Şimdi Ara

tavsiye arıyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selm arkadaşlar direk konuya giriyorum...sistemim asus maximus formula işlemci e6850 ocz reaperx 2x1 2gb 800mhz 4-4-4-5(2 tane aldım bu kitten toplamda 4gb) msı8800gts512mboc versiyonu segate320gb ve son olarakta high power plus power 560w sizlere birkaç sorum olacak..

1-)oc yapmayı biliyorum fakat çok işlemcimi 3.4 e voltajsız getirebildim fakat oc yapmadan önce bir şey dikkatimi çekti ramlerle hiç oynamadığım halde 5-5-5-15 olarak gözüküyo fakat kutusunda 4-4-4-15 yazıyo sizce bu normal bir durummu??

2-)sistemime voltaj verip işlemcimi stabil bir şekilde 3.6 da 1 sene boyunca falan çalıştırabilirmiyim herhangi bir sorun olurmu??

3-)maximus formula çok kapsamlı bir anakart bu anakartla ilgili türkçe yardım alabileceğim anlatımlı bir site biliyormusunuz?? ledlerin anlamını bilen biri varmı

4-)son olarak bnm kasam tt armor vsh6000plus ve stok fan kullanıyorum scyth ninja almıştım memnun kalmadım performansından titan amanda almayı planlıyorum çokmu gürültülü diye korkuyorm ve çoook sessiz thermaltake uyabilecek kasa fanları önerebilirmisiniz??

teşekkürederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deamon147 -- 1 Şubat 2009; 0:46:19 >

• teşekkür ederim herkessin çoook yardımı dokundu yaaa eyw valla
  • ramlerinle oynamadan asla o ayarlara getiremezsin. windowstan ayarlama yapmak icin memset programını bulabilirsin. volt vermede adım adım gitmeni tavsiye ederim. ramlere 2.1 versen 4-4-4-15 800de calısır. cok ta bişi bekleme bence ramlerden. kasana uyacak fanlari ise burdan site ismi veremiyorum profilimden msn ekle 14 cm kaliteli fanları söyleyim. saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.