Şimdi Ara

TAVSİYENİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamun aleyküm arkadaşlar.

    Pejo 206 2000 model 1.6 benzin lpg aracım vardı. Arabadan memnundum bütün özelliklerimi karşılıyordu ancak sürerken kendimi çok güvende hissedemiyordum. İnternette çok araştırdım kaportası kötü kaza da çöpe at falan diyorlardı ön kaput dokunmayla çöküyordu. ondan dolayı korktum ve sattım :) pejo ma 8 ay bindim 8 ay hiç masraf çıkarmadı bana ama satarken arka torsiyon arızalı sattım.

    pejom 301 bin km deydi. sadece 800 tl hasar kaydı vardı. araçta macun yoktu. sadece arkadan kazalı olduğu için arka boyalıydı.
    sanırım ön tamponda değişmiş çünkü boyanın altında siyah boya vardı anlamadım.


    Şimdi elimde 20 bin tl para var. Bu parayı arttıramam. Son para 20 bin. Sedan veya hb pejo dan kaporta olarak sağlam ne alabilirim ? önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Kasım 2019; 19:6:28 >



  • güncell ++
  • Ben de aynısından almayı düşünüyordum. Bundan önce fiat marea düşünüyordum araçtan soğuttular. Ondan önce kedi göz corolla düşündüm ondan da soğuttular. 20-25 arası bütçeyle alınabilecek bir araç yok sanırım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volki25

    Ben de aynısından almayı düşünüyordum. Bundan önce fiat marea düşünüyordum araçtan soğuttular. Ondan önce kedi göz corolla düşündüm ondan da soğuttular. 20-25 arası bütçeyle alınabilecek bir araç yok sanırım...
    ne yazık ki öyle. avrupada 20 bin dolar olsa ne arabalar var ne arabalar ama avrupa ölçüsünde değiliz dönelim türkiye me. ne yapsam etsem bilemedim. hundai admire alayım diyorum yine kaza da çöpe at diyorlar. fiat albea diyorum yine çöpe at diyorlar ben anlamış değilim çöpe atılmayacak 20 bine araç yok mu.
  • Eski kasa Volvolar bulabilir misin o paraya ? 20 Bin liraya ya yine benzer bir araç alacaksın, ya da örneğin motoru rektefe edilmiş vs bir şekilde kaportaya dokunulmamış ama fiyatı düşmüş bir araba bulacaksın. O paraya bayağı zor.

    Mecbur admire, Albea tarzı şeyler bak.
  • Rangers07 R kullanıcısına yanıt
    O çöp diyenler için çöp olmayan tek araba Passat o yüzden konuşurlar. Boşver gönlündekini al gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volki25

    O çöp diyenler için çöp olmayan tek araba Passat o yüzden konuşurlar. Boşver gönlündekini al gitsin.
    Doğru söylüyorsun ama ben passatın kazasınıda gördüm. Fiat palio ya vurmuş palio da tampon içeri göçmüş passatta tampon ve farlar kopmuş kırılmış kaput kalkmıştı. Kazadan çok kazanın oluş şeklide önemli sanırım marka farketmeksizin. Hafiftende pişman olmadım değil pejo yu sattığım için. Admire alıcam sanırım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.