|
Slmlar! Esnafların olduğu bir sokakta kirada oturuyorum. Taşınalı yaklaşık 2 sene oldu. Küçük bebeğimiz doğana kadar aracıım birkaç sokak ötede açık otoparka bırakıyordum. Maksat esnafın işine engel olmayım. Bebek doğduğunda mecburiyetten aracı ara ara sokağa bıraktım. Aracımın ön camında da telefon numaram var. Ailemizin evinden geri dönerken dolu bagajla döndük ve eşyaları indirmek için evimizin hemen altındaki dükkanın önüne park yapmak istedim. Park yerini sandalye vs ile kapatıyorlar. Rica ettim çekmeleri için. Elemanlardan bitanesi atarlı bir tip. Diğer elemandan 10 dk müsade istediğim halde ne olduğunu anlamadan dinlemeden sataşmaya başladı. Evine sokmam, arabanı koydurtmam, dağa atarım, karını bırak da gel vs eşimin ve bebeğimin yanında evimin hemen önünde... Araç kamerasında kayıtlı olduğunu söylediğimde de kameranı ...ikeyim gibi bi laf daha etti. Bu sırada olanlara ev sahibi (dükkanı da aynı kişi kiraya veriyor) gördü. Komşular vs sakinleştirmeye çalışırken bu eleman sanki ben üzerine yürümüşüm gibi horozlanmaya devam ediyor. Baktım ki olmayacak, ailemi korumak adına oradan uzaklaşmaya karar verdim. Arabaya atladık yola çıkacaz ama eleman bir de arabayı tekmeledi. Şu an eşim evimize gitmeye korkuyor. Sizce nasıl hareket etmeliyim? Şikayet etsem daha da saldırganlaşır diye korkuyorum. Elimde araç kamerasının çektiği görüntü mevcut. Hem zabıtaya yolu işgal ettikleri için hem de cumhuriyet savcılığına da tehdit hakaret suçu için şikayet etmek sizce bu herifi yola getirir mi? Evden taşınmayı da düşünüyorum ama kış ortası taşınmak biraz zor olacak. Keşke zamanında doğru bildiğimi yapıp böyle bir sokaktan ev tutmasaydım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 21 Ocak 2023; 12:15:15 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler