Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan ünide hazırlıktayım. 4 ay kaldı sınava. geçen sene tytde beklediğimin çok çok altında bi net geldiği için hedeflediğim yerleri kaçırdım. mezun senemde böyle bir sıralama geldi zaten 1 sene kaybettim mantığıyla zaman kaybetmek istemedim ve üniye yazıldım. bomboş oturuyorum düşüncesiyle sınava tekrar hazırlanabilirim iyi bir yer gelirse giderim mantığındayım. şuan ortalama tyt 60+ gelir ayt mat 25+ gelir. ayt fen için bir şey diyemem çünkü en önemli kozlarım (organik ve bitki) sınavda çıkmayacak. (aynı şekilde türev integralin de çıkması kötü oldu çünkü severek yapardım) hedefim en kötü 100k en iyi 60k. geçen sene 106k yaptım. kırıkla hazırlandığım için çok zor olacak biliyorum.

Sınavın ertelenmesiyle birçok 12.sınıf bırakacak ve mezunlar bıkacak. Ama belirleyici konular çıktığı için yığılma olma olasılığı da yüksek. E zaten kırıkla hazırlandığım için yığılma olursa geçen seneden beter yaparım. Kafam karışık neyse

Geçen seneden de biliyorum fiziğim berbat. 12.sınıfı yaparım ama elektrik devre falan çok zorluyor beni. Ve bir türlü anlayamıyorum. Umut öncül, esş den de anlamıyorum. Biraz da çalışmadığımdan galiba.

Kimyayı severim çalışırsam yaparım.

Biyoloji tamamen ezber. Geçen sene yaptığım salaklığı da söyleyeyim. Özellikle son 1 ay biyolojiyi gerekirse her gün tekrar edin. Çabuk unutuluyor.

Neyse biyoloji bilgi sarmalı var. bana kimya ve fizikten orta düzey soru bankası lazım. palme haricinde. Zaman kısıtlı ama konuları biliyorum zaten. Hatırlamak için soru bankası çözmem gerekiyor. Bu ayarda kitaplar lazım bana. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 7 Nisan 2020; 22:12:52 >

• Kayit yaptirdin mi hocam sinava

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Plasticine kullanıcısına yanıt
    evet öylesine girecektim ama son olaylardan sonra cidden hazırlanmaya başladım.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.