Şimdi Ara

tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Size bir sorum olacak general mobile discovery mi yoksa nokia Lumia 720 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki L720 HTC ONE S modeline de baktınmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir durum var dostun bende discovery var babam yeni telefon alacak benim telefondan istiyordu bende Lumia 720 al takas edelim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CitylineR44

Şöyle bir durum var dostun bende discovery var babam yeni telefon alacak benim telefondan istiyordu bende Lumia 720 al takas edelim dedim

Anladım dostum L720 iyidir . :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Şöyle bir durum var dostun bende discovery var babam yeni telefon alacak benim telefondan istiyordu bende Lumia 720 al takas edelim dedim

Peki birşeyler soracağım
    1müzik dinleme nasıl lumialarda belli saatte belli şarkı atlayabiliyormuşuz doğrumu ve Lisanslı müzik sıkıntısı var mı
    2 market geniş mi oyun olmasa bile müzik fotoğraf ve navigasyon Program çeşidi nasıl
    3 ve internette kota aşma sorunu vardır programlar yüzünden çok kota yer mi?

• L720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son olarak arttirilabilir hafiza var mi

• L720
  • quote:

son olarak arttirilabilir hafiza var mi

Tabi ki var

• eki birşeyler soracağım
    1müzik dinleme nasıl lumialarda belli saatte belli şarkı
    atlayabiliyormuşuz doğrumu ve Lisanslı müzik sıkıntısı var

2 market geniş mi oyun olmasa bile müzik fotoğraf ve
    navigasyon Program çeşidi nasıl
    3 ve internette kota aşma sorunu vardır programlar
    yüzünden çok kota yer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahinturk00 -- 30 Ocak 2014; 16:27:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1- ilk defa sizden duyuyorum ama boyle bir kısıtlama olduğunu düşünmüyorum
    2- market bana göre gayet geniş lu niye yok dediğim bir şey olmadı(gerçi fazla da işim düşmedi ya)
    3- ne demek istediğini pek anlamadım ama öyle bir sıkıntıyla da karşılaşmadım. Bugün olsa yine bunu alırdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Peki birşeyler soracağım
    1müzik dinleme nasıl lumialarda belli saatte belli şarkı atlayabiliyormuşuz doğrumu ve Lisanslı müzik sıkıntısı var mı
    2 market geniş mi oyun olmasa bile müzik fotoğraf ve navigasyon Program çeşidi nasıl
    3 ve internette kota aşma sorunu vardır programlar yüzünden çok kota yer mi?

1-Bilgisayardan müzik yükleyerek şarkı dinlersiniz.Lisanslı müzik olayı abartılmış :)

2-Markette gerekli uygulamalar var fakat ekstra uygulama yok :) (Facebook, ingstagram , twitter , Vine vb. ) uygulamaları var.Android deki gibi virüslü uygulama bulamazsın .Fotoğraf uygulamaları zaten NOKİA tarafından geliştiriliyor.Here drive uygulaması ile en kestirme yolları , internet gerektirmeden sesli olarak dinlersiniz.

3-Tam da en iyi konuya değindin.Nokia nın kendi uygulaması var NOKİA XPRESS diye . Veri kullanımını %40 azaltıyor.Ayarlardan sınırı da belirleyebiliyorsunuz.1 GB internet yazdınmı 1 GB yi geçemiyorsun.

Lumia aşktır .

• Nokia Lumia 720 arayüz ve hız bakımından daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.