee sin oyunun bence en zor herosu benim mainimdir eger zoru severim ve lee'nin yuksek mobility yetenegini kullanabilirim diyorsan lee oneririm. Renekton early'si cok guclu olan bir karakter ama bana sıkıcı geliyor cunku yaptigin sey hep ayni e w q e.

• yorumlar için teşekkurler darıusu bılıyorum zaten kullanmıstım rune yapmak ıcın geri vermıstım sımdı dank ettı alsam mı dıye olaf var ama bı turlu adam akıllı oynayamadım yaptıgım ıtemler mı yanlıs ne butun oyunları mı kaybettım olafla sanırım tekrar darıus alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

Dariusla sadece kendine yarari olur cunku ultisi sadece ks atmak icin. Lee sin oyunun bence en zor herosu benim mainimdir eger zoru severim ve lee'nin yuksek mobility yetenegini kullanabilirim diyorsan lee oneririm. Renekton early'si cok guclu olan bir karakter ama bana sıkıcı geliyor cunku yaptigin sey hep ayni e w q e.

Lee Sin en zor champ. mı?
    Anivia
    Viktor
    Vladimir
    Xerath
    Heimerdinger denemelisin.
  • quote:

Dariusla sadece kendine yarari olur cunku ultisi sadece ks atmak icin. Lee sin oyunun bence en zor herosu benim mainimdir eger zoru severim ve lee'nin yuksek mobility yetenegini kullanabilirim diyorsan lee oneririm. Renekton early'si cok guclu olan bir karakter ama bana sıkıcı geliyor cunku yaptigin sey hep ayni e w q e.

Darius'u oynamak, ultiyi öldürmek için kullanmamaktır
  • quote:

Lee sin en zor champ?
    Viktor xerath anivia cassiopeia orianna denedin mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

Anivia
    Viktor
    Vladimir
    Xerath

evet lee sin offtank lar arasında zor bi champ. offtank lar üzerine konuşuluyo aplar üzerine değil. apların geneli çaba isteyen champlar zaten
  • better nerf irelia :D irelia iyidir bildigim kadarıyla free
    :D

• lee sin early de

late de dairus
  • hepinize teşekkür ediyorum arkadaslar zaten mıd herolarım var kullanıyorum zorları fakat dedım solo takılacagım yerlerde herom olsun gercı diana yı da bekleyebılrıım
  • Diana PBE Videolarını İzlemeni Tavsiye Ederim. Güçlü Bir Champ. Ama Sen Bilirsin
  • Riven tavsiye ederim ben sana. Etkili kullanırsan çok iş yapar, her türlü gider.
  • Renekton'u önerebilirim. Early game potansiyeli gerçektende çok yüksek, oyun başında rakibine avantaj sağlarsan ganke gelen adamla beraber double kill alabilirsin. Şiddetle tavsiye ediyorum
  • lee sin kullanmasını bilen birisini öldüremezsin
  • Şimdi genel olarak konuşmak gerekirse hepsi early gamede etkili olan şampiyonlar fakat özele inersek.

Renekton:Çok fazla tecrübem olduğunu söyleyemem ama tecrübem olmuştur kendisi fazlaca karşısındakini ezmeye yönelik 1 vs. 1'de en iyi şampiyonlardan solo top oynar genelde ve lane çok fazla pushlanır itemleri bildiğim kadarıyla klasik buildlerden bakabilirsin furry ile daha fazla hasar veriyor.

Lee sin:Jungle için tercih edilir genel olarak solo top da oynanır oynaması bana göre ligdeki en zevkli şampiyondur ve zordur diğer jungler karakterlerine göre.Q skili skillshot olduğundan zordur ve tutturmak lazım fakat youtube izlersen çok farklı ve değişik gank yolları mevcuttur item olarak ise trinity dışında geri kalan tüm itemleri defansif çıkmanı tavsiye ederim.

Darius:Kendisi gene Renekton gibidir fakat mana sıkıntısı çekebilir eğer ki çok fazla q spamlarsan kaçış skili yoktur bir Lee veya Renekton gibi değildir.Bire birde gene çok etkili bir champtır fakat takımını taşıyamaz neden diye sorarsan o ultinin hazzını aldıktan sonra ks falan demeden pata küte kill alırsın çok iyi kill alır ama her zaman karşıya Darius gelsin isterim genelde kazanırız onun yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

Anivia
    Viktor
    Vladimir
    Xerath

vladimir ? başlarda bende öyle düşünüyordum da öyle değil. Q Q Q Q Q ROARR.Yada sen q e w combosu yapan heriflere karşılık vladimir dedin bilmiyorum ama bence zor bir tarafı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.